Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 infinity blade i indirdim. oyun olarak tatmin edici değil ama abiler iyi grafik kasmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 abi rage hala gelmedi mi turkiyeye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 e oncekinde sordun, cevabi dinlemedin, simdi niye soruyorsun, yenisini alirsin gerekirse. o da olmazsa baskasi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Tablo güncel değil, Almanya'da artık simlocksuz satılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 ama ama rage RAGE ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Tango diye bi program buldum, coooooook iyi yalniz. Bilmiyorum turkiyedeki 3g ile iyi calisirmi ama manyak basarili buldum. Beles telefon gorusmesi ayrica video gorusmesinede donusebiliyo, hizi falan baya iyi. Saglam baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 3g ile baya basarılı Tango Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanador Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Viber daha iyi bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 İstinye Park turkcell'de sıraya soktular 259. kişiyim, şaka gibi. Daha az sıralı bir yeri yok mu bunun 3 ay telefon mu bekliycem ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Viber ile video olayi oluyomu? Yokmu söyle biriki yeni app tavsiyeniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Kastamonuda vardı 2-3 hafta önce IP4 turkcell bayinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 abi gidin istanbulda olanlar kadıköy bağdat da ip4 kaynıyo trckl bayinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanador Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Korax said: Viber ile video olayi oluyomu? Yokmu söyle biriki yeni app tavsiyeniz? Viber da video yok ama iphone un facetime zaten bedavaya gelmiyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 escape said: abi gidin istanbulda olanlar kadıköy bağdat da ip4 kaynıyo trckl bayinde. Gap'in yanındakini diyorsan aradım orayı bugün, yok dedi, sıra almıyoruz dedi, yılbaşından önce gelicek dedi. Bana yarın falan lazım ama telefonum çıldırdı iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 kredi kartiyla aliyim diye mi kasiyosun kaan. nakitin varsa direk ingiltere-fransa ciki$li bi$i al kasma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Xaenin said: escape said: abi gidin istanbulda olanlar kadıköy bağdat da ip4 kaynıyo trckl bayinde. Gap'in yanındakini diyorsan aradım orayı bugün, yok dedi, sıra almıyoruz dedi, yılbaşından önce gelicek dedi. Bana yarın falan lazım ama telefonum çıldırdı iyice. ben onu soralı 2 hafta olmuştu normaldir bitmiştir. adama bak nokia 3310 alır gibi iphone 4 alıyor herif dsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 almanyadan alicak diyodum babam ama kontratsiz satan bulamamais artik unlock cikana kadar ipod olarak kullanicam aleti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 version 4.1 ise kullanırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 bakayim yarin gelicek iphone 4 icin ciktimi 4.1 sim unlock o0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 iphone4 icin ayri bi app basligi yok sanirim... var mi soyle extra kullanisli buldugunuz appler?dropbox,everynote,quando benim en sik kullandiklarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 google latitude, blackboard mobile (amerikada okuyan varsa buyuk ihtimal isine yarar), docsToGo, skype. oyun da cartoonwars2 iyi oyaliyor su anda. bi de starwars academy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hincludex Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 whatsapp [msn gibi beleş sms bu program olanlarla istediğin zaman 3g açıkken msjlaşabiliyosun ücret almıyo* bilyoner yemeksepeti heywire [beleş sms tango [görüntülü konuşma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Selamlar, Biliyorum, konu içinde bu soruların cevapları vardır. Bende epey bir sayfa okudum ve toplarmak adına tekrar sormak ihtiyacı hissediyorum.Cevaplarsanız çok sevinirim. 1. Sim Lock denilen şey "cihaz X marka operatör dışında başka bir operatör kullanımına açık değildir" anlamına geliyor. Bunu kırmak kolaymıdır? Yoksa illaki sim kilitsiz alınmalımıdır? 2. Kayıtlı olmayan cihazı pasaportu olan biri sayesinde kaydettirebiliyormuşuz. Kayıt işlemi nerede gerçekleşmektedir? (Direk herhangi bir operatöre gitsem onlar kayıt yapabilirler mi) 3. Mesela, sahibinden.com gibi sitelerden iphone 4 almak istesem. Bu cihazı internet üzerinden kayıtlı olup olmadığını kontrol edebilirmiyiz? 4. Bu jail break çok elzem bir şey midir? sonuçta maksimum 4-5 tane program yükleyeceğim, onlarda tutsa tutssa 15-20 dolar tutsun. Teşekkürler... edit: Sanırım, pasaport ile kaydın benim ya da tanıdığım biri tarafından kaydedilmesi daha sağlıklı gibi görünüyor. ... ya da en mantıklısı bekleyip bir operatörden edinmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 simlock su anda cogu insanin basini agritiyor ve her update'ten sonra yeni simlock'un cikmasi icin beklemek gerektigi icin bu bas agrisi bir seferlik degil, her update'te 2-3 aya varan bekleme suresi var (gerci bazilari da hemen ertesi gun cikiyor). kayit islemini son 2 (?) ay icerisinde yurtdisina cikmis birinin uzerine yaptirabiliyorsun, sadece pasaport yetmiyor. gidip hehangi bir operator ana bayiinde yapabiliyorsun ben jailbreak yapmadim, kredi karti bilgilerimi de vermedim, hic ucretli uygulama kullanmiyorum. gerek de duymadim. hersey icin ucretsiz bir alternatif var, acgozlu degilsen program bakimindan ihtiyacin olmaz. ama insanlarin jailbreak yapmasinin baska bir sebebi de her programin turkiyeden alinamiyor olmasi sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 İki aydır kullanıyorum IP4. Vodafone hattım var. Aylık CepNet paketi ile kullanıyorum. 1-2 tane ücretli oyun aldım Guitar Rock Tour, Real Football gibi. Onun dışında ücretsiz uygulamalar fazlasıyla işimi görüyor. Harita olayı çok iyi. Erzurum'da yaşamama rağmen Otoparkın -2. katı haricinde çekmeme gibi bir sorun yaşamadım. Çoğu yerde 3G köpek gibi çekiyor. Alırken çok tedirgindim çünkü her kafadan bir ses çıkıyordu, çekmiyor bla bla bla diye. Ama hiç pişman değilim. Çok kullanışlı bir cihaz. Saygılar efenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar