xaty Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 şu ovi maps anroid için olsa.. internetten yol, mekan işaretleyip telefonda onları kullanmak falan baya başarılıydı. yazılım olarak da alışamadım diğerlerine bi türlü, ovi'den memnundum çok n79'umda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Esh said: o diil de google navigasyon gelsin artik ayfona apple ile google'in itisme sebeplerinden biri de buydu. google android uzerinde calistigi icin iphone'a hazirladigi hicbir hizmeti gelistirmiyor artik. maps 2 yil onceki haliyle duruyor, uzerine bir satir kod eklemedi adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 simdi arkadas aldi amerikadan iki tane. orda sormus turkiyede calisirmi diye calisir demisler unlocklu mu demismi bilmiyorum ama sanirim unlicklu. simdi jb falan yapmadan direk kullanabilioz mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Kanada sorunsuz, Amerika eger factory unlock degilse JBlemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Mum_Chamber said: apple ile google'in itisme sebeplerinden biri de buydu. google android uzerinde calistigi icin iphone'a hazirladigi hicbir hizmeti gelistirmiyor artik. maps 2 yil onceki haliyle duruyor, uzerine bir satir kod eklemedi adamlar. google navigasyonunu app storea almiyo gibi soylentiler vardi bi ara. daha fazla dayanamayip alacaklar falan deniyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 o google voice icin cikmisti. google navigation'i iphone'a getirmeyi hic planlamamis bile http://www.pcworld.com/article/194857/google_dashes_hopes_of_free_iphone_turnbyturn_gps.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 iyi de bu i$ boyle olmaz yani. nokyanin ovisi uber kral, androidde de maps navi var o da ayri kral. e ayfonda da bi$ey olmasi lazim. apple maps falan =P yani cok ihtiyac duyulan bi$ey degil aslinda ama insan ovi ye ali$tiktan sonra ariyor valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 iMaps :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 almıyorum aga başlarım böle işe. abuk subuk angarya işlerle uğraştırıyo bu telefon. kendi ülkemde ben adam gibi alamıcaksam bu telefonu hiç almam daha iyi. apple da akıllı olsun iyi pazar yapacağı yere biraz daha düşük fiyatlarla falan bi proje getirsin. al bi müşteri kaybetti. böle böle çok kaybeder daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 sdfsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 mail yaz stiv jabsa. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 merak: Avrupa'dan alınan iphone'un garantisinin Türkiye'de de geçerli olması gibi bir durum söz konusu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Söz konusu şirket Apple olunca ben pek sanmıyorum açıkçası :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 bilgisayarlarda faturasi oldugu surece enternasyonel garantiden faydalanabiliyor. telefonda durumun farkli olmadini zannediyorum. bi bilkom a telefon acip sormali belkide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 İşsizdim, baktım. Satın alınan veya ikamet ettiğiniz yerde geçerliymiş. Güzel yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 2 saate geliyomu$ bu arada 4.2 10:00a.m PST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 bu arada telefonum kapandi lan, cok ilginc bi olay oldu. gecen hafta turkcell iletisim merkezinde kaydettirmeye gittim aleti dediler sistem arizali haftaya gelin dedim gelemeyebilirim. neyse bugun gittim pasaporta baktilar malesef ulkeye giris tarihinizi 1 ay 2 gun gecmissiniz, birsey yapamayiz dediler, turkcell i birbirine kattim dolayisilye. sonra tkik nin numarasini verdiler onlar inatla diyo bizde sorun olmaz turkcell in kazmaligidir o. neyse bi sekilde dilekce pasaport fotokopisi falan hallolucak herhalde. diycegim $udur ki, siz siz olun i$inizi son gune birakmayin. ayrica 3 ay olan kaydettirme siniri 1 aya indirilmi$. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 ne sık sistemleri arızalanıyormuş, ben gittiğimde de öyle demişlerdi. sonra tekrar gitmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Esh said: 2 saate geliyomu$ bu arada 4.2 10:00a.m PST a.m. diyor sabah yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 PDT de diyor. Biraz sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 ilk saatlerde indirmek cok zor oluyor zaten, herkes abaniyor. o yuzden siz yarin sabah diye planlayin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 yok yaw hep anında indirdim ben gayet stabil bi şekilde=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 4.2 gelmi$ abanin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 abanmayin inmiyo yogunluktan asdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar