Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 uhuhu iphone 4 umu 4.1 e update ettim baseband degisti unlock yokmus meger sictik, blackberry bolda kaldim simdi sefillik :(
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 ni dimek arkadaslar calisiyor yakinda cikar np. ozlemis olurum :P
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Aldarion said: Kendi telefonumu niye satayım? Çok memnunum diye bu kadar çığırıyorken... İlk fiyat verdiğimde sıfır turkcell çıkışlı dedim. Baktım "nerden bulucaz telefonu" diyenler var; karaborsaya düştüğü için karaborsa fiyatını verdim işte size. Bekleyecek sabrınız varsa 1.550 den tekrar stoğa girdiğinde alırsınız. Şayet durumunuz varsa ve bi an önce almak istiyorsanız da paranızla zaman satın alırsınız, üstündeki artı fiyat o. Derbi maçlarında da son dakika gitmek isteyince nası 2 katı para veriyorunuz karaborsa bilete; aynı hesap. "Hööee ama bu bilet normalde 50 lira!!" diye ağlıyo musunuz stadın önünde de? Aynı olay telefon için olunca da çok mu zor geldi size bunu anlaması? Sanki bana böle çocuk gibi laf sokup eleştirince siz fiyat kırıcam haha alan alıyo valla, elimde 1 tane kaldı sadece... işine gelene... şuraya alıntılayım nolur nolmaz, editler meditler..
LordVithar Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Sonunda bende edindim bir tane iphone 4, nedir yani alt tarafı bir telefon dediğim zamanlar aklıma geliyor ve gülüyorum, gerçekten süper bir telefon :) P.S: Monkey Island 2 yi yapmışlar ve olay bitmiş, bir insan anca bu kadar keyifli bir şekilde amiga günlerini hatırlar :D
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Kanuni said: uhuhu iphone 4 umu 4.1 e update ettim baseband degisti unlock yokmus meger sictik, blackberry bolda kaldim simdi sefillik :( pazar günü çıkıyor büyük ihtimalle unlock
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 simlock varsa kaldiriyor iste istedigin kart ile kullanabiliyorsun
Korax Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Aha pazar cikiyomu? Super, harika valla, hemen abonman degistiriim ehueh
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Pazar kesin degil kasim soylentileride var.
Korax Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Yakarim iphoneumu stockholm cumhuriyet meydaninin ortasinda, ciksaydi bi ya
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 LathspeLL said: Muhteşem zihniyet. Türk'ün imza mesajlarındandır bir üstte ki. +1 şu kafaları birbirine tokuşturmak zevkli olmaz mı ama?
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Lanet sey telefon ozelliklerini kullanamasam bile super gene elimde.. Mail browser ipod oyun haber gak guk genede super. Bold reziiiiil.
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 ultrAslan said: bu arkadas degilmiydi 2. el bölümünde zamaninda satan daha sonra biri uplamisti konuyu o zaman telefon gelmemisti fiyat ondan öyleydi fln diye biriyle tartismisti hala ayni fiyata satmaya calisiyor ahaha o uplayan bendim. iyi ağlamıştı orada da, istediğim fiyata satarım lan serbest pazar değil mi!! diye atarlanmıştı :P böyle adamlara ticaret yasaklanmalı, en fazla çayocağında küpşeker satmalılar.
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 İphone icin en basarili movie player hangisi acaba? VLC diye bi tane buldum ama jailbreak istiyormus Subtitle falan destekleyen varmi mesela.
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 ben bilgisayarda subtitle la videoyu birleştirip öyle atıyorum ihponea
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Bende şimdi total video converter ile tek seferde formatı değiştirirken altyası eklemeyi buldum guzel oldu :P
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 of aldım bi 32 gb.. kurcalıyorum. çok zevkli.
Korax Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 4 icin 4.1 jailbreak cikmis galiba? benmi yanlis gördum bilemedim, sanirsam cikmis
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 çıktı çıktı ama unlock çıkmadı daha
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 topicini okumak bile zevkli acaba kendisi nasıl
Korax Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 abi unlock cikmamasi cok kotu olmus yav, operatör degistiricem bende oyuzden bekliyorum ehueh. sanirsam 4.2 ile birlikte cikicakmis
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 evet. 4.2de kasımda geliyo. En az 2 hafta daha yani
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 SELAM. ÇOK MERAK ETTİĞİM BİŞİ VAR. Bu unlock falan dediğiniz, sim lock un unlock'u di mi? Şimdi ben almanyadayım, burdan T-Mobile sim lock'lu bi alet alsam, atıyorum 4.1 fw'li, kendim, evde tek başıma, homemade bi unlock işlemi gerçekleştirip, Türkiye'min yaylalarında yetişmiş Turkcell sim kartım ile kullanabilir miyim bu aleti? Hangi fw'lerin unlock'u var şu an? Unlock'suz almak daha pahalı lan, neden* Tenk ye.
Öne çıkan mesajlar