Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Sam said: mum, aleti kullanmıyorum. sadece standby'da, sabah bırakıyorum %100 pil. geceyarısı saate bakmak için basıyorum, %30'a düşmüş. bu böyle değildi, ondan eminim. abim de iphone'unda aynı şeyi yaşadığını söyleyince emin oldum ki o/s saçmalıyor. airplane modunda bırakırsam akşam açtığımda gene %100 pil. habire settings ekranında wi-fi açıp kapamaktan tırlatıcam yani her foruma 2dk bakacağım zaman. ben tam anlamamisim demek ki.. biraz bakindim simdi, big bug gibi gozukuyor, http://discussions.apple.com/thread.jspa?threadID=2474499&start=960&tstart=0 adresinde bayagi tartisilmis. wifi ve push aciksa sleep'te bile wifi'yi kapamayip devamli internete bagli kalmaya calistigi icin pili cok kisa surede bitiriyormus. 4.1 update de bazilarinin sorununu cozmus, bazilarini cozmemis.. restore edenler de bir gelisme gormusler ama sorunun kaynagi hala belli degil gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 çözerler umarım yakında o halde, dediğim sorun bu işte yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 4 de pil sorunum yok bu sekil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Bende de yok, 3g acik 2 gun rahat gidiyo benim alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Zaten sorun 3g ve altı modellerinde baş gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 iPhone 3G kullanıyorum, alalı 2 yıl oluyor. şarjı normal kullanımımla 2 gün az kullanımda 3 gün gidiyor. pek şarj problemi çekmedim bugüne kadar. Battery Doctor'la şarj ettiğimden de etkiliyor olabilir ama telefonun şarjı gayet normal bende? edit: Sam'in yazdığını atlamışım... Wifi'ı kapatmıyor telefon evet. ilk aldığım zamanlarda tamamen wifida takıldığım zamanlar telefon 4-5saat anca şarj dayanıyordu. wifi fena şarj yiyen bir olay. 3G desen keza öyle. ikisini de ihtiyacım olmadıkça açık tutmuyorum ben şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 ilk aldigini demiyoruz haci, ios 4 mundar etti 3gleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 o nedenle operatorlerin bedava internet olayından faydalanmak lazım. Wifi yerine 3g'den takılıcan heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 aquila said: ilk aldigini demiyoruz haci, ios 4 mundar etti 3gleri. ben de son halinden bahsediyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 yok mu lan hala fiyat bilgisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 daha aletler gelmemiş turkcell extralara. 24ünde balon patlayacak gibi sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Esh said: daha aletler gelmemiş turkcell extralara. 24ünde balon patlayacak gibi sanki.23u gecesi gelecektir muhtemelen. hatta urunler daha turkiyeye girmemis bile olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Esh said: o nedenle operatorlerin bedava internet olayından faydalanmak lazım. Wifi yerine 3g'den takılıcan heralde. 3g daha fena yiyo, bugun baya muzik dinledim paso, habire oyun oynadim, biyandan surekli 3g ile nette gezdim 8 saatte falan bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 turkcell iphone reklamını kaldırmış sitesinden yeniden koydular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 23ünde çıkmıyormuydu bu Turkcellinki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aldarion Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 24 ü deniyodu sanki... Ama gitseniz bi turkcell bayii ne ellerine bu haftadan gelmiştir iphone 4 ler. iPhone 3G lansmanında da verdikleri tarihten 5 gün önce mağzalara dağıtılmıştı telefon. Ben erken almıştım dükkandakileri kafalayıp =) bi 50 lira tokatlamışlardı benide onlar. 1200 TL di o zamanlar fiyatı, bana 1250 den vermişlerdi, bi de Turkcell iPhone lansmanı konusunda çok katı olduğu için satışa çıkacağı gün kesmişlerdi faturayı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 daha gelmemiş valla, belki yarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Bayilere büyük ihtimal yarın yollanır veya bugün. Erken yollama riskine girmezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 bayilere yollamasınlarda şu fiyatını bir zahmet zikretselerde deliğin boyutlarını öğrensek AHA 24 ü hadisesini kaldırmışlar "çok yakında" olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 vodafone'da duruyo hala 24ünde yazısı asdf türksele özgü bir patlak mı bu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 yaw haftaya fas italya ve ispanyaya gidiyorum buralardan iphone 4 almam mumkun mu? mumkunse en ucuza hangisinden alabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 şans abi. yani avrupada yaşayan herkes öyle diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 galiba onlarin arasindan italyadan alabilirsin sadece simlock'suz. onu da bayagi zorlaman lazim, 3-5 dukkan gezmen gerekebilir. istersen bir arayip sor gitmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 hmm ispanyada kilitliymis ama fas hakkinda bir sey bulamadim sanirim bizle ayni tarihte ciakcak ordada. ikinci parti ulke listesi olan varmi elinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 http://3.bp.blogspot.com/_Fi1uTx_BAdY/TFuBTy92niI/AAAAAAAAAOA/RZruTu_e040/s1600/iphone_price.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar