Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iPhone 4 - This changes everything. Again.


Giovanni

Öne çıkan mesajlar

Ha, bu arada tiksintimin bir diğer sebebi de "iphone alıcam, aha para" dediğimde "apple care verelim? folyo istemez misin? bumper? kasa? çanta? imac?" diye çapraz pazarlama yapan bir it idi. Şu folyo olayına hele çıldırıyorum. 21. yüzyıldayız lan.

Madem tüketiciyi folyo kullanmak zorunda bırakacaksın, beraberinde gelen folyoyu adam gibi kes, doğru yapıştır, öyle kullansınlar. Kıl.

Ek: Multitasking olmadan nasıl kullanmış bu kadar insan bu aleti ya, hayret lan. Düşündüm de, imkanı yok yani.

Sorum şu, uygulamaları home tuşuna basıp kapatınca arkada kalıyor, bi de onları kapatmak zorunda kalıyoruz ya, ne ile kapatalım da tam kapansın=

Bişi satın almak için support ile kontak kurun diyo, kartımı beğenmedi itoğluit. Ulan para veriyoruz lan, hayatımda aldığım ilk orjinal şey olacak, hala taş koyuyosun yola.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

Münih Apple Store'dan aldım, nasıl tiksiniyorum. Apple'ı severim normalde ama evet, pazarlamayı tiksindirecek derecede iyi yapıyorlar. İçerisi mahşer kalabalığı, müşteri temsilcisi yetmiyor, kasalarda sıra var, ve o kadar güzel ki ortam, ulan gelmişken hepsinden alayım diyorsun ahahahah. Allah kahretsin steve jobs'u.

Bu arada bunun kutusu aşırı derecede küçük, al al al al bavul ticaretinin dibine vur resmen. Zaten Genius Bar sırasındaki heriflerin yarısı türktü sdfljsd
kaça aldın
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

uretim yetismiyor bunu nasil arttirsinlar yahu :)

ekran ureticisi yetistiremiyor, cipcisi ramcisi kili tuyu hic bir seyi apple uretmiyor burada nerdeyse, adam anlasiyor cinde birileri ile sonrasi uretim belli satislar belli...

toshiba sirf bu yuzden lcd uretecek fabrika kuruyor oncelerinde yazdim bir yere, 1,5 milyar dolarami ne sirf apple malzeme yetistirsin diye.

birde oncelik ana tuketici ve marketten en cok satin alan ulkelerde normal olarak.

adam hardwareden daha cok nerdeyse softwareden para kazaniyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...