Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 yıllar yılı huzur vermedi bana şerefsiz. bi gün bi kalktım hayvanlar gibi bir ağrı. 3 gün hayattan koptum sonra iyileşti. ben de gitmedim doktora. yıllar sonra bi daha aynı şey. sonra bi sabah kalkıyorum deliler gibi bir gaz. okula falan gidemedim günlerce böyle ağrı olmaz. yine iyileştim. doktora gitmedim. daha niceleri. böyle ince ince ağrıta ağrıta sonra hemen iyileşe iyileşe benimle resmen oyun oynadı, doktora gitmedim ama acıları çektim. psikopat oldum. 2-3 gün önce. gırtlakta ve göğüste yanma şikayetleri. tam olarak reflünün baş belirtisi. augmentin isimli antibiyotik içtiğim zamanlar olur hatta hep bana. biliyorum şerefsizi. bu sefer durup dururken oldu. bu sefer doktora gidiyorum. mide de iyileşen bişey diil ki ya. çok canım sıkılıyor lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 geçmiş olsun git tabi doktora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 reflü kötü bişey, geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 asit pompasi inhibitoru LANSOR rulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 git hacı doktora, endoskopi ye bide kendine gelirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 hahaha endoskopi'de kafa baya iyi oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 hortumu yutma cok gerekli degilse 2 3 gun bogazin agriyor gereksiz yere agzinin tadi da gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 hmm tam da finaller falan var. hiç girişmesem mi acep sonra gideyim olmadı:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Mide için 2. beyin filan diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Aç karnına Lansor al sonra yemek ye. Çok azıttığı zamanlar da Gaviscon kesiyor biraz. Geçici çözümler tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Masakari said: Mide için 2. beyin filan diyorlar yok abi bildiğin ayakbağı.. stresse girince o midedeki daralma hissi var ya.. ölüm gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 annemde de var baya ciddi bi sorun ya ülser ya gastrit ya da mide kanseri diye düşünüyorum ama gastrit değil heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 tam bir haftadır karnımda korkunç bir ağrı/acı var ve son bir kaç gün hariç bu acıyı kesintisiz yaşadım. hayatımın en berbat günleriydi belki de. neyse sonuçta 3 hastane gezdim, sorunumu ona rağmen "tam" olarak saptayamadılar da.. olasılıklar vs. bu sırada doktorların dediği; karın bölgesi insanı yanıltabilir. mide diye gidersin, çok farklı bir şey çıkabilir. şakaya da gelmez. sen kendine güvenip "mide" falan deme nitekim. doktora kesinlikle git. hatta ben de mide diye gittim. ve hatta bazı doktorlar gastrit deyip geçti ama değilmiş. mide bile değilmiş. çok alakasız hastalıkların belirtisi de karın bölgesinden başlayabiliyor. aman dikkat. hafife alma sağlığını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Wispy said: Çok azıttığı zamanlar da Gaviscon kesiyor biraz. buna katılıyorum benim bi sorunum yok midede ama yakın oldugum bi iki insanda var arada çok azıtıyo onlarınki de alıyolar gavisconu geçiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 barsak ve sindirim sistemi sorunları garanti genetik ağırlıklı olarak anne tarafından geçiyor bence.. sıkıntılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 geç bile kalmışsın aysçığım. önemli bir problem değildir inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Babamın kendini bildi bileli gastrit+ülseri vardı. Ben de 15 yaşında apranax içince mideyi ele aldım. Diğer kardeşlerim sapa sağlam maşallah. Gaviscon mutlaka el altında bulundur gerçekten kriz anlarını atlatmakta inanılmaz yardımcı oluyor. Diyetine dikkat etmen lazım. Yememen gereken tonla şey var. Doktora gidince verir listesini, yiyecek çok şey de kalmıyor ama yapacak bişi yok. Acı şeyler, turşu gibi zımbırtılar, fasulye nohut vs yasak. Ekşili meyveler limondur, portakaldır, eriktir yasak. Çay kahve yasak Uzuyor gidiyor liste. Reflüyse bir de yastığı kabart biraz, mümkünse çift yastıkla yat. Doktora gözükmende tabi her zaman fayda var, en kısa zamanda git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 yoğurt, kefir, ama en çok activa iyi geliyor.. o alakasız mide ağrılarını ve yanmaları engelliyor en azından.. activa=sıçırtan karikatürü geldi aklıma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 bide mayalı mamüllere abanma fazla, mayalılarda en büyük düşmanlarından midenin, çatır çutur götürüyorsun açmaları poğaçaları sonra cayır cayır yanıyor mide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 pascalnouman said: asit pompasi inhibitoru LANSOR rulz protein pompasi olmasin o ? bir de reflu'de mideden cok o mide asidinin yemek borusuna cikmasi ile alakali. doktora gitmende fayda var. hatta soyle diyeyim; bu tip birsey iki kere basina geldikten sonra hala gitmemek buyuk salaklik oluyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 yok asit pompası o doğru. ben de lansoprol kullanıyorum, ikisinde de lansoprazol var ki asit pompası inhibitörü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 duymadıydım ben öyle bişi benim bildiğim proton pompa inhibitörü var bi işte asit pompası heralde mideyi biran önce eline al da kurtul diye veriliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 lansoprozol midede olusan veya bazi kapakciklarin bozulmasiyla mideye kacan asiti notralize ediyor siz de rahat rahat uyuyorsunuz geceleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 senko said: duymadıydım ben öyle bişi benim bildiğim proton pompa inhibitörü var bi işte asit pompası heralde mideyi biran önce eline al da kurtul diye veriliyor :) asit pompası değil ki, asit pompası inhibitörü. yani asit pompalarının faaliyetini zayıflatıyor. mideyi eline verirdi hakikaten asit pompalasa :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warimathras Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 asit pompası inhibitörüne muadil ilaçların bazılarında proton pompası inhibitörü yazıyo sanırım onu protein olarak okumussunuz:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar