olitere Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 İncide ikinci nesilim hiçbir zaman inci şöyle böyle diye atar yapmadım siteye ; ama sıkılmaya başladım geri kafalı , faşist hallerinden buna ne diyeceksiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 paticik de gerizekalı dolu kalkıp da paticik de gerizekalı dolu diyomuyuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 dolu değil, bi sen varsın. şaka lan şaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 blazkowicz said: sarmış burayı da. her an, her dakika @ kullanımı, inci mottoları, inci buraya saldırdı, onla testis geçti, xyz saldırısı vs tarzı içerik görmekten bıktım açıkçası. incideki herşeyi buraya taşımak zorunda değilseniz. çok seviyorsanız gidin o platformda takılın. umarım bu akım azalarak değil direk biter. CAPS KOYYYY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sercio678 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 adam haklı beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 @1 üzücü konuşmuş, adam haklı beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sw0d Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 @1 üzüldü yok oldu gitti bu diyarlardan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Cevahir kepazeliğinden sonra inci çökme sürecine girmiştir, yakında o jargondan eser kalmaz.. inci massive adult forumdan baska bisey deil. Dünkü kepazelikten sonra inci userlerin entellektüel birikimleri hakkında gayet fikir sahibi oldum.. İnciyi alternatif fight club olarak gormek hataymış, userların amacı sistemi yermek degil club a tek tük gelen martha ları düdüklemeyi düşünerek mastrubasyon yapmakmış meğer.. 40 kişi bir araya gelince 5 yaşında çocuk gibi şımaran vandal güruha özenen patilerin de zekası hakkında da nahoş düşüncelerim var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 mamothus said: inci userlerin entellektüel birikimleri mamothus said: inci userlerin mamothus said: entellektüel mamothus said: birikimleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 cevahir kepazeliği nedir buluşma falan mı yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 @ kullanımını arşivden araştırıp inci nin tarihinin 5 katı daha öncesinden bu yana bu forumda kullanıldığını görebilirsin arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 boz baykuşlar diye bi grup kuruyolar, İBB taraftar grubu güya. maça gidiyolar topluca, tabi takımın öyle bi gruptan haberi yok, onayı yok. bedava bilet vermiyorlar, bunlar da fakir olduklarından para verip maça girmektense gider Cevahirde ayılık yaparız diyolar. Cevahir'de de millete sataşıp inci diker vs. gibisinden tezahürat falan yapıyolar. savcılığa vermişler bu arada, geçmiş olsun diyelim şimdiden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Saeros said: cevahir kepazeliği nedir buluşma falan mı yapmışlar bi ara zirvemiz var zirvemiz var diyorlardı da yaptıkları cidden salaklık.amaçsız tavırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 salaklik veya abazalik degil bu tamamen anarsizm dotleri yese siyasal olaylara da karisirlar, oraya buraya molotof da atarlar neyse cevahire antipatim vardi zaten iyi olmus diyip kacayim sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Anarşizm bu mu? Sistem karşıtlığı bu mu? sdfdsf Bu arada @ kullanımına kimsenin itirazı yoktur da @ kullanımı patide yıllardır @nick şeklinde, incide @sayı oluyor ve tabi bunu forumda yapmak anlamsız, mesajları saymak kasmak falan çok aptalca ki quote özelliği var vs. ondan laf ediliyordu o @ olayına inciyle ilgili buraya taşınmasın diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loplop Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 lisede hocayı dövenler değil mi bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 o değil de cevahir olayı ne, hiç rastlamadım ona. mamothus said: inci userlerin entellektüel birikimleri hakkında gayet fikir sahibi oldum.. bunu diyen said: 40 kişi bir araya gelince 5 yaşında çocuk gibi şımaran vandal güruha özenen patilerin de zekası hakkında da nahoş düşüncelerim var.. bunu da dedi. lol. inci userlarını entellektüel kişiler sanıp sonra olmadığı ortaya çıkınca paticiğe yüklenmek fenaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Bone said: o değil de cevahir olayı ne, hiç rastlamadım ona. cevahire grupca gidip kadinlara kufur ve tacizde bulunuyorlar, inci diker diye bagirip inci diye bir magazanin onunde 50 kisi fotoraf cektiriyorlar, ama daha once sokaklarda yapiyorlar bunu. capsler falan vardi ama 1 tanesine baktim sadece, anarsizm abi bu ne cocuklugu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 resim link felan var mı onla ilgili? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 dolu var, ama ekside gormustum ben basligin adini da unuttum. inci sozluk basliginda olabilir cevahir diye arat istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 gecko said: Bone said: o değil de cevahir olayı ne, hiç rastlamadım ona. cevahire grupca gidip kadinlara kufur ve tacizde bulunuyorlar, inci diker diye bagirip inci diye bir magazanin onunde 50 kisi fotoraf cektiriyorlar, ama daha once sokaklarda yapiyorlar bunu. capsler falan vardi ama 1 tanesine baktim sadece, anarsizm abi bu ne cocuklugu onun adı vandalizm yeğen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 gecko said: Bone said: o değil de cevahir olayı ne, hiç rastlamadım ona. cevahire grupca gidip kadinlara kufur ve tacizde bulunuyorlar, inci diker diye bagirip....anarsizm abi bu ne cocuklugu kropotkin yaşasa dildoyla kovalardı hepsini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 bu incinin facebook tan sonraki olayi ne son balon? kacirmisim ben onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 abi ne zevkliymiş alkollu bır halde iken arkadaşım hediye hesap almış bana girip yardırdım eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 http://i1009.hizliresim.com/2010/9/21/1691.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar