Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

inci furyası

blazkowicz

Öne çıkan mesajlar

blazkowicz said:

sarmış burayı da.

her an, her dakika @ kullanımı, inci mottoları, inci buraya saldırdı, onla testis geçti, xyz saldırısı vs tarzı içerik görmekten bıktım açıkçası.

incideki herşeyi buraya taşımak zorunda değilseniz. çok seviyorsanız gidin o platformda takılın.

umarım bu akım azalarak değil direk biter.

CAPS KOYYYY
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Cevahir kepazeliğinden sonra inci çökme sürecine girmiştir, yakında o jargondan eser kalmaz..

inci massive adult forumdan baska bisey deil. Dünkü kepazelikten sonra inci userlerin entellektüel birikimleri hakkında gayet fikir sahibi oldum..

İnciyi alternatif fight club olarak gormek hataymış, userların amacı sistemi yermek degil club a tek tük gelen martha ları düdüklemeyi düşünerek mastrubasyon yapmakmış meğer..

40 kişi bir araya gelince 5 yaşında çocuk gibi şımaran vandal güruha özenen patilerin de zekası hakkında da nahoş düşüncelerim var..
Sosyal ağlarda paylaş

boz baykuşlar diye bi grup kuruyolar, İBB taraftar grubu güya. maça gidiyolar topluca, tabi takımın öyle bi gruptan haberi yok, onayı yok. bedava bilet vermiyorlar, bunlar da fakir olduklarından para verip maça girmektense gider Cevahirde ayılık yaparız diyolar.

Cevahir'de de millete sataşıp inci diker vs. gibisinden tezahürat falan yapıyolar. savcılığa vermişler bu arada, geçmiş olsun diyelim şimdiden :D
Sosyal ağlarda paylaş

Anarşizm bu mu? Sistem karşıtlığı bu mu? sdfdsf

Bu arada @ kullanımına kimsenin itirazı yoktur da @ kullanımı patide yıllardır @nick şeklinde, incide @sayı oluyor ve tabi bunu forumda yapmak anlamsız, mesajları saymak kasmak falan çok aptalca ki quote özelliği var vs. ondan laf ediliyordu o @ olayına inciyle ilgili buraya taşınmasın diye
Sosyal ağlarda paylaş

o değil de cevahir olayı ne, hiç rastlamadım ona.

mamothus said:

inci userlerin entellektüel birikimleri hakkında gayet fikir sahibi oldum..

bunu diyen

said:
40 kişi bir araya gelince 5 yaşında çocuk gibi şımaran vandal güruha özenen patilerin de zekası hakkında da nahoş düşüncelerim var..

bunu da dedi.

lol.
inci userlarını entellektüel kişiler sanıp sonra olmadığı ortaya çıkınca paticiğe yüklenmek fenaymış.
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

cevahire grupca gidip kadinlara kufur ve tacizde bulunuyorlar, inci diker diye bagirip inci diye bir magazanin onunde 50 kisi fotoraf cektiriyorlar, ama daha once sokaklarda yapiyorlar bunu. capsler falan vardi ama 1 tanesine baktim sadece, anarsizm abi bu ne cocuklugu
Sosyal ağlarda paylaş

gecko said:

Bone said:

cevahire grupca gidip kadinlara kufur ve tacizde bulunuyorlar, inci diker diye bagirip inci diye bir magazanin onunde 50 kisi fotoraf cektiriyorlar, ama daha once sokaklarda yapiyorlar bunu. capsler falan vardi ama 1 tanesine baktim sadece, anarsizm abi bu ne cocuklugu

onun adı vandalizm yeğen
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...