yav Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 yalnız şu başlığı friendfeed'de felan yaysak kadının fanları basar forumu o derece hayranları var anlamıyorum ilginç baya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 varya aynısını ben düşündüm. Frienfeed çok godoş ortam salla orayı herkes birbirinin yalakası durumunda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 yav said: yalnız şu başlığı friendfeed'de felan yaysak kadının fanları basar forumu o derece gelsinler, negzel. hatun popülasyonunun artması iyi bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 işin kötüsü kadının erkek fanları da var bi dolu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 kadın milliyette yazmaya başlıyomuş şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 goldbären said: salim kafayla şöyle bir baktım da resmen rezalet. bu kadar mı kopuk yaşanılır dünyadan. elif şafak yine üslup sahibiydi ve daha geniş bir kitleye ulaştı. bu sadece kendini pazarlamış, kendi gibi boş beleş insanlardan takipçi yapmış. ayşe armanların gazetelerde yazmayanı resmen. milliyet. pf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 bu pucca bu umut sarıkaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 görünce bikaç yazısını okudm da kız sanırım gerizekalı, gerizekalılığı sevenler daha bir gerizekalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 sergen'in kız kardeşi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 bu kızı takip edenler gerçekten neden takip ediyor bana bi desin. -kız çirkin -kız harbi çirkin -o çirkinlikle bu kadar erkek kaldırması imkansız -hadi kaldırsa bile böyle dibine kadar aktif pompa hayatı zor -kız daha bi çirkin -bütün edebi üsluplardan uzak, dil bilgisi yok, kelime dağarcığı çok az. nasıl böyle popüler oldu anlam veremiyore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Kız, Bülent Ersoy'un doğuştan kadın olarak doğmuş hali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 dusuncelihayvan said: bu kızı takip edenler gerçekten neden takip ediyor bana bi desin. -kız çirkin -kız harbi çirkin -o çirkinlikle bu kadar erkek kaldırması imkansız -hadi kaldırsa bile böyle dibine kadar aktif pompa hayatı zor -kız daha bi çirkin -bütün edebi üsluplardan uzak, dil bilgisi yok, kelime dağarcığı çok az. nasıl böyle popüler oldu anlam veremiyore. ilk cıkardıgı kitapta bi kaç sevişmişliğini anlattıysa normaldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 bi tane arkadaş unutmuştu bu kitabı geçen neymiş diye bakayım dedim 5 sayfa sonunda disleksi küfür ettim bıraktım kitabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 http://i.imgur.com/HHhCj.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 http://c1111.hizliresim.com/r/n/nf4y.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Öyle bir kız çirkin denmiş ki sanki forever alone bir memlekette degiliz sanki şu hatun seks hayatı anlattıgında internette takılan türk erkeklerinin %90ından fazla seks ile ilgili bişi yapmış olmuyor. Yani tamam kate upton degil ortada bildigin tipsiz bir hatun fakat yinede internet ortamında bundan bin kat daha çirkini en rezili gelsin geçen şunla çılgınlar gibi sevişiyoruz desin yine okutturacak bunda şaşılacak bir olay yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 e tamam sonuçta kız çirkin istediği kadar seks yapıp anlatabilir dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 çok çirkinmiş hakkaten de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Dartanian said: Kız, Bülent Ersoy'un doğuştan kadın olarak doğmuş hali. ahaha bulent ersoya benzio dicektim denmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Yalnız hatunun neden sadece suratını gizledigini anlamış olduk. Öyle yok babam falan degilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Dartanian said: Kız, Bülent Ersoy'un doğuştan kadın olarak doğmuş hali. this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Mithat said: Öyle bir kız çirkin denmiş ki sanki forever alone bir memlekette degiliz sanki şu hatun seks hayatı anlattıgında internette takılan türk erkeklerinin %90ından fazla seks ile ilgili bişi yapmış olmuyor. Yani tamam kate upton degil ortada bildigin tipsiz bir hatun fakat yinede internet ortamında bundan bin kat daha çirkini en rezili gelsin geçen şunla çılgınlar gibi sevişiyoruz desin yine okutturacak bunda şaşılacak bir olay yok. Haklısın ama o sıfatı gördükten sonra hayatta okumam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 biz kızın çirkinliğinde değiliz idiotluğundayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 nerede fotoğrafı merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar