toggie Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=FUSflsrBtqk&feature=related 2.3 saniyede 130km hıza cıkıyor. inanılmaz bi adrenalindi. thorpe park diye bir yer, yakınlarda olanlar gitsinler hic vakit kaybetmeden. uzun kuyruklar dısında baya eglenceli bi yer. disneyland kadar kalite degil ama roller coasterların hepsi basarılı. http://www.thorpepark.com/default.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 nerede burası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 londra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 bu kadar kısa mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 ne kaa kisa sürüyo öyle o. http://www.youtube.com/watch?v=Gr2IjwvCGdg&feature=related ben buna binmistim, baya iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 pov deyince beklentilerim bambaşkaydı halbuki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 evet abi cok kısa ama olayı o zaman. hızı yasamanız lazım ya. eglenceli degil kesinlikle ama basında koltuga yapısma hissi heyecanı korukluyor. uzun ve eglenceli olanlardan biri inferno'ydu yine aynı parkta var. raylar trenin altında deil de ustunde kalıyor. rayları goremiyosun tabi bi de en onde bindim ona sanki havada gidiyormusum gibi oldu, super eglenceliydi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 biz hala bostancı lunaparkında kaldık ya gondol mondol korku tuneli bir allahın kuluda demiyorki artık türkiye ye roller coaster getirelim gerçi discoveryde yapımlarını falan izlemiştim.o yatırımı yapmak kıç ister bide zor iş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 buraya gelse roller coaster her gün onlarca insan ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 hep yazarım alton towers - oblivion. olay budur. o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Of hassas mıyım neyim videoyu izlerken fena oldum :D kısa olması daha iyi ya ehueh isterdim binmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 roller coasterın sana binmesi haber olurdu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 bende zamanında şuna bindiydim. dünyanın ilk tahtadan rolırkostırıymış. pek bi aksiyonlu diil gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 tatilya vardi iste, idare ediyordu eh peh kotu isletmecilik, dagbasinaki ulasimi zor mekan ustune hic kendilerini yenilemediler battilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 dasaaa said: roller coasterın sana binmesi haber olurdu! ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Komik olmayın Jackson NJ, Six Flags, King da Ka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Benim hiç gtöm yemedi binmeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Ben de bindim buna :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 alıcam şu roller coaster'ı, binicem üstüne, vurucam kırbacı vurucam kırbacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 benimde yemez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Bunlara para verseniz üstüne binmem ben. En iyi bayılırım zaten. Kalp check up'ı direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 toggie said: ...yakınlarda olanlar gitsinler hic vakit kaybetmeden... Helcaraxe said: nerede burası toggie said: londra nerde hata yaptım diye çok düşündüm. böyle uzun bir es verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Estel_Anorien said: bende zamanında şuna bindiydim. dünyanın ilk tahtadan rolırkostırıymış. pek bi aksiyonlu diil gerçi. Bu ne lan kız çocuğu rollercoasterı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Tahta olanların olayı zaten korkunç olmasından ziyade virajda falan demir olanlara göre esnemesi sonucu gelen sesler ve hassss dedirtmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Adrenalin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar