Bone Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 blackshot, operation 7, combat arms, wolf team, crossfire, alien arena gibi oyunlar oynayan var mı? iyileri nelerdir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 crossfire sevmiştim bi aralar da çok bi numarası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 americas army gordüydüm geçen steamde free diyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 america's army güzel doğrusu, mw2'nin olması gereken hali bile diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 america's army nin cikis tarihi 2001 civari degil mi? su an ucretsiz olarak vermeleri, ve hala oynayan insanlar olmasi sasirtti beni dogrusu. gerci oynamadim daha once hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Edit: cift mesaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 THiM said: america's army nin cikis tarihi 2001 civari degil mi? su an ucretsiz olarak vermeleri, ve hala oynayan insanlar olmasi sasirtti beni dogrusu. gerci oynamadim daha once hic. hayır Release Date: 17 Jun 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 THiM said: america's army nin cikis tarihi 2001 civari degil mi? su an ucretsiz olarak vermeleri, ve hala oynayan insanlar olmasi sasirtti beni dogrusu. gerci oynamadim daha once hic. america's army güzel oyun, ayrıca aa3'ü çıkarttılar unreal engine 3 ile, oyun yapısını felan da değiştirdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 blackshot betasındaydım ben lol, grenade atınca oyun matrix moda giriyor, ekrandaki herkes ve onların ekranlarında sen donuyordun, o esnada seni kimse vurmazsa oyun geri gelene kadar geçen 10 saniyelik sürede haritayı dolaşıp herkesi vurabiliyordun, bağlantı kendini toparlayınca da vurduğun herkes olduğu yerde ölüyordu, loljet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Warsow, Cube 2: Sauerbraten ve Quake Live tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 hmm evet seriye baglamislar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BelieveMe Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Kesin bilirsin ama; Battlefield Heroes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 bf heroes fena değil de, şu parayla 1 haftalık item satılması kötü ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 warsowdan sonra sönük kalıyor diger fpsler malesef :) ws sonrası ql ye girerseniz duvarlara çarpa çarla haritada dolasmaniz dogal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Wolfenstein enemy territory gibi gercekten free olan ve oynanabilirligi olan ne var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 bf heroes çok sık oynuyorum çokta zevkli. Parayla alınan itemların oyunun dengesini bozacak kadar bir etkisi yok. Zaten 5euro gibi ufak fiyatlarla alınıyor itemlar ama hep aynı mapler çok sıkıyor. Birde Coastal Clash diye bir map var şerefsizler keşfetmişler bugı evin içine giriyorlar bütün oyun kimseden dmg almıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 america's army tamamen propaganda oyunu oynamayın desteklemeyin sakın yanlış anlaşılmasın amerika düşmanlığı ile alakası yok, oyunlardaki eğlence arayışını propagandaya çeviren zihniyetten nefret ediyorum sadece milyon dolarlar harcandıktan sonra (bir oyun için normal tabii) tamamen ücretsiz olarak satılması buna bir örnek, yine de siz bilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 pointblank oynuyorum bir süredir, gameplay'i bana çok zevkli geliyor. mmohut da incelemiş, onların videosunu göstereyim. http://www.youtube.com/watch?v=Na5pMW0lIIc bu arada piyasadaki online fps'lerin çoğu counter-strike olmaya çalışıyor, silahlar, oyun tarzı felan çok benziyor. hatta haritaları bile birebir kopyalayan oyunlar var, bunlardan biri mission against terror: http://www.youtube.com/watch?v=CT0GP4oDFMU hep cs tarzı oyunlar sıkıyor, battlefield heroes gibi farklı gameplay'ler arıyor... http://www.youtube.com/watch?v=_u9xG09Ejk0 80lerin 90ların çizgi film introları gibi yapmışlar videoyu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar