dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 zeper said: Mistborn (Sissoylu yukarda bahsedilen) 10/10 Cok guzeldi ! simdiye kadar okudugum en guzel fiction'lardandi. Fizik yasalarinla harmanlanmasi ++ Ikinci kitaba basliyorum. https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/51E%2B7V-PDyL.jpg Bunu seven herkese yazdım, sen de eksik kalma, başlamadıysan geç kalmadan stormlight archive a başla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 dreagloth said: zeper said: Mistborn (Sissoylu yukarda bahsedilen) 10/10 Cok guzeldi ! simdiye kadar okudugum en guzel fiction'lardandi. Fizik yasalarinla harmanlanmasi ++ Ikinci kitaba basliyorum. https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/51E%2B7V-PDyL.jpg Bunu seven herkese yazdım, sen de eksik kalma, başlamadıysan geç kalmadan stormlight archive a başla Cok sagol, ve dun kitabi bitirince youtubeda ilgili videolar izlerken yorumlarin birinde gordum, buna %100 veren, stormlight archieve'a %300 verir diyordu, herkes de onaylayinca listeme attim, bugun de sen tak diye bunu onerince.... artik bu seriden sonra neye baslayacigimi biliyorum (:P) Tesekkurler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 ben de mistborn era 2'ye başlayayım bi ara, sonra da stormlight filan çakayım. 2 aydır falan kitap değmedi elime #shame Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 zeper said: Cok sagol, ve dun kitabi bitirince youtubeda ilgili videolar izlerken yorumlarin birinde gordum, buna %100 veren, stormlight archieve'a %300 verir diyordu, herkes de onaylayinca listeme attim, bugun de sen tak diye bunu onerince.... artik bu seriden sonra neye baslayacigimi biliyorum (:P) Tesekkurler! çok seveceğin, bayılacağın, öleceğin için bir dürümünü yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 dreagloth said: zeper said: Cok sagol, ve dun kitabi bitirince youtubeda ilgili videolar izlerken yorumlarin birinde gordum, buna %100 veren, stormlight archieve'a %300 verir diyordu, herkes de onaylayinca listeme attim, bugun de sen tak diye bunu onerince.... artik bu seriden sonra neye baslayacigimi biliyorum (:P) Tesekkurler! çok seveceğin, bayılacağın, öleceğin için bir dürümünü yerim ahahah tamamdir ! ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Son zamanlarda okuduklarım arasında beni en çok etkileyen kitap oldu. O kadar rahatsız ediciydi ki anlattığı dünya, okurken hatta hala düşündükçe içim çekiliyor resmen. Dizisine de hemen göz atacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 http://1.bp.blogspot.com/--LfkoDjPCBM/UU-27Myj5QI/AAAAAAAAIRM/JDZvwxPSC3E/s1600/1.jpg 6,5/10 Vakıf serisi'ne başladım ama devam eder miyim emin olamadım. Başlardaki psikotarih - seldon hoca (böyle diyince garip oldu) vs. çok hoşuma gitti ama kitap sonra basit insanlık siyasetine döndü -bi şekilde öyle olacağını da biliyodum aslında-. Neyse sonunda "serbest" pazar kurmaya çalışan endüstri devi geyiğine, bağımlılık olaylarına iktidar savaşlarına falan gelince (tüccar mevzuu) olay biraz mehledim. Roma imparatorluğu ve sovyetlerin alegorisi neyimmiş zaten amcamın tüm seri. Clarke'ın Rama serisini okumuştum lise'deyken taa ve acayip hoşuma gitmişti. Aynı keyfi alamadım ya. Yaşım geçmiştir belki de bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 oha bukadar olur bende isaac asimov un tanrilar ve imparatorlar kitabina basladim. vakif serisi nin kronolojik olarak baya bir oncesini anlatiyor bu seri.vakıf kadar olmasada baya surukleyici bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 yav said: https://www.ayrintiyayinlari.com.tr/images/UserFiles/images/Spot/Orj/esekarisi-fabrikasi.jpg Vasatmis, yarida biraktim. birakma. oku sonuna kadar. ciddiyim. ben bitirip ertesi gun tekrar basladim ne oldugunu ogrenince. 10/10 direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 http://i.dr.com.tr/cache/600x600-0/originals/0000000064137-1.jpg Tam yarısındayım, sanırım bırakacam. Çok hoşuma gitmişti sülalesini fantastik masal gibi anlatması adamın ama kitap loop'a girdi gibi bir his geldi bana tam ortasında. Sürekli bir yeni jenerasyon, kısmet işleri etc. 2 hafta kadar hiç okumadım ara verdim ondan oldu sanırım, bilemiyorum. Her şeyi yarıda bırakmayı huy edinmiş de olabilirim. - - - post-modern bişeyler önerir misiniz, klasik şeyler açmıyor galiba beni. Olmuş bitmiş çözülmüş meselelerden sıkıldım (misal karamazov kardeşler, taşra draması direkt). Zamanın ruhuyla ilgileneyim pls (günümüzün varoluşçu temsilcisi bi insan düşünce akım bişey var mı mesela, epey tutulmuştum sartre-camus'ye vaktinde ama onlar da post-ww2 hani, modaları geçti galiba :')) en son zen ve motosiklet bakım sanatı ile siddhartha'yı yüklemişim okuyucuma onlardan birine girişicem galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 haruki murakami oku o zaman. post modern diyince o geliyor direk aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 çok popi kesin boştur diye o adamla hiç ilgilenemedim. iyi midir harbici, hangi kitabından başlamak lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Sineklerin Tanrı'sını okudum fena değildi ama benlik kitap değilmiş :) Zen ve motorsiklet bakım sanatını okuyordum son 100 sayfada bıraktım ben çözümleyemiyorum felsefeyi Şimdi kıyamet kitabı okuyorum tarih ve bilimkurgu karışımı çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzo Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Alper Canıgüz - Kan ve Gül Bir Kara Dejavu 10/10 Alper Canıgüz'ün tüm romanlarını çok sevdiğim için 10'dan az puan veremezdim. Bir çırpıda okunan bir kitap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Albert Camus. Dusus 8/10 Su gibi akip gidiyor, kisa bir kitap . Amsterdamda kafede otururken ( muhtemelen kafasi iyi ) hayatini degerlendiriyor ozelestirisi cok basarili ve okurken insan kendinden birseyler bulup kendi hayatina ayna tutmadan yapmiyor. Tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 ikinci kitabini bitirdim, 3. deyim. 3 cok iyi gidiyor yanliz, hic bitsin istemiyorum gidim gidim okuyorum. Muhtesem bir seri. Saeros said: http://i.dr.com.tr/cache/600x600-0/originals/0000000674953-1.jpg ve http://i.dr.com.tr/cache/600x600-0/originals/0000000683273-1.jpg (sissoylu - kuşatma / çağların kahramanı) 3. kitap çok iyiydi, birinci ve ikinci kitapta kurulan her şey çözüldü ama hiç bitsin istemiyodum aylardır alışmıştım o karakterlere. :( hüzünlendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 keşke ben de unutsam da baştan okusam. ama tekrar okuyabilirim aradan biraz daha zaman geçtikten sonra ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 copry said: Albert Camus. Dusus 8/10 Su gibi akip gidiyor, kisa bir kitap . Amsterdamda kafede otururken ( muhtemelen kafasi iyi ) hayatini degerlendiriyor ozelestirisi cok basarili ve okurken insan kendinden birseyler bulup kendi hayatina ayna tutmadan yapmiyor. Tavsiye ederim Benim de aksi gibi Camus'nun en zor okuduğum kitabı oldu. Aylarca süründü elimde, hatta gidip Amsterdam'da bile okudum kitabı, ııh. Çok güzel kitap ama akıcı diye nitelendirmezdim sanırım. En son The Last Question okudum. Asimov'dan kısa öykü, aşağıda var hepsi. http://multivax.com/last_question.html Şu anda da Görünmez Adam'ı okuyorum H. G. Wells'ten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 4. 5. kitap varmis ona basla istersen okumdiysan, bu serideki hikayeden 300 yil sonrasi, ama gercekten guzel seri. Birkac kisi burda bana Stormligh Archive'i onermisti, bundan sonra baslarim ama bu serinin yerini hic bir sey tutmaz gibi :) Saeros said: keşke ben de unutsam da baştan okusam. ama tekrar okuyabilirim aradan biraz daha zaman geçtikten sonra ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 alala beğendiniz mi o kadar ben ilkini biraz okuyup sıkılıp bırakmıştım, çok tekdüze geldiydi. Pek edebi birşey de bulamamıştım. Diğer kitaplar iyidir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 valla ben kime tavsiye ettiysem begendi veya nerde hakkinda yorum gorduysem, herkes benim kadar begenmisti, ama 3> 1 >2 diye siralarim. O yuzden 1 seni sarmadiysa , 2 de sarmaz gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Livaneli - Huzursuzluk 3-4 saatte bitirdim. Konu derinliği yok sadece dinler tarihi hoşuma gitti, seviyorum bu coğrafyada geçen hikayeleri. Amin Maalouf hissi aldım. İlk Livaneli kitabımdı. gerçekten huzursuzluk verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Adamın yazdığı her roman gibi akıcı ve ana karakteri benimseyip onunla beraber engelleri aşıyorsunuz. Önce doğayı, sonra şehir hayatını ve şehir insanını yenen bir adamın başından geçenleri okuyorsunuz. http://mcdn01.gittigidiyor.net/2200/tn30/22004462_tn30_0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 http://i.dr.com.tr/cache/600x600-0/originals/0000000308511-1.jpg çok derin etkili orta sınıf eleştirisi. fena vuruyor. öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 http://begenmeyenokumasin.com/wp-content/uploads/2013/05/23728-Yavaslik.jpg 8/10 kundera'yı tuttum iyice. varolmanın dayanılmaz hafifliğinden sonra bunu okudum. daha da okurum heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar