Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 ekmek arasi nedir? zamaninda tavuk suyu vardi haminne oykuleri onlar gibi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 :' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Biyik said: ekmek arasi nedir? zamaninda tavuk suyu vardi haminne oykuleri onlar gibi mi? hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 fasdf ekmek arasi diye ne guzel cevirmisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 bukowski okumak. ekinleri suladıktan sonra zaman geçirmek için güzel bir yöntem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 asdasdsad sanane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Yusuf Atılgan AYLAK ADAM okuduğum en anlamlı kitaplardandı...çok sık içselleştirme yaptığım,muhteşem gözlemlere sahip eser. Kısa da, kesinliklike öneririm. Her satırı her sayfası dolu dolu...boşa tek kelime sarfetmemiş yazar. "Sen neden bu kadar karamsarsın " diye soran pembe panjurlu ev hayallerine sahip sevgilisine dönüp..."sen neden değilsin ki?" diye soran Aylak Baş Kahramanımız...canımsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 okuduğunuz kitaplardan en azından bir cümlelik yorum alsak süper olur diye düşünüyorum : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Şu sıralar Türk edebiyatının lirik prensesi Tezer Özlü'ye merak salmış durumdayım. Kendisinin Kalanlar kitabını bitirdim geçenlerde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Tezer ozlunun nesi lirik prenses abi çok yanlış gelmişsin sen. Çocukluğumun soğuk gecelerini oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 "hakan günday - daha" yı okudum. sondaki dört-beş gereksiz cümle dışında gayet iyiydi kitap. okutuyor kendini baya baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Kediler hakkın bir iki şey öğrenirim diye almıştım. Ama hiç tahmin ettiğim gibi bir kitap çıkmadı. Jackson Galaxy'nin acayip hayat öyküsünü ve 13 sene beraber yaşadığı inanılmaz huysuz kedisiyle olan ilişkisini anlatıyor. Sonunda baya kötü oldum. Tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 ilk 10 bölümü baya sıkıcı. sonradan açılıyor. mükemmel değil ama okunuyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Burda bi öneride görüp alıp okudum iyi de ettim baya beğendim değişik bişeyler okuyum ya da en azından sürükleyici olsun istiyorsanız okunur bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 1/10 ilk kitap baya iyiydi, ikincisi de iyi sayılırdı ama son kitap aşırı kötüydü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 evet son kitabı kötüydü divergent serisinin... Ben şu seriye başladım,filmi de geliyormuş eylülde...ilk kitap güzeldi valla young adult serisi ama beğendim güzel fikirler.7/10 http://jamesdashner.com/wp-content/uploads/2012/04/maze_runner.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Üçünü de okudum. Çok iyi, öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 baslarda biraz sikici ama ilerledikce akiyo http://static.ideefixe.com/images/227/227923_2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Zamanı , dinlemeyi falan anlatan güzel kitap.Okuma bilen herkes anlar herhalde dili sade (isimler bile) çocuk kitabı diye geçiyor zaten. Kardeşinize falan okutmanızı tavsiye ederim özellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 http://randomisalex.files.wordpress.com/2011/08/lev.jpg 8 veririm, 2 kitap daha var, merak top yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/b/b0/Gatsby_1925_jacket.gif (tu) Filmi izledikten sonra okuyanlardanım ama filmi görüp de okumadım, gavurun çocuklarına okullarda zorla okutturduğu dünya klasiklerini okumaya başladıydım sıra buna geldi de okudum. Kahpe Daisy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 En hızlı bitirdiğim kitap bu herhalde. Bittikten sonra düşündüren kitaplar listesinde üst sıralara girebilcek 10/10luk kitap bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar