Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 alman ideolojisine bakılmalı olarak algıladım ben onu, tamam marx'ın alman ideolojisi kitabını kastediyormuşsun. ancak dediğin gibi basit değil o uygulama mevzusu. kapital'in yazım aşamasındaki evreler ve kapital'in içeriğinde sayısız boyut var. marx'ın kafasında gençliğimdeki görüşlerimi iktisata uygulayacağım gibi bir önkabul yok. tam tersi kapital projesi başlı başına kendine özgülüğü içerisinde ele alınması gereken bir fenomen. ayrıca önerim kapital'in yordam kitap baskısının alınması, sol yayınları'nın çevirisinde çok hata var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 la yörügit alman ideolojisi deyince aklına marx gelmiyor ama yordam'la sol'un baskıları arasındaki farkları biliyosun he seni gidi simulakr seniii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 evet, alman ideolojisi kitabını bilmiyordum ama sol ve yordam baskılarının farkını biliyorum ne var ki bunda? türkiye'nin doğusunu bilmiyorsun ama batısını biliyorsun hadi oradan demek gibi olmuş bu. ya da dostoyevski'nin ecinnilerini bilmiyorsun ama karamazov kardeşlerini biliyorsun nasıl olur? falan demek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 http://www.ithaki.com.tr/wp-content/uploads/2012/11/d39752153.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 http://pictures2.todocoleccion.net/tc/2009/01/20/11623802.jpg baya güldüğüm yerleri oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Biyik said: kapital'in kapağını açmamış "çok bilmişler" gelip MARKSİZM DİN diye sayıklıyor bir de utanmadan artistlik yapıyor, karl popper'mış. dedim önceki sayfada da akp'nin has adamı efkan âlâ popper'dan alıntı yaptı gelir gelmez, git onlarla kafanı tokuştur, dengin onlar çünkü fikri anlamda. kapital ekonomi kitabı değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 ekonomi politik desek daha uygun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 popper ne diyo peki. neyi anlaşamıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 nyks said: iyi mi bu alınır mı? fotoğraf koyup bırakmayın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 popper, tarihselciliği eleştiriyor. marx'ı eleştiren çoğu felsefecide olan şeyi yapıp marksist bir siyasi yapının en sonunda totaliter bir yapıya bürüneceğini iddia ediyor. bu bence marx'ın üstünkörü ve yanlış okumakla olan bir şey. vülger marksist kaynakları okuyarak marksizmi itin götüne sokmam zaten genel eğilimdir marksizm ve marksist iktisatın karşıtlarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 şimdi tarihselci mi savunuyo tarihi olaylardan bilimsel sonuç ve öngörü çıkarılabileceğini anti tarihselci mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 http://nicholasbordas.com/wp-content/uploads/2012/07/basic_cover.jpeg Elli sayfa bir şey zaten okuyun komik. 3,5/5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Mal said: şimdi tarihselci mi savunuyo tarihi olaylardan bilimsel sonuç ve öngörü çıkarılabileceğini anti tarihselci mi? marx'in tarihselciliginde cok kabaca ilkel komun topluluklarindan kolecilige oradan feodalizme sonra kapitalizme giden sinifsal iliskilerle belirlenen bir ilerleyis vardir post kapitalizmin de once sosyalizm daha sonra komunizm olacagini soyler. popper tarihin boyle ele alinmasina karsi cikiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 güzeldi keşke mistik olaylara baglanmasaydı bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 neutrino said: iyi mi bu alınır mı? fotoğraf koyup bırakmayın ya. Ben beğendim. İngiliz fantastik kurgusu. 2005'de Hugo ödülü almış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 İngilizce adı The Dispossessed çevirmen kitabın Dostoyevsky'in The Possessed kitabına cevap olduğunu demiş. Anarşizmin yaşandığı bi dünya ve günümüz dünyasına benzer başka bi dünya var gerisini okuyun.Ben pek övemiyorum ama yorumları okursanız beğenildiğini görürsünüz zaten ne okusam diyenlere tavsiye ederim. Hugo ve Nebula ödülü almış 1975'te Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 http://i.imgur.com/Aeo7OqK.jpg http://i.imgur.com/v0l2xyU.jpg http://i.imgur.com/qVZXia6.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/t1.0-9/10502040_940047536012719_4716494050577912282_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 the richest man in babylon kitap finans alanına yabancı kişileri bilgilendirmek için birebir. yazım tarzı, teması okunurluğunu arttırıp konuyu basite indirgemiş. okunulması gereken bir kitap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 akıcı bir kitap, ince zaten ben bir oturuşta bitirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 hayatimda bu kadar igrenc, serefsiz bir kitap okumadim. 10/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
falconhoodcentury Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 bunu okuyorum bu ara; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 okuma, allah muhafaza dinden cikarsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 ekmek arası ve otomatik portakalı okudum 1 er gün arayla, kısa kitaplar hüp diye bitiyor sevdim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar