Llama Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 deadwoll said: İzmir'de kızlar teklif ediyormuş, erkekler de çirkinmiş. ben güzelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 itümü? 4. leventten sonra niye metroyla devam etmedin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 metronun itü durağı taksim durağı gibi yerin dibinde resmen, 4 kat çıkmam gerektiği için tercih etmiyorum 4.levent'ten otobüse binerken de ileride trafiğin kilitleneceğini anlamam mümkün değildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 radagast62 said: metronun itü durağı taksim durağı gibi yerin dibinde resmen, 4 kat çıkmam gerektiği için tercih etmiyorum 4.levent'ten otobüse binerken de ileride trafiğin kilitleneceğini anlamam mümkün değildi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Trafik değil de bu soğuk bu yağmur ne ya. Küresel ısınma diye yediler bizi abv al gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 asinanyavuz said: YA SEV YA TERKET HÖLÖLÖ :D:D:D deadwoll said: Abi hakkat sevmeyen kafasını bir yerlere sokmak isteyen gitsin başka şehre, biz de rahat rahat yaşarız İstanbul'u sevenler olarak. Ayrıca HÖLÖLÖLÖLÖ Aynen xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 istanbulu seviyorum. gözlerim kapaLIANGÖTÜMÜÇALMIŞLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 radagast62 said: metronun itü durağı taksim durağı gibi yerin dibinde resmen, 4 kat çıkmam gerektiği için tercih etmiyorum 4.levent'ten otobüse binerken de ileride trafiğin kilitleneceğini anlamam mümkün değildi ben 3 yıl gitmek durumunda kaldım o yolu, kilitlenmediği gün sayısı 0 falandı heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Gayet de kilitlenmiyor. 4.levent - itü arası otobüs ile 6 dakika süren bir yol. Metroya inip çıkmayı da dahil edersen 10-15 dakika arası değişiyor metronun gelme süresine bağlı olarak. 4 yıllık tecrübemle, taksim dışında bir yerden itü'ye giderken mantıksız bir çözüm metro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 ben istanbula gelince kültür soku yasiyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Sen istanbul'a gel, senin için yolları açarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 vanil istanbula geliyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 ahaha yooo. gelmiyom daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Estel_Anorien said: kura çekelim bi 10 milyon insan yollayalım istanbuldan. yenilerinin gelmesi 1 sene surmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 İstanbul'a doğru direkt geliş biletleri satılmasın, sadece gidiş dönüş satılsın. Dönüş biletini kullanmayanlar sınır dışı edilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Gökalp gelsin önce, sonra yapılsın bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 istanbula vize ile gidilsin.olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 en az 20 sene gibi uzun zamandır istanbulda yasamayanları yollayalım köylerine geri. biz de rahat ederiz. valla şehir en süper şehir olur dünyadaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 çalışıcak adam kalmaz lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 ya 20 sene dedim ama iste nufusa baglı. hani 20 seneden yeniler yolladıgımızda nufus 2 milyona inicekse o zaman olmaz tabi. sole 5-6 milyon olsa istanbulun nufusu ilk biraz zorluk cekeriz, garip gelir. sonrası efsane olur bence. calısıcak adam da olur abi. ilk zamanlar zorluk cekilicek. baskası sırtından gecinme olayı biter hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 aquilayı köyüne gönderin amarıkaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Holy said: Gayet de kilitlenmiyor. 4.levent - itü arası otobüs ile 6 dakika süren bir yol. Metroya inip çıkmayı da dahil edersen 10-15 dakika arası değişiyor metronun gelme süresine bağlı olarak. 4 yıllık tecrübemle, taksim dışında bir yerden itü'ye giderken mantıksız bir çözüm metro. Wat? Anaokulundan lise sona kadar maslağa gittim geldim ve o yol HER GÜN tıkalıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Yeni yapılan 2 tane bağlantı yolu ile o tıkanıklık giderildi. Bizim evde de 15 yıl önce elektrik, su kesiliyordu. Şimdi kesilmiyor mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Ardeth said: aquilayı köyüne gönderin amarıkaya ben gelgid yapıyorum lan zaten, kalmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Estel_Anorien said: kura çekelim bi 10 milyon insan yollayalım istanbuldan. kura cekmek sacma, en fakir 10 milyonu yollasinlar iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar