Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul'u Seviyorum!

radagast62

Öne çıkan mesajlar

radagast62 said:

metronun itü durağı taksim durağı gibi yerin dibinde resmen, 4 kat çıkmam gerektiği için tercih etmiyorum

4.levent'ten otobüse binerken de ileride trafiğin kilitleneceğini anlamam mümkün değildi

ben 3 yıl gitmek durumunda kaldım o yolu, kilitlenmediği gün sayısı 0 falandı heralde.
Sosyal ağlarda paylaş

Gayet de kilitlenmiyor. 4.levent - itü arası otobüs ile 6 dakika süren bir yol. Metroya inip çıkmayı da dahil edersen 10-15 dakika arası değişiyor metronun gelme süresine bağlı olarak.

4 yıllık tecrübemle, taksim dışında bir yerden itü'ye giderken mantıksız bir çözüm metro.
Sosyal ağlarda paylaş

ya 20 sene dedim ama iste nufusa baglı. hani 20 seneden yeniler yolladıgımızda nufus 2 milyona inicekse o zaman olmaz tabi.

sole 5-6 milyon olsa istanbulun nufusu ilk biraz zorluk cekeriz, garip gelir. sonrası efsane olur bence.

calısıcak adam da olur abi. ilk zamanlar zorluk cekilicek. baskası sırtından gecinme olayı biter hem.
Sosyal ağlarda paylaş

Holy said:

Gayet de kilitlenmiyor. 4.levent - itü arası otobüs ile 6 dakika süren bir yol. Metroya inip çıkmayı da dahil edersen 10-15 dakika arası değişiyor metronun gelme süresine bağlı olarak.

4 yıllık tecrübemle, taksim dışında bir yerden itü'ye giderken mantıksız bir çözüm metro.

Wat?

Anaokulundan lise sona kadar maslağa gittim geldim ve o yol HER GÜN tıkalıdır
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...