radagast62 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 maltepe ->> 4.levent = 35 dk. 4.levent ->> maslak = 40 dk. okulun tam önünde bariyerleri yıkıp karşı şeride dalan arkadaşa sevgilerimi yolluyorum, sayesinde finale yarım saat geç kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 maltepeden iyi gitmişsin maltepe camisini geçmek ztn yarım saat sürüyor minibüs yolundayken :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Kafam girsin İstanbul'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 ist.dan nefret ediyorum artık ya. trafiği dert insanı çok çeşit tipler çok çeşit kiralar çok çeşit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 İstanbul vs diğer şehirlere dönücek ama Ankaraya gelin! trafiğimiz yok, düzenli bi yerleşim/yapılaşma var. Memur kenti tam! afasdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 pekaziz said: Kafam girsin İstanbul'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 YA SEV YA TERKET HÖLÖLÖ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Abi hakkat sevmeyen kafasını bir yerlere sokmak isteyen gitsin başka şehre, biz de rahat rahat yaşarız İstanbul'u sevenler olarak. Ayrıca HÖLÖLÖLÖLÖ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 İzmir'e gelmeyin istemiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 asinanyavuz said: YA SEV YA TERKET HÖLÖLÖ çok gecikmişim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 İzmir'de kızlar teklif ediyormuş, erkekler de çirkinmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 beware, lesser city residents Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Friedman said: ist.dan nefret ediyorum artık ya. trafiği dert insanı çok çeşit tipler çok çeşit kiralar çok çeşit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2borg Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 istanbulu seven gerizekalıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 wastyrx said: trafiğimiz yok, istanbul = 40 dk mıy mıy bekle ankara = 20 dk adrenalin fırtınası, daha öküz insanlar var burnout oynar gibi oluyorum yan koltukta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Fly said: wastyrx said: trafiğimiz yok, istanbul = 40 dk mıy mıy bekle ankara = 20 dk adrenalin fırtınası, daha öküz insanlar var burnout oynar gibi oluyorum yan koltukta Sen iste ben bi 5-8 dakika arası kısaltırım o mesafeyi heuahu edik:sayfa başı olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Red said: maltepeden iyi gitmişsin maltepe camisini geçmek ztn yarım saat sürüyor minibüs yolundayken :) direk e-5'ten gidiyorum ya o yüzden minibüs yolu sıkıntı olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 2borg said: istanbulu seven gerizekalıdır zuhzuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 istanbul dışında trde yaşayan insanlar çok lame/loser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 hakaret etme hakkın yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 balkanlardan gelen ban dalgası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 kura çekelim bi 10 milyon insan yollayalım istanbuldan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Dartanian said: İzmir'e gelmeyin istemiyoruz. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Dartanian said: İzmir'e gelmeyin istemiyoruz. Sparkcaster said: beware, lesser city residents Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Tuzla'da ne trafik vardı arkadaş bugün. 10dk'lık yolu 1 saatte geldim. Neyse ki devletteyim de geç gidince kovmuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar