Kin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Formation demişken, bir tane daha RTS vardı, adı aklıma gelmiyor. Ama Roma'da falan geçiyor. Lejyonerleri, gladyatörleri falan var. Hatta lejyonerleri o meşhur savunma düzenine sokarak yürütebiliyorduk. Bir de scout'lar falan vardı kartal falan gönderiyordu. Ormanın içine girip saklayabiliyorduk birimleri. Tam yeri değil sanırım ama bilen varsa bir şey etsin. Tekrar oynamak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Shogun atmosferini en sevdiğim Total War oyunuydu. (tu) Zaten bunca senedir niye onu tekrar yapmadıklarını, bir de niye tekrar Dune oyunu çıkarmadıklarını merak ederim. Sırada Dune. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 emperor battle for dune gibi akıcı bi tane cıksın ne sahane olur varya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Hangi oyundaydı o hatırlamıyorum da sparta'lı piyadeler vardı, sadece yunanistanda spartayı fethettikten sonra sadece o eyaletten basabiliyordunuz, çok imbalardı yaws... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 hiç umutlu değilim romedan sonra sürekli ivme kaybettiler empire gibi saçma sapan bitmemiş bir oyunu piyasaya sürüp daha patchleri bitmeden napolyon şeysini salmalarıda korkunçtu. lead designer 'ın çıkıp bloguna "abi kötü demeyein oyunlarımıza,para gelmicek yenisini yapamıcaz,yok AI sorumlumuz bizi terketti" diye saçma sapan ağlamasıda cabası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 dediğinde haklısın ama başka da bu türde oyun yapan 1-2 sallapati örnek hariç çıkmadı ilginç şekilde. total war serisinin yaşaması lazım o veya bu şekilde. hoş gerçi mod yapımını m2'den sonra çok kısıtladılar, modlar için bile değiyordu normalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 sahsen rome benim icin serinin zirve noktasiydi medieval 2 den hic zevk almadim, ama hic yani ki ortacagi severim, expansionda britannia campaign i deli gibi oynamistim ama sanirim total war formulunu kucuk haritalarda daha cok seviyorum, gunlerce tum haritayi kapamak icin kasmak bayiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Beahhh Rome 2 beklerken Shogun 2 geldi. Ben tüm dünyaya egemen olmak istiyodum napayım sadece Caponya'yı. ETW ve NTW'de çok güzel şeyler gelmişti seriye aslında, özellikle grafik anlamında çok ilerlendi. Ama AI, patchlerle bile istenen yerde değil henüz. Bakalım nasıl olacak ne zaman çıkacak görelim hele bi oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 detaya abanmaları lazım artık. olmaz yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Abi olay budur ya, hiç bir Total War bu kadar keyif vermemişti. Arada açılan ufak ekranlarda ki cinematicler süperdi ya. Her yeni çıkan Total War oyunundan beklemiştim ama olmamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 nası olmamıştı var işte mtw2'de fln,gerçi shogundakiler kadar iyi değildi. asıl hoşuma giden,mtw1 ve shogunda olan o kara kalem resimleri vardı,ne güzeldi onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Abi varda Shogun gibi olmasını bekliyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 DoGMeaT said: asıl hoşuma giden,mtw1 ve shogunda olan o kara kalem resimleri vardı,ne güzeldi onlar. Kesinlikle. askerler küçük pixel parçacıkları olsa bile diğer tw lardan daha iyi atmosfer veriyodu o olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 ciddi olamazsınız, rome önceki oyunların hepsini, her açıdan gömmüştü ki hala 2000-2010 aralığının en iyi stratejisi benim gözümde. spy adamı kesti mi kesmedi mi videoları hariç her açıdan. ha sadece event bildirim penceresi çizimlerini diyorsanız o başka, ben yanlış anladım o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Shogun'ın bir menüsü vardı hala aklımdadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 rome bütün agentları tümüyle manasız hale getirmisti, durum mtw2 dede deismedi, etw de nasıl bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 etwde rezalet durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Abi Shogun atmosfer açısından çok daha başarılıydı bence. Rome'da tam havayı yakalayamamıştım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 "Max Damage" said: Oldu mu şimdi ya. Rome2 bekliyordum ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Ne güzel tam da yeni pc toplamıştım Rome2 çıkar diye ama olmadı maalesef. Şimdi Rome çıkana kadar benim pc yine çöp olur. Bu arada şehir olayı nasıl olacak acaba bir bilgi var mı o konuyla ilgili. ETW deki gibi olmasın abi ya. Hatta direk Rome gibi olsun inşa ettiğimiz binadan sonra şehre zoomlayıp yeni halini görebilelim fln.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 ETW ile aynı motor olacak sanırım, çünkü yaptıkları motoru 2 oyunda kullanıyorlar hep, sonra yeni motor. NTW ve benzerleri ek paket sayılıyor bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Roqq said: Abi Shogun atmosfer açısından çok daha başarılıydı bence. Rome'da tam havayı yakalayamamıştım ben. Kesinlikle. Birbiriyle copy-paste oluşturulmuş 3 factiondan ibaretti. Ne adam gibi event vardı, nede atmosfer. AMa hem Shogun hemde Medieval 1 süperdi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 said: game itself will be able to render some 56,000 units onscreen at once (compared to Napoleon's 10,000 or so). gamespot e3 öninceleme 20 yıldır bu oyunu bekliyordum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 said: game itself will be able to render some 56,000 units onscreen at once (compared to Napoleon's 10,000 or so). Ohah!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 NolaxThensbane said: said: game itself will be able to render some 56,000 units onscreen at once (compared to Napoleon's 10,000 or so). Ohah!! eee işlemci ram ekran kartı kime satacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar