vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 abi adam bi keresinde shawshank redemption izlerken spoiler vermisti. yillarin hatrina silemedim. en son tabi battlestar galactica spoilerini yiyince hic acimadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 ben de bi keresinde kurtlar vadisi zamanlarında bi spoylır yemiştim. diziyi heyecanla izlerken telefon çaldı "çakır ölüyo oğlüüeeem" diye. ertesi gün ağzını burnunu kırdım tabi. boru mu lan bu? spoylır söyledi herif hem de en sevdiğim dizinin. öldürürüm adamı. bu cok kötü bişi ve kabul edilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 benim arkadasım gecen sezon lost finalini facebookta yazmıstı. direk anasayfada cıkıyodu. bu sene izlemeden ne msn ne facebooka girdim. patiye bile girmedim nerdeyse. BU KORKU NIYE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 BENCE YAŞATILMAMALI BÖLE İNSANLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 ALLAH BELANI VERSİN GECKO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Friedman said: Luke un babası Anakin demek gibi bişey nası lan :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 shapshal said: Friedman said: Luke un babası Anakin demek gibi bişey nası lan :S yandı devreler sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Abi ben hürriyette okudum lost un sonunu. Mallar sürmanşet girmiş yanına da ufak bi baloncukla izlemeyenler haberi okumasın yazmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 bonzi ne la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 gecko bile title aldı ben misvak olamadım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 sana da bonzi versinler mi istiyosun nedir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 yok ben bişey istemiyorum dil çıkarmıştım oysa ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 vaniLLe said: abi adam bi keresinde shawshank redemption izlerken spoiler vermisti. yillarin hatrina silemedim. en son tabi battlestar galactica spoilerini yiyince hic acimadim. iide bu adami yas odunla dovmek lazim.. bende spoiler dan cekinmem hic sorun olmaz cogu zaman benim acimdan ama.. shawshank e bu yapilmazki yaaa ayiptir.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 görende lostun sonu çok şaşırtıcı sanar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raptak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Rewendor said: Trol yapmak değil bu. Defalarca tartışıldı burada trollük ayağına nasıl saçmalandığı, lamerlık yapıldığı, her angutluğun embesilliğin trollük diye etiketlenmeye çalışıldığı. bir numaralı örnek işte. Gerçekten trollük yapan ve iyi beceren üyeler var arada onlardan bakıp görün aradaki farkı. Angutlukla trollük aynı şey değil. Hayır yarın öbür gün adam arkanıza geçip tecavüz ederken hala "trollük yapıyo boşver" diyeceksiniz bu gidişle. bariz trollük abi. trollüğün tanımı rahatsız ederek ego tatminidir. tanımı budur. tamam angutluk ama aynı kapıya çıkıyor. bunu angutluk kalıbına sokmanın gereği yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 copry said: yok ben bişey istemiyorum dil çıkarmıştım oysa ki. oh, sori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Allahtan görmedim ben spoilerı iyi yırttım. gecko da işte kendini komik falan sanmış, durumdan zarar görmeyen arkadaşlar olarak gülelim de üzülmesin gariban. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Friedman said: ciddi ciddi ayyyyyyyyyy sonunu öğrendim nası izlicem ben şidmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yapıyomusunuz spoiler gördüğünüzde kardeşime yalvardım anlat ne oluyor sonunda diye son 5 bölüm kala. sonra da ayyyyyyyyy sonunu öğrendim nası izliycem ben şimdiiiiiiiiiiiiiii yaptım :D ve hala izlemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Xaenin said: Allahtan görmedim ben spoilerı iyi yırttım. gecko da işte kendini komik falan sanmış, durumdan zarar görmeyen arkadaşlar olarak gülelim de üzülmesin gariban. jack ölüyomuş işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 ben onun yalancısıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 bonziler saldırıyore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 raptak said: Mr_Hand said: Longshanks said: bonzi ne la sonra "pati ruhu bık bık bıdı bıdı" derler. adamların bonzinin ne olduğundan haberi yok :) kısa kesip açıklamasını yapsan diyorum. ... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 bonziyi bilmezler, demokratik gorili bilmezler, kedidir kediyi bilmezler, urza'nın deformasyonunu bilmezler, pepeleği bilmezler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raptak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Rewendor said: bonziyi bilmezler, demokratik gorili bilmezler, kedidir kediyi bilmezler, urza'nın deformasyonunu bilmezler, pepeleği bilmezler :) anlatıcan ki bilelim hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raptak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Xaenin said: Allahtan görmedim ben spoilerı iyi yırttım. gecko da işte kendini komik falan sanmış, durumdan zarar görmeyen arkadaşlar olarak gülelim de üzülmesin gariban. o bonziyi sen sandım ben ha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar