Friedman Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 ben anlamadım ki ama lost biteli kaç zaman oluyo artık spoilerı mı kalmış yani sene 2010 Luke un babası Anakin demek gibi bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 herkes aynı anda izlemek zorunda değil ki ama, belki atıyorum 5 sezon izleyip bırakan vardır ya da 3 sezon izleyip unutmuştur toptan izlemek için bekliyodur bitmesini vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Tek bir bölüm bile lost izlememiş insan, SeaGle. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 mesela ben lost izlemedim hiç ama adam spoiler vermiş oha lan nası oluyo öyle şey diyip başlamayı düşünüyorum . Ha sonunu bilmem o zevki kaçırıyomu benim kaçırmıyo ama tabi herkesde farklı haklısın . Tabi spoiler verip insanların rage olmasını görüp mutlu olmakta farklı bişey :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 geçenlerde bugün ne izledim topiğinde book of eli spoileri vermiş biri, film bitti benim için. izlemeyi düşünüyodum, bu saatten sonra anlamı kalmadı hakkaten. ha sonradan düzeltti spoiler içine aldı falan ama, iş işten geçti. şehir efsanesi vardır, 6. his filmini izlemeye sinemaya giden gençler bahşiş vermeyince malum spoileri veren yer gösterici hakkında. bu da öyle bişey oluyo, hoş değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 toggie said: abi bu kadar kolay bonzi yapmayın herkesi. newbieler iyi bisey zannedip bonzi olmaya kasıyo ondan sonra.bence gecko liseli olmasıyla bile sonuna kadar haketti :) geç gelmiş bir karar ama doğru karar. edit : hatta facebook'ta aynı kıza 124235 davet yollaması bile yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 stimpak said: geçenlerde bugün ne izledim topiğinde book of eli spoileri vermiş biri, film bitti benim için. izlemeyi düşünüyodum, bu saatten sonra anlamı kalmadı hakkaten. ha sonradan düzeltti spoiler içine aldı falan ama, iş işten geçti. şehir efsanesi vardır, 6. his filmini izlemeye sinemaya giden gençler bahşiş vermeyince malum spoileri veren yer gösterici hakkında. bu da öyle bişey oluyo, hoş değil yani. neydi o filmin spoilerı ya adam ölümüydü çocuk ölümüydü neydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 sallandıracaksın spoilercıları yörüngede bak bakalım bir daha yapıyorlar mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Beyler yeşil yol'un sonunda dev adamı idam ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 oha gecko bonzi olmuş. günün en güzel olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raptak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Longshanks said: bonzi ne la benim kafama da o takıldı. ilk postta var sadece. dikkat ettiysen diğerlerinde yok :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 yalnız lostun finali yakın tarihte oldu star vors epey eski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 hadi biri fight club'ın spoilerini versin. var mı izlemeyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 http://www.lmgtfy.com/?q=bonzi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raptak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mr_Hand said: Longshanks said: bonzi ne la sonra "pati ruhu bık bık bıdı bıdı" derler. adamların bonzinin ne olduğundan haberi yok :) kısa kesip açıklamasını yapsan diyorum. bonzi ne la? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 bonzi buddy vardı bi zamanlar sinir ederdi beni heryerden çıkardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raptak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Friedman said: mesela ben lost izlemedim hiç ama adam spoiler vermiş oha lan nası oluyo öyle şey diyip başlamayı düşünüyorum . Ha sonunu bilmem o zevki kaçırıyomu benim kaçırmıyo ama tabi herkesde farklı haklısın . Tabi spoiler verip insanların rage olmasını görüp mutlu olmakta farklı bişey :P helal sana be. ben de millete kıl oluyorum spoiler yiyip kıl olduklarını görünce. ben hiç spoiler yedikten sonra film izlemediğimi hatırlamıyorum. hatta özellikle isterim spoilerı ki daha heyecanlı izleyebileyim. merak ederim yani. bizim kuzen matrixin spoilerını vermişti. ben söylemiştim anlat diye. ben spoilerdan korkmam abi. o benden korksun. film adamı değilim ben :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 stimpak said: geçenlerde bugün ne izledim topiğinde book of eli spoileri vermiş biri, film bitti benim için. izlemeyi düşünüyodum, bu saatten sonra anlamı kalmadı hakkaten. ha sonradan düzeltti spoiler içine aldı falan ama, iş işten geçti. şehir efsanesi vardır, 6. his filmini izlemeye sinemaya giden gençler bahşiş vermeyince malum spoileri veren yer gösterici hakkında. bu da öyle bişey oluyo, hoş değil yani. kazara spoiler vermeyi anlarım, o an dikkat etmemişsindir, ya da başka bişi konuşurken araya karışır, ya da ne bileyim spoiler tagı içine almayı unutursun falan filan. Kazara olmuştur, yine zevkini bozar falan ama çok kızamazsın. Ama tutup bunu gayet bilinçli biçimde herkes görsün diye imza yapmak angutluktan başka bişey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raptak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Bittus said: http://www.lmgtfy.com/?q=bonzi zor değil de arayınca yabancı sitelerden sonuçlar çıktığını görünce ayrıntılı incelemedim. patiye özgü bir şey olduğunu düşündüm. geyik hesabı. adamın avatarında bonzi var zaten. kendisi olsa nolcak ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raptak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Rewendor said: stimpak said: geçenlerde bugün ne izledim topiğinde book of eli spoileri vermiş biri, film bitti benim için. izlemeyi düşünüyodum, bu saatten sonra anlamı kalmadı hakkaten. ha sonradan düzeltti spoiler içine aldı falan ama, iş işten geçti. şehir efsanesi vardır, 6. his filmini izlemeye sinemaya giden gençler bahşiş vermeyince malum spoileri veren yer gösterici hakkında. bu da öyle bişey oluyo, hoş değil yani. kazara spoiler vermeyi anlarım, o an dikkat etmemişsindir, ya da başka bişi konuşurken araya karışır, ya da ne bileyim spoiler tagı içine almayı unutursun falan filan. Kazara olmuştur, yine zevkini bozar falan ama çok kızamazsın. Ama tutup bunu gayet bilinçli biçimde herkes görsün diye imza yapmak angutluktan başka bişey değil. troll yapmış işte adam. niye anlamıyorsunuz sdasffa lan bi mod vardı onun avatarında da bu vardı sanki. o sandım ben bunu zuhaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Trol yapmak değil bu. Defalarca tartışıldı burada trollük ayağına nasıl saçmalandığı, lamerlık yapıldığı, her angutluğun embesilliğin trollük diye etiketlenmeye çalışıldığı. bir numaralı örnek işte. Gerçekten trollük yapan ve iyi beceren üyeler var arada onlardan bakıp görün aradaki farkı. Angutlukla trollük aynı şey değil. Hayır yarın öbür gün adam arkanıza geçip tecavüz ederken hala "trollük yapıyo boşver" diyeceksiniz bu gidişle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Rewendor said: yaptığın hıyarlıktan sonra az bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 spoiler verip komik oldugunu sananlara sinir oluyorum, fitne fücurlar. msnimde vardi öle bi tane, ne zaman iletime BIDI BIDI izliyorum yazsam gelip spoiler verirdi. hayvan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 KATİL KIZIN ERKEK ARKADAŞI ÇIKIYOR!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 vaniLLe said: spoiler verip komik oldugunu sananlara sinir oluyorum, fitne fücurlar. msnimde vardi öle bi tane, ne zaman iletime BIDI BIDI izliyorum yazsam gelip spoiler verirdi. hayvan. bu insanlar konusucak bisi bulamayıp, muhabbet etmek icin insanların film zevklerine sıcar. cok kotu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar