Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 BURASI ISTANBUL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 abi o biraz şey gibi ne diyeceğini şaşırıp aklına gelen ilk şeyi söylemek gibi... benim bi arkadaş vardı sosyopat onun bi kaç olayını anlatmıştım burda. kızın birine gidip senin şapkan çok güzelmiş diyeceğine (almanca mütze -şapka münze- para) salag karıştırıp bozuk paran çok güzelmiş demiş. karıştırdığını anlayınca da ayakkabıların çok güzelmiş nerden aldın? demiş kız kesin elemanın ibne olduğunu düşündü ve muhtemel seksüel bir yaklaşım imkânsız oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 bullshit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 ahahaha deine münze ist vooll schön mü demis? benim enistem seneler önce almancayi yeni ögreniyo böle. gidip markette hiyar istiyorum dicek, demesi gereken cümleyi ezberliyo bele. o da sey ''ich will eine gurke'' bu karistiriyo yolda giderken, ich will diycegine ich bin eine gurke diyo. ben hiyarim anlamina geliyo tabi. o geldi aklima. coole geschichte alta (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 almancılar ele geçirdi başlığı iyi geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 sus be kasar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 :(((((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 LAŞANTEMİ KANTARE KOMOİTANİYATANO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 benimkinin sasırmakla alakası yok. odunum azcık o konuda cenemi tutamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 durduk yere öp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 neyse yazmaya gerek yok ya. bu yanlıs alarm ama hoslanmıyomusum bundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 şey desin şey ameros peros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyazsakal Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 You me go. Desin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 siego diye cevap gelirse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 beyazsakal said: You me go. Desin tam bunu diycektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_anijav_ Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Bella said: evet. bir arkadaşım hoşlanıyor da utandı konu da açamıyor ben cengaverlik yapayım dedim ehau. taktik istiyo yavşayamıyormuş. kız çirkin, çocuk da yakışıklı olduğunu sanıyo. böyle bi durum sdfsdfeagle ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 "Miscusi miscusi" desin http://www.2-free.net/image/eurotrip-mi-scusi-wallpaper-76942.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Cystein said: kızın birine gidip senin şapkan çok güzelmiş diyeceğine (almanca mütze -şapka münze- para) salag karıştırıp bozuk paran çok güzelmiş demiş. karıştırdığını anlayınca da ayakkabıların çok güzelmiş nerden aldın? demiş ben öyle yurtdışı temaslarımdan birinde "kaç kişisiniz" diye soran görevliye çeyrek demiştim asdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 şapşal seni ... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Assassins Creed 2 oynasın, kapsın Ezio'dan birşeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 beni hep italyan zannederler desin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 vur masaya denmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 italya da kizlar teklif ediyo zaten yani sorun yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 ya melissa p vardı italyan gız, noldu ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 laciverte boyadılar onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar