Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paticikte kalite patlaması


kermit

Öne çıkan mesajlar

son 1 aydır mutlu mesut yaşıyorum. kimse zerre umrumdada değil. kimin ne düşündüğü. hayatımın en rahat, en huzurlu, en mutlu günlerini yaşıyorum diyebilirim. kalkıp huzur bozucu laf edenler yada huzurumu ara sıra bozanlar oluyo tabi ben bu durumdayken ama sessiz kalıyorum, siklemiyorum . hakkımdada ileri geri konuşanların ecdadına selamlarımı iletiyorum.
foruma belli başlı şeyler için girip, hiç bişeyi ciddiye almayıp, sağa sola dozunu kaçırmadan sataşıp geyik yaparak geçirdim son 1 kaç yılı belki. ondan öncesindede genelde oyunlarla ilgiliydi yazılar. ciddiye alıncak bi yer değildi burda yazılanların çoğu. önceden adam gibi bi yerdi. yazdığın yazılara ağzına bile sıçılsa boyun eğerdin. haklılar derdin geçerdin yada. troll yapılırdı gülerek okurdun.
daha sonra şu son dönemde gelen yeni nesilin artık her ota boka ayar vermeye kasması, aptal aptal muhabbetlere girmesi yüzünden zaten forumda belli başlı kişilerin yazısını okur oluyosunuz. ha okumakla kalmıyo tabi ucu sizede dokunuyo bazen.
en basit örneği albüm diye bi yer icad edildi zamanında insanlar güzelce fotolarını paylaşabiliyodu. zaten herkes birbirinin arkadaşı, eşi dostu olunca hiç bi sorun olmuyodu. ama yeni yetmelerin gelip laf sokayım edasıyla her fotoya yada her posta ayar verme çabaları yüzünden (örn: sevgilimle koyduğum fotoya eğitim durumu ilk okul terk bile olmayan, anne karnından terk olan bi arkadaşın yaptığı saçma sapan yorum) parlamıştım. küfürde ettim haksızda olabilirim küfür konusunda ama insanların hassas oldukları noktalar vardır bunu düşünemeyecek kadarda salak değilsinizdir diye umuyorum. sonuçta pc kullanmayı becerebiliyosunuz. zaten modluk yetkilerim alınıncada (cidden forumda en eğlenceli yer olan moderasyon) bi soğuma olmuştu. girip neye bakıcaksın diyodum kendime.
son yaptığınız terbiyesizlikte zaten insana yakışmayacak cinsten (kim olduğuda açık ortada o yazıları yazan 1 kaç kişinin, tanıdığım insan olunca hemen kendini belli edebiliyor). kimin ne bok yediği belli forumda. kimin ne bok yiyebileceğide belli. beni sevip sevmemekle alakası yok zaten bu olayın.
neyse konuya gelince yeni üyeler foruma renk ve kalite katıyor. üye alımı sonsuza kadar devam edip fake maillerle üye olup eski güzel ortamın anasını bellemeye devam etsin. lafımda yeni gelen üyeleredir (aralarından 1 kaç tane adam akıllısı çıkmıyo değil tabi).
son sözüm pati büyümeyecekti. pati insanları yada kişiler bu kadar çirkin olmak zorunda değildi.
2005te üye alımı denen şey kapatılıp insanların buraya girmesi ve burayı okumaları engellenecekti. biz burda kendi geyiğimizi yapıp elit elit takılacaktık eet bunu söyleyen 1000. kişi oldum kutluyorum kendimi.
sonuç olarak güzel zaman geçirdim. adminler yeterince bize sabırlı davrandılar yada torpil gösterdiler sağolsunlar. azıttım bazen belki ama sonuçta forum bütününe büyük zarar verecek taşkınlıklar yapmadığımı düşünüyorum.
kaliteli arkadaşlarda edindim. ha özlenirmi pati bence özlenmez. zaten herkesle yüzyüze görüşebilme imkanın var sonuçta. patiyi değil insanları özlediğin için sorun olmaz gibi.
bana katlanan herkese çok teşekkürlerimi sunuyorum.
şimdiye kadar birilerinin kalbini haksız yere kırdıysamda özürlerimi iletiyorum.
sevgilimide alıp gidiyorum bu diyarlardan.
kalın sağlıcakla.
niyemi pati pet ?
seviyorum bu bölümü.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bahsettiğin konunun ilk mesajına bakıp geleneksel resmi görünce kapatmıştım, meğer kırıcı laflar barındırıyormuş.

İşin doğrusu ben de çok baydım artık, 2 saat boyunca mesaj atmaya değer bir tane konu bulunmuyorsa sakatlık vardır orada.

Üslubunu ve fikirlerini beğenmesem de emektar adamlardan birisi daha ayrıldı. Bakalım sonumuz ne olacak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

böyle şerefsizlik olcağını bileydim koymazdım linki foruma hiç :/ hoş gene bulunurdu link...
bi frogland yazdım güler geçeriz dedim olmamış :
bi hon'dan tanıyorum seni de böyle iğrenç bi olayla ayrılman çok kötü bir olay. 1 kez daha honda aynı takıma düşüp kötü oynamak isterdim senlen =P
daha da girmezsin diye forumdan şimdiden yaziyim o zaman: dgsde başarılar, 3-4 yıl sonra aynı meslekte karşılaşırız bi gün inş...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

çok üzülüyom valla yeni nesilden millet şikayet ettiği vakit veya hiç almayacaktık bunları itoğluitler dediği vakit felan

adam gibi bi sistem yapılsaydı keşke üye olmayla ilgili
hani haksız sayılmazsınız da
fake maille üye olunamaması falan lazımdı düşünmek lazımdı bunları
orda da yeni gelen itoğluitleri suçlamak yerine çok sevdiğiniz yıllarca modluk yapmış adamlara sitem etmek lazım değil mi

ben dahil çok tatlı yeni üyeler var çünki :P yeni dediğim işte 2007'de üye olmuşum sizdenim artık demeyin 2005 felan diye :(
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hiçbi olaydan haberim yok ama yakışıksız hareketler ergen olmayanın geyik diyemiyceği şeyler olmuş gitmiş bitmiş

sonuç ne?
sürekli giren siteye hareketlilik kazandıran iyi kötü yorumu olan sevilen yada nefret edilen ama mutlaka siteye ritim katan bi üye almış gitmiş
hayır giden gitsin tamam, yenileride gelir paticik ölmez onada tamam
ama giderek bi bok olmayan bi yere dönüşür
ne yorumlar okunur ne eski kalitesinde olur ne de 2günde 1 kere girilecek bi siteyken haftada 1 bile girilmez bi hale gelir

biraz değerini bilmek lazım böyle insanların
yorumlarını bende sevmem kermitin yerli yersiz trol yapardı
ama yeri geldi özel mesajdan yardım da aldım
adam akıllı fikir alışverişide yaptım

yazık valla
giden bir üye olsa sorun değilde

giden sitenin bize has yapısı
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi kermit anlattı da olayı. Gerçekten çok ilginç bir olaymış. Hangi beyinsiz böyle bir kalitesizliği kendisine yakıştırdıysa gerçekten tebrik ederim. Başka insanların mutluluklarını, ilişkilerini kıskanıp, ters çevirip komik olduğunu sanarak böyle hareketlerde bulunan beyinsiz insanlar yüzünden forum bırakılmaz ama zaten nereye baksan 10 dolarlık zekaya sahip insanlar gördüğün bir forumda neden böyle bir olayın üstüne durmak ister insan, orasını da bilemem.


Gerçekten çoğunuz çok gerizekalısınız ve işin komik yani kendinizi komik ve zeki sanıyorsunuz, şu postumu okuyan ve okuyacak herkese bu lafım. Gerizekalı olmadığını düşünenler çıkabilir, onlar da muhtelemelen gerizekalı hiç heveslenmesinler.


Tebrik ediyorum sizi ve size böyle bir terbiye veren ailenizi, gerçekten annesi hayat kadını babası pezevengi olan insanlarda bile sizden çok terbiye bulunur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...