vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 ip'nden buluyolar seni, hic bi kacari yok yani =P benim ipm degil o kardesimin falan dersin anca, ki o da ... eh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 u'dan kasıt µ mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 eed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 siz buna korsan dersiniz bize ise özgürlük deriz diyip kaç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 99 cent lan bi şarkı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 bende de var çogzel bişey. yaşasın mü torrent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 banada kaçıcaktı torrentten bıraktım arkadaşın 4bucuk terabaytlık arşive çöktükten sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Hehehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Zep said: banada kaçıcaktı torrentten bıraktım arkadaşın 4bucuk terabaytlık arşive çöktükten sonra evet abi o en mantiklisi. millete cektirip cökceksin. bundan sonra böyle yapayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 barbu said: lan halkın durumunu dusunuyorlar aslında. cok pahalı degil yani mp3 vs. alınmıcak gibi degil. bizimki artik alıskanlık oldu ondan mp3 ucuz canım ona bişey demiyorum, benim tepkim filmlere ve oyunlara :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 800 avroyu çoktan çıkarmışsındır indirdiklerinle. Öde bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Ayrıca biricik vanille'imize uzanan eller kırılsın! Paticik Almanya'yı yıkar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Ben burada yıllardır uTorrent kullanmayın diye bağıyorum, dinleyen yok. Ben demiştim ama. İlk yapman gereken Deluge gibi encryption desteği olan açık-kaynak bir programa geçmen. Sonra full forced encryption ya da benzeri bir özellik bulup onu açman. Sonra PeerGuardian kullanman. Deluge'da build-in geliyordu bu son baktığımda. İkinci olarak sadece ama sadece private trackerlar kullanman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 sonradan şey duydum bide download değil upload edersen enseliyolar falan. uyusturucu hesabı bulundurması değil satması suç hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 acıdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 bana da uyarı gelmişti, mektup filan da değil isp direk internete giriş yoluma döşemiş, firefoxu bi açtım kırmızı ekran yazılar filan, dedim yaprağı yedik. ondan sonra kıstım dlyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 okuyom ben yeaa de haberim yoktu yasadan desen yemezler mi gerci alman bunlar yeri gelir sırınga ile kan alır umarım yırtarsın 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 GERGE said: Ben burada yıllardır uTorrent kullanmayın diye bağıyorum, dinleyen yok. Ben demiştim ama. İlk yapman gereken Deluge gibi encryption desteği olan açık-kaynak bir programa geçmen. Sonra full forced encryption ya da benzeri bir özellik bulup onu açman. Sonra PeerGuardian kullanman. Deluge'da build-in geliyordu bu son baktığımda. İkinci olarak sadece ama sadece private trackerlar kullanman. ha hmmm bilen birinden yardim isteyeyim, saol ^^. kendinizi üzecek bi hareket yapmanizi istemem. torrenki tuttmamaniz dilegiyle. esen kalin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 uTorrent'in sahibi olan firmanın partnerlerinden bazıları: * 20th Century Fox * Comedy Central * Lionsgate Films * Paramount * Warner Brothers * New Line Cinema Bunu görünce öcü gibi kaçmak gerek zaten programdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 hurt locker filminin yapımcıları da torrent listelerini izleyip 5500kişiyi mi ne dava ediyorlardı geçen hafta.. "lan izlemiyorum filminizi!" dedim hurt locker benim için bitmiştir! bi daha bedavaya versen izlemem.. kadının yaptığı hiç bi filmi de izlemem bundan sonra.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 nerde gıcık bişi var almanyada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 aquila said: bana da uyarı gelmişti, mektup filan da değil isp direk internete giriş yoluma döşemiş, firefoxu bi açtım kırmızı ekran yazılar filan, dedim yaprağı yedik. ondan sonra kıstım dlyi. oha sen amerikadaydin dimi? sictik valla, hangi provider kullaniyosun? tirstim 5-6 filmi birden sildim valla :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 istediğin kadar encyption olsun ne kadar kasarsan kas ISP isterse senin transfer ettiğin BÜTÜN bilgileri görür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 vaniLLe said: cünkü gecenlerde bi arkadasi yakalayip 1k euro ceza kesmisler. simdi kuzenimle konustum ona da 850 öyro giydirmisler. ühühü hem de 6 ay önce indirdigi filmden. sanirim sirada ben varim. ben biliyorum. kesin. of torrentsiz napcam simdi, hos silsem bile önceki indirdiklerimden yakalarlar. allah karetsin ya. :( yok ya silmiyim, dizileri nerden indircem lan ben simdi. napabilirim?! sanki paticiğe utorrentimi siliyorum diye topic açınca sana acıyıp 100 euro ceza kescekler utorrentin yeni sürümünü indir kaldığın yerden devam et raad ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar