|Joker| Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Bella said: Terör örgütü son dönemdeki saldırıları bazı grupların "inisiyatifi"nde savunma amaçlı eylem olarak niteliyordu.. Kılıçdaroğlu PKK baskını ile İsrail'in saldırısının aynı zamanlarda olması manidardır dedi, 2 3 saat sonra Tunceli'de PKK polis otosuna ateş açtı. Adamlar haklı. Savunma amaçlı eylemdir bu. Bunun karşılığında 10 15 pkklı karşılamak lazım bence, böyle kös kös oturmamalıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Yok prim vermeme olayı ayrı bişey, o konuda hemfikiriz zaten. Sadece fareyle dağ kadar basit şeyler değil. Pkk bugün Türkiye'nin en büyük sorunudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Terör ayrı olay toptan savaş açtık biz TCne demek ayrı birşey. Varya adamı kabak oyacağı ile oyarlar kapı önüne koyarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 peh bi bu eksikti adamlar bişey yapamayacaklar ama yine haberlerde şehit haberleri olacak... of... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Bella said: Terör örgütü PKK, 1 Haziran itibariyle saldırılara yeniden başlayacağını duyurdu. Terör örgütü son dönemdeki saldırıları bazı grupların "inisiyatifi"nde savunma amaçlı eylem olarak niteliyordu.. milliyet. bi bu eksikti. hiç saldırmıyordu ya... kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Viktor said: terorizm = attention whoreluk baykalin donu, israil, kilicdaroglu, kasimpasali lula, iran in nuke u derken cok gundemden dustuler medyada sehit haberlerini gazlayip gundemde cok tutmuyor artik, DTP de out oldu baya kimse artik ilgilenmiyro onlarla eskisi gibi haliyle bir yerden BIZ DAHA BURDAYIZ, UNUTMAYIN BIZI ZAAAAA yapma ihtiyaci hissetti serefsizler aynen bu geciyodu aklımdan ki benim yazmama gerek kalmadı okuyunca. bi de sey dusunuyorum ben, acaba teror eylemlerini haber yapmak yasaklansa bu cok iyi olmaz mı? tabi bunun neden olamayacagı konusunda bisiler vardır, pek dusunmeden yazıyorum ama aklıma ilk olarak -pek karsılastırılacak bir olay olmasa da- domuz gribi geliyor. hatırlarsanız domuz gribinin gundemin tek maddesi oldugu donemde hergun su kadar ölüm oldu diye haber yapılıyordu. ne zaman ki ölüm haberlerini yayınlamak yasaklandı bir anda herkes domuz gribini unuttu. aşıyı üretenler en boktan kriz ortamında cebini doldurdu ve insanlar normal hayatına gribi hic dusunmeden devam etti. hani iki konu arasında cok bag yok belki ama medyanın pay vermemesi bizim yararımıza olur diye dusunuyorum. pkk sanki bugune kadar saldırmıyor muydu da bugunden sonra saldırılara baslayacagına dair duyuru yapıyor? son bir hafta icinde kacıncı saldırı oldu bugunku, daha neyin baslangıcından bahsediyorlar? ha bu arada buyursun recep bey acılımı, cok guzel acılıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Viktor said: terorizm = attention whoreluk baykalin donu, israil, kilicdaroglu, kasimpasali lula, iran in nuke u derken cok gundemden dustuler medyada sehit haberlerini gazlayip gundemde cok tutmuyor artik, DTP de out oldu baya kimse artik ilgilenmiyro onlarla eskisi gibi haliyle bir yerden BIZ DAHA BURDAYIZ, UNUTMAYIN BIZI ZAAAAA yapma ihtiyaci hissetti serefsizler olm viktor senin her siyasi topağına kurban olurum lan bu kadar aynı düşüncelere sahip olmamalıyız.hep yaz lan sen okurum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Medyayı komple banlamak lazım abi hayattan. Yahu her şey televizyonda. Hatta şu bi evde terörist vardı baskın yaptılar polis memurları şehit oldu falan. Adamı da ölü ele geçirdiler kel bi dallamaydı. Ulan polis operasyon yapıyor, kamera arkada operasyonu çekiyor. Adam bildiğin izleyip ona göre davranıcak yani. Birde medya aşırı abartıyor herşeyi. 10 gün boyunca tüm gazeteler abartısız bi haberi tartışıyorlar, 11. gün ortada bişey yok. Biz de balık hafızalı gibi sorgulamadan uyum sağlıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 viktor haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 tellos said: viktor haklı (tu)>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 toggie said: Viktor said: terorizm = attention whoreluk baykalin donu, israil, kilicdaroglu, kasimpasali lula, iran in nuke u derken cok gundemden dustuler medyada sehit haberlerini gazlayip gundemde cok tutmuyor artik, DTP de out oldu baya kimse artik ilgilenmiyro onlarla eskisi gibi haliyle bir yerden BIZ DAHA BURDAYIZ, UNUTMAYIN BIZI ZAAAAA yapma ihtiyaci hissetti serefsizler aynen bu geciyodu aklımdan ki benim yazmama gerek kalmadı okuyunca. bi de sey dusunuyorum ben, acaba teror eylemlerini haber yapmak yasaklansa bu cok iyi olmaz mı? tabi bunun neden olamayacagı konusunda bisiler vardır, pek dusunmeden yazıyorum ama aklıma ilk olarak -pek karsılastırılacak bir olay olmasa da- domuz gribi geliyor. hatırlarsanız domuz gribinin gundemin tek maddesi oldugu donemde hergun su kadar ölüm oldu diye haber yapılıyordu. ne zaman ki ölüm haberlerini yayınlamak yasaklandı bir anda herkes domuz gribini unuttu. aşıyı üretenler en boktan kriz ortamında cebini doldurdu ve insanlar normal hayatına gribi hic dusunmeden devam etti. hani iki konu arasında cok bag yok belki ama medyanın pay vermemesi bizim yararımıza olur diye dusunuyorum. pkk sanki bugune kadar saldırmıyor muydu da bugunden sonra saldırılara baslayacagına dair duyuru yapıyor? son bir hafta icinde kacıncı saldırı oldu bugunku, daha neyin baslangıcından bahsediyorlar? ha bu arada buyursun recep bey acılımı, cok guzel acılıyoruz. attention whoreluk olunca is oyle islemiyor terorizmle tek bir koldan mucadele imkansiz, hem asker hem sivil hem medya hemde kamuoyu planli ve birlikte mucadele etmeli medya bugun haberlerde verdigi onemi azalttigi icin dozaji arttiriyorlar kendilerini duyurabilmek icin medya hic haber vermese bu defa haber vermeye zorliyacak capta eylem yapabilirler, sivil hedeflere yonelirler hatta ve hatta cok daha kanli eylemler yaparlar sirf ses duyurmak icin cok riskli o yuzden haberleri filtrelemek, hemde haber alma ozgurlugu ile bagdasmadigindan sorun olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Viktor reis cCc (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 tellos said: viktor haklı her daim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 apo yla konuştum lag var dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 @bella negzel başlık sende iyi reklam yaptın istemeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 vat? ne reklamı be? kitle iletişim aracı duyuruyor bunu orasını düşün sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 köpeklere bak duyuru yapıyorlar bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 israil'den mi özendiler ne oldu? başlarlarda sonları kötü olur. kar mar da yok dağları zindan ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 hazir karlar da erimis napalm-orduda var mi yok mu bilmiyorum- sallasak da toptan bi temizlik yapsak olma mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Kış gelmeden bütün mağaralara fare zehiri ile ilaçlama servisi uğraması lazım aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 O Dağlarda kim yaşar? Kimse, sadece PKKlılar. Parası neyse verelim, her mağaraya 1er napalm atalım. İnsan hakkıymış, oymuş buymuş umrumda değil açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 yıllardır dedikleriniz yapılıyor zaten ama biryerde yanlışlık var ki sonuç alınamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Osman pamukoğlu Özel Timlerle sonuç alıyordu, hatta yüksek kayıplar yüzünden PKK ateşkesi, hatta silah bırakmayı bile düşünmeye başlamıştı ki; Osman Pamukoğlu görevden alındı, sonra emekli edildi, Özel Timler dağıtılıp, masabaşı işlere verildiler.. Neden acaba:S? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 @viktor: oha terörü attention whoer olarak yorumlaman iyiymiş. Adamların att whore yapmaları gerektiren bir durum yok zaten hali hazırda en büyük sorun halindeler. he milletin içinden endişe ve korkunun kaybolmasına izin vermek istemezler bunun için ara ara gündemden düştüklerinde çıkmak isterler bu işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 ayrıca bugünün doğusundaki ortak düşünce şu : dağdakilerin hepsi şerefli birer asker ve ırklarının onur meselesi için bu bedeli ödüyorlar gibisi. bu kadar, hani gözümle görmesem inanmazdım. Ve bunu düşünen 1-3- 5 kişi değl. Bakkalından simitçisine belediyesindeki adamlara kadar. Çok büyük kitlelere yayıldı bu düşünce. İşte pkk nın halk üzerindeki kuluçka dönemidir bu ve kısmen kazandı. Artık arkalarında durcak ciddi bir halk var, ve gitgide büyüyor. Ülke kağıt üzerinde 2 ye ayrılmış durumda. Artık sınırlar hem kültür, hem yaşam şartları ve anlayış olarak çoktan kaybolmuş durumda edit:typo king Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar