Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Deniz komutanlığına roketli saldırı: 6 asker şehit, 7 asker yaralı

kertenkel

Öne çıkan mesajlar

yaz geldi, azıttılar iyice şu aralar

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/14885396.asp?gid=373

İSKENDERUN - Hatay'ın İskenderun ilçesinde Deniz İkmal Destek Komutanlığına teröristlerce düzenlenen saldırıda 6 asker şehit oldu.

İlçe girişindeki Modernevler Mahallesi'nde bulunan Deniz İkmal Destek Komutanlığına, Adana-İskenderun Otoyolundan teröristler tarafından roketatarlarla saldırı düzenlendi.

İlk belirlemelere göre saldırıda 6 asker şehit olurken, 7 asker de yaralandı. Yaralı askerler İskenderun Devlet Hastanesine, durumu ağır olan yaralı asker de Ankara Gülhane Askeri Tıp Akademisi'ne sevk edildi.

Çatışmaların yaşandığı bölgeye, çok sayıda Özel Harekat ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler ile İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler sevk edildi.

Sosyal ağlarda paylaş

Mayis Ayi

29 Mayıs: Bir günde 5 şehit
27 Mayıs: Şırnak'tan acı haber
27 Mayıs: İkinci şehit Pervari'de verildi
10 Mayıs: Mayına basan asker şehit oldu
8 Mayıs: İki ilde mayın tuzağı: 2 şehit
7 Mayıs: 3.5 yıl sonra yine Dağlıca: 2 şehit
2 Mayıs: Lice'de çatışma: 1 Teğmen şehit
1 Mayıs: Karakola saldırı: 4 şehit
Sosyal ağlarda paylaş

off cok kötü ya.
en cok rahatsız eden, düzensizlik ve yatırım eklikliği yüzünden bu kadar kayıp veriyoruz gibi geliyor. neden kamera yok neden gelip rpgle ates edebilicek kadar rahat bir sekilde yaklasabiliyorlar..
sucu kendimize atmıyorum ama biseyleri yanlıs ve eksik yapıyoruz belliki.
Sosyal ağlarda paylaş

abi işin komiği olaylar bu şekilde olup bitiyor ders çıkaran yok. Hani ölüm çok zor evet ama soğukkanlı bi kimse de azcık saksıyı çalıştırıp olayı timingleri analiz edemiyor, yani olaydan sonra kaçan kaçıyor abi tüm çıkışlar tutuldu. Ya adı çıkış olan yerden kaçacaklarını düşünmek zaten nasıl bi zihniyet? Biraz daha zeki bi ordu anlayışı yerleşemedi ülkemizde.
Sosyal ağlarda paylaş

kaldı ki bu işi yapan adamlar kör beter cahil, hani roket atar niye? uzun namlu niye? onun dışında başarılı olabilecek insanlar değil. Veriyolar ellerine allah ne verdiyse hurra diye girişiyolar. Yani askeri eğitimimizde mi bi sıkıntı var, yoksa askeri birlikler güvenlik anlayışını sadece nizamiyeden giren çıkanların telefonunu kapattırmak ve metal eşyaları almakla mı sabitliyor anlamadım.
Sosyal ağlarda paylaş

belki daha öncede anlatmışımdır ben askerdeyken her gece roj tv'yi izler özet çıkartırdım sabahta tugay komutanımıza verirdim bakardı.. 13 ay boyunca bu soysuzlarla ilgili her haberi dinleme şansım oldu onların ağzından..

iran'da hpg gerillaları vardır, Türkiye'de ise pkk.

her akşam şu şekilde başlar soysuzların haberleri; " Mardin kırsalda 2 şehit verdik ama 2 si rütbeli 7 Türk askerinide öldürdük " gibi daha sonra devam eder İran bilmemne dağlarında girdiğimiz çatışmada kaybettiğimiz 27 şehitimize ağlıyoruz, hakkari bilmemneresinde bilmemkim herkezi birlik olmaya çağırıyor vs..."

şimdi ben dikkat etmeye başladım bizim ülkede günde 2 3 pkkli anca ölürken iranda 20 30 hpg gerillası ölüyor. ve çok geçmedi benim askerliğimin bitmesine yakın hpg gerillaları silahli mücadeleye son verdiklerini açıkladılar.

ben tv de iranlı askerleri gördüm başta onlari terörist zannettim teröristten bir farkları yok üstlerinde üniforma yok dağların kovuklarında yaşıyorlar, yerlerde sürünüyor sırtlarında sadece 1 tüfek var başka birşey yok.

bizim 20 yıldır başedemediğimiz belayı adamlar 2 senede hallettiler. ve roj tv hpg gerillalarını o dağları bilmemekle hep eleştirirdi iranlı askerler o dağları hpg gerillalarından daha iyi bilirlermiş.

şırnak gabar dağını şimdi istanbuldan askerliğini yapmaya giden askerimiz mi bilir yoksa pkkli teröristler mi?
Sosyal ağlarda paylaş

RRa said:

belki daha öncede anlatmışımdır ben askerdeyken her gece roj tv'yi izler özet çıkartırdım sabahta tugay komutanımıza verirdim bakardı.. 13 ay boyunca bu soysuzlarla ilgili her haberi dinleme şansım oldu onların ağzından..

her akşam şu şekilde başlar soysuzların haberleri; " Mardin kırsalda 2 şehit verdik ama 2 si rütbeli 7 Türk askerinide öldürdük " gibi daha sonra devam eder İran bilmemne dağlarında girdiğimiz çatışmada kaybettiğimiz 27 şehitimize ağlıyoruz, hakkari bilmemneresinde bilmemkim herkezi birlik olmaya çağırıyor vs..."

şimdi ben dikkat etmeye başladım bizim ülkede günde 2 3 pkkli anca ölürken iranda 20 30 hpg gerillası ölüyor. ve çok geçmedi benim askerliğimin bitmesine yakın hpg gerillaları silahli mücadeleye son verdiklerini açıkladılar.

ben tv de iranlı askerleri gördüm başta onlari terörist zannettim teröristten bir farkları yok üstlerinde üniforma yok dağların kovuklarında yaşıyorlar, yerlerde sürünüyor sırtlarında sadece 1 tüfek var başka birşey yok.

bizim 20 yıldır başedemediğimiz belayı adamlar 2 senede hallettiler. ve roj tv hpg gerillalarını o dağları bilmemekle hep eleştirirdi iranlı askerler o dağları hpg gerillalarından daha iyi bilirlermiş.

şırnak gabar dağını şimdi istanbuldan askerliğini yapmaya giden askerimiz mi bilir yoksa pkkli teröristler mi?

düzenli ordu gerilla savaşında başarılı olamaz tabiki osman pamukoğlunun 92-93 yılında yaptığı oydu zaten hepsini keklik gibi avladı onca operasyon yapıp sonra ne oldu sayın demirel adamın tüm düzenini bozdu, önünü kapattı. birilerinin işine geliyor türk halkı vatan sağolsun demeye devam ettiği sürece birşeyler değişmeyecek. ne zaman birisi çıkar ölen oğlunun arkasından vatan sağolsun demek yerine hesap sorar işte o zaman düzen değişir.
Sosyal ağlarda paylaş

RRa said:

Abi İran'da çok iyi yani hiç azımsanıcak bi yanı yok, hatta sınırda bizimkilerden daha üstünler. Mesela adamlar bi kuleler yapmıslar dışardan hiç bir şekilde görüntü verilmiyo ve her kulelerinde her mevzide Doçka var, ve adamlar gördüklerine sıkıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Terörle mücadele etmezsen, İskenderun'a kadar gelirler.

Ama en kötüsü şehitleri normal haber gibi karşılıyoruz, cumhurbaşkanı çıkıyor 2 cümle kınıyor, başbakan 2 cümle kınıyor, cenazeler kalkıyor bitiyor. 2 gün sonra başka insanlar şehit oluyor aynı döngü.

Hala imralıda yatan köpeği besliyoruz. açık açık pkk'ya destek verenleri mecliste maaşa bağlıyoruz.

Faşistlikse faşistlik, teröre terörle karşılık verilsin istiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...