eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 ALİ AYDIN ewt görünce şok oldum zuahaha trt de stadyum diye bir program başlıcak faik çetiner falan orda var :horace:[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 ahaha artık maçlarda değil yorumlarda çıkartır kartları fln =) "Ohooo hocam bu pozisyon kesin kırmızı kart. Baksanıza nasılda kasten çarpmış!" LoL[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 ahhahaa napsın aç kaldı herhalde işsizlikten :D "evet ali aydın bey iş başvurunuz kabul edilemedi,vayy şerefsiz senii ulann nasıl görmessin koskoca adamı,3-4 tane daha sarı çıkarsaydın bari,neyse ali bey böyle işte sie" adasadas ratingler sıfır,hatta sıfırın altında magmada olacak desene o çıkınca ahaha[signature][hline]Norton_Antor, 04 Ağustos 2004 04:11 tarihinde megadeth'in son albümü the system has failed hakkında konuşurken demiş ki: windows konulu bir albüm galiba:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 adam bi kere konusmasını bilmiyor -tamam güzelim basa al bakalım bi da izleyelim erman toroğlu konusabiliyor en azından ondan da seviliyor ahmet çakar konusuyor ama sevilmior olsun ama konusuyor da ali aydın konusamıyor be[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 erman toroğlu seviliyor? ahmet çakar sevilmiyo ? oha oha. erman'ı seven 1 kişi bile görmedim ben. ahmet çakar'ı ise ben severim mesela. tamam laf sokar falan ama gördüğünü söyler en azından.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 erman toroğlu kabul ettirmiş kendini aslında seviliyor derken dmek istediğim oydu[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 neyini kabul ettirmiş?kimi görsem erman ile dalga geçiyor,yni giydiği kıyafetlerden tut da saçma sapan hareketlerine kadar herşeyi dalga konusudur erman toroğlunun. bende ahmet çakarı çok severim,herşeyi söyler çekinmez,doğru konuşur.[signature][hline]Norton_Antor, 04 Ağustos 2004 04:11 tarihinde megadeth'in son albümü the system has failed hakkında konuşurken demiş ki: windows konulu bir albüm galiba:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 ali aydın mı off bi o eksikti piyasada[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 ben ermanı seviorum şimdi gördün.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 ne bilim herkes eman hoca erman hoca... kabul ettirmiş olmuo mu yani?[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 said: eagle_dnz, 06 Ağustos 2004 03:18 tarihinde demiş ki: ne bilim herkes eman hoca erman hoca... kabul ettirmiş olmuo mu yani? dalga konusu oluyor bnce.bir de değişik bir konuşma tarzı olduğundan taklit etmeyi seviyor millet fln filan neyse elin adamını tartışacak değilim :)[signature][hline]Norton_Antor, 04 Ağustos 2004 04:11 tarihinde megadeth'in son albümü the system has failed hakkında konuşurken demiş ki: windows konulu bir albüm galiba:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 ewt bence de biz ali aydına kusalım[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Bende severim erman hocamızı. Yorumlarını çok doğru bulmam ama adam ağzına geleni söylüyo =) Erman : Ya hocam şimdi bu herif naapıyo. Utanmasa saha içinde tutup s... Şansal : Aman hocam bi dakka hocam kanal kapanmasın. eheheh örneği uydurdum ama bu tarz olay bi çok kez yaşandı Maraton'da =)[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Fenerliler neden bukadar harass yapmş buraya onu anlamadım ama. Bende Ahmet Çakarı severim en çok. Kendisi Kanal D ye geçmiş. Maraton programı showtv den kaldırılmış. Sanırım Digiturk e kaydırmak istiyolar o programı. Faik Çetiner ve Ali Aydın da trt1 de yorum yapcaklarmış. Şimdi benim anlamadığım maçlardan sonra biz hangi kanalı açıp özetleri seretcez?[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Biliyormusunuz... Erman Toroğlu zamanında Uefa da bir maç yönetmiş ve UEFA hakem raporunda Puanı 1(bir) imiş... En kötü hakeme bile 6.5 puan veriliyormuş... LoL..[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Bakire hakem diye bi yazısıda vardı onun yok yani Silth gazetede de olmuyo bu adam :P Geçenlerde de Karısını boynuzlamayanın ya kendine güveni yoktur yada korkaktır demiş =)[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Reha muhtarada bişey olmuş bu aralar gazetedeki başlık... Kendinizi aynada sevişirken gördünüzmü? antropoza girdi bu medya-spor camiası...[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Ben halen Ali Jen - sansar - erman olayına kopuyorum aha da indir http://www.antifenerbahce.net/multimedia/sansarermanalijen.mp3[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 eet ya manyak bısı o ... -ıı aksamlar baskanım -ii aksamlar sansar-efenm sansar deıl sansal -bnde ole dedım sansar dedm -oldu olacak tılk deseydn ****** sevdıımn ==)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 İlk dinlediğimde yarım saat kahkaha atmıştım[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 reha muhtardan spor yorumcusu oluyor ali aydından neden olmasın ya :D[signature][hline]SlayerTR Kral Yokken Efelenir Çakallar , Kral Yokken Coşar Soytarılar Verilen Her Aranın Bir Sonu Vardır... Kral Mekana Dönünce Köpekler Ayağa Kalkar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Reha muhtardan nefret ediyorum abi ya..Herif hem kıl hem de böyle bi karizmatik ağırbaşlı kendinden emin adam triplerine giriyo.[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 said: screamer, 06 Ağustos 2004 19:28 tarihinde demiş ki: Ben halen Ali Jen - sansar - erman olayına kopuyorum aha da indir http://www.antifenerbahce.net/multimedia/sansarermanalijen.mp3 eheuahuea abi nası benziyor sesler öyle ya bombaymış bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
weroqsheth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 said: Seperate, 06 Ağustos 2004 03:09 tarihinde demiş ki: ahhahaa napsın aç kaldı herhalde işsizlikten :D "evet ali aydın bey iş başvurunuz kabul edilemedi,vayy şerefsiz senii ulann nasıl görmessin koskoca adamı,3-4 tane daha sarı çıkarsaydın bari,neyse ali bey böyle işte sie" adasadas ratingler sıfır,hatta sıfırın altında magmada olacak desene o çıkınca ahaha şu dasdas kelimesinden vazgeçemicekmisiniz. İğreniyorum onu gorunce lamerliğin son çıkartmış olduğu bir urun.Kulanıpda kalitenizi dusurmeyiniz[signature][hline]......*.*.*........ GALATASARAY ....1905/2004.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar