ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 karma puanın geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 nese karma puan ne olaki diyip iice nublasmiyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 abi saçma sapan yazıyorum. 348mi ne olmuş daha. 500e kadar ohooooo. burası gibi keyifli de değil ki zaten. :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 aynen dasaa. 351 benimki de. aslinda zibilyon tane anket aciliyor da iste cok bayik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Önceden 500 entry girmeden de karma puanı geliyordu,sırf mangal yürekli rişar için kasmıştım,neyse ki erişmiştim. 500 entry yeni kural mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 abi bi de millet kafayı ilişki ile bozmuş jackson ve roosvelt döneminde yaşanılan ekonomik krizleri ve üçkağıtçılıkları falan ekleyim dedim. baktım serdar ortaç bilmem ne, kim kimi neden sevmiş vs. ok dedim pas geçtim hani. yazsam ne olacak şimdi. pfft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 of bee komple uçuruldum lan. önce lanetli çaylaktım sonra gene 10 tane entry doldurayım dedim bi hafta bekleriz sonra listeye sokuluruz nolacak ki dedim aha bi baktım bu sabah leyla olmuşum. nefret ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 küçük altın mı veriyolar 500 entry girince karma olunca filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 şimdi senin o alttaki minik rütbe'yi çıkarsak üzülür müsün? üzülürsen, onun gibi bişi işte. üzülmüyosan başkası anlatsın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 3madalya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 üzülmem başkası anlatsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 şimdi hocam diceklerki, rütben varken sözlük kızlarına daha bir çekici gözüküyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 öf neyse ya gene kayıt olduk 87.000. sıradayım. ama kondüktörler genelde 50kda falan direk yazar yapıyor. güzel güzel tanımımı girdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asitlikusmuk Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 boşverin ya gül gibi goblin sözlük var. oyun kültürüm genişledi resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 helal kanka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 alınık hesap. ilgilenenler pm plox. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 almaya gerek yok kayıt ol düzgün entry gir 6 aya yazarsın. ben de uçuruldum tekrar deniyorum şansımı ama sürmüyo artık uzun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 90k çaylak var şu an. bu sayı 15k iken yazar olmam 1 seneyi almıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 no öyle değil artık. ben de 15klarda gezerken kondüktör denen olay bi geldi, öteki gününde yazar oldum. kondüktör geldiğinden beri sıra random akıyor. adam ortadan falan seçiyor çünkü 30 40k larda olan birçok arkadaşım yazar oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 yahu bu adamlar bu kadar basit bir arayüz ile bu kadar saçma işlevsizlikleri nasıl beceriyor çook merak ettim, bi açayım dedim opera mini ile ama nasıl olduysa reklamlı açıldı, ve dön bebeğim tıklanamıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 throine said: 90k çaylak var şu an. bu sayı 15k iken yazar olmam 1 seneyi almıştı. ya bu adamlar neyin peşinde? madem almıcaksın bu yazarları 3 4 sene hiç açma üye alımını töbe ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Strike Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 verilmiş ukteyi doldurdum,ukte soru cümlesi ve bende altına cvp yazdığım için çaylaklığa düşürüldüm,mesaj falan atmadım ama insan bi bakar,şaka gibi beklemeye devam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 olması gereken neyse başına da o gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 çaylak noluo şindi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar