reyou Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 eksisozlukte kendi sitenin basligini acarsan ucuruluyo musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 hayır canım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 ben açtım bişi olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 ben açıyorum siz de açın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 tamam önce sen aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 bende aciyimmi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 aç tabi abi. ne başlıklar açılıyor, senden değerli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 herkes birbirininkini acsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fhg Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 "sonra ordan bir banu güven geçmiş. ekşici de demiş ki aa banu güven demiş. banu güven hiç iplememis bunu yoluna devam etmiş. sonra gitmiş sözlüğe entry girmiş banu güvenle geçen gün ayaküstü konuştuk çok cana yakın tapılası bir insan yaptığım entel esprilere güldü hep çok eğlendik swh demiş. özet: ali güven diye bi şarkıcı vardı lan noldu o" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 ya hani ekşi sözlüğe cihat çağrısı haberi varken falan burada testis geçiyorduk ekşiylede bugün bi girdimde, ciddi ciddi cihat ilan etmiş sanırım bizim dinci gençlik. yazık ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 ah şu adamlar neden urban dictionary'de olduğu gibi entryleri şukela sırasına koymazlar anlamıyorum. anlayanlar bana anlatsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 çezd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 ekşisözlük sözlük değil çünkü sözlük rpsi yapan forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 hesabım da hacklenmiş, adam indirmax sürücü teknikleri falan reklam yapıyor sürekli :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 2.5 hafta önce nefret suçu diye atılmıştım, verdiğim mücadele ve direkt sedat ağayla yaptığım yazışmalar sonucu aynı sebepten atılan 70 küsür kişiyle birlikte geri döndüm dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 nefret sucu ne ya ne yazmistin atildin ? arada sozlugu herkes gibi acar okurum ama yazar olmak orda bayar ya. cok performans istiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Kürt meselesine çok iğrenç giydirmiştim bir yazara karşılık olarak, bayaa berbat entrylerdi yani ama milletin yazdığını görünce ben de gaza gelmişim. Nefret suçu da artık uçma şeyi. Ben yazarlığı yazmak için değil mesaj atmak kontak kurmak için istiyorum valla, çok işe yarıyo çünkü. Siyasete de girmem artık, banane olm ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 APOLİTİK NESİL HÖHÖLÖLÖ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Banane abi banane. Umrumda değil lan. Bu memleketi ben mi kurtarıcam ak (parti). İnternette bi insanın diğerini ikna edebildiğine ben şahit olmadım. Ne gereksiz bi icat lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 trollük serbest walla trollük yaparak siyasi ayarlar verince nefret söylemi olmuo o kuralı cok saçma işlio bildiğin owencan gibi tipler bildiğin ic etmekle mesgul forumu doldurusa getirio milleti sonra millet gaza gelip 2 kelam edio şutlanıo süper sistem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 "roket adam" said: Banane abi banane. Umrumda değil lan. Bu memleketi ben mi kurtarıcam ak (parti). İnternette bi insanın diğerini ikna edebildiğine ben şahit olmadım. Ne gereksiz bi icat lan. Gerçek hayattada ikna edemiyorsun ki zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Sparkcaster said: ekşisözlük sözlük değil çünkü sözlük rpsi yapan forum chat yapmak yasak diyolar.. en azından o farkı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 zamanın ötesindeki entrylerimin en üst 20 tanesi inci sözlük hakkında olanlar. amma çok velet varmış sözlükte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Abi benim anlamadığım olay da şu, neden insanlar bu internet sitesini bu kadar ciddiye alıyor? 4 yıldır mı ne üyeliğim var 400 tane anca entry e sahibimdir. her başlığı okumak zorunda hissedersen kendini tabii ki saçma bulursun. her dakika sol frameye refresh atan adamlar var ne gerek var abi, hergün bi sefer giriyorum badilerime bakıyorum ne yazmışlar, benden sonra ne yazılmış diye tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar