Cd- Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 İcatlar değil de, adam delirmiş yazarken galiba ahah.. http://fotoanaliz.hurriyet.com.tr/GaleriDetay.aspx?cid=36316&p=32&rid=4369 http://fotoanaliz.hurriyet.com.tr/GaleriDetay.aspx?P=15&cid=36316&rid=4369 http://fotoanaliz.hurriyet.com.tr/GaleriDetay.aspx?cid=36316&p=9&rid=4369 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Venedik kör gözlükleri Kanye West berbat şarkıları, bağış toplama çabaları ve berbat ödül gecesi performansları arasında öne çıkan bir diğer özelliği, tarihin en berbat gözlüğünü tanıtması ahahah adam hırs dolmuş kanyeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 adam uçmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Hahahahah bu ne lan. Kanye West'i bulsa dalıcak adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 dun bende baktim can sikintisindan bunlara acidim yazan adama buyuk ihtimal sevgilisini kanye west duduklemis dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 hahaha off hürriyet yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 said: yeni nesle tarz takınmak isteyen salakların nasıl tamamen saçma sapan şeyler deneyebileceklerini göstermekten başka bir işe yaramadı. said: Farmville Allah cezanı versin, Farmville! -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 ahahahahahahahah adam gaza gelmiş bayağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 said: Allah cezanı versin, Farmville! Facebook’taki bu en bağımlılık yapıcı oyun, aslında bir oyun bile değil. Bir çiftlikte bir dizi sıkıcı günlük işle uğraşıp sürekli olarak tarlalarınızı ekip biçiyorsunuz. Ama yine de bu tuhaf dijital tiryakiliğin ardındaki beyin Zynga, ABD’nin yüzde 10’undan fazlasının bu oyunu oynadığını ifade ediyor. Bu durumda boşa harcanan verimlilik kaç saattir? Tahmin etmesi zor. Ancak çok olduğunu söyleyebiliriz. lo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lilly Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 bence el kurutma makinesi yüzyılın en kötü ve en gereksiz icadı.. üflerken elinize bir dünya mikroorganizma saçıyor, kırk saat kurutmak için kastırıyorsunuz, ayrıca elektrikli birşeyde yaş el kurutmak tehlikeli de ya cızbız olma ihtimaliniz de yok değil, elektrik harcıyor enerji sarfiyatı söz konusu.. kağıt havluyla silelim işte ne gerenk vardı ki o salak makineye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Lilly said: bence el kurutma makinesi yüzyılın en kötü ve en gereksiz icadı.. üflerken elinize bir dünya mikroorganizma saçıyor, kırk saat kurutmak için kastırıyorsunuz, ayrıca elektrikli birşeyde yaş el kurutmak tehlikeli de ya cızbız olma ihtimaliniz de yok değil, elektrik harcıyor enerji sarfiyatı söz konusu.. kağıt havluyla silelim işte ne gerenk vardı ki o salak makineye. Bırak kalsın ya el kurutma makineleri en azından meraktan da olsa kurutuyolar, kaç tane öküz gördüm elini yıkadıktan sonra üstüne başına silen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 ben ellerimi yıkamadan direk üstüme siliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Lilly said: bence el kurutma makinesi yüzyılın en kötü ve en gereksiz icadı.. üflerken elinize bir dünya mikroorganizma saçıyor, kırk saat kurutmak için kastırıyorsunuz, ayrıca elektrikli birşeyde yaş el kurutmak tehlikeli de ya cızbız olma ihtimaliniz de yok değil, elektrik harcıyor enerji sarfiyatı söz konusu.. kağıt havluyla silelim işte ne gerenk vardı ki o salak makineye. elektrikli bisiye el tutmak derken teknik bilgi babinda: 1 kV gerilim yaklasik 1mm ark yapabilmektedir. Elini ordan tutuarken elektrik carpilman icin 20 kV felan gerilim olmasi lazim. Onuda gectim sacini sac kurutma makinesiyle kurutmuyo musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 yok fail beceremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Abim ucmus geri gelmis... In the twilight zone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 ahahahaha çok tatlı. çok hastalıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 oha bunu istedim yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Lilly said: bence el kurutma makinesi yüzyılın en kötü ve en gereksiz icadı.. üflerken elinize bir dünya mikroorganizma saçıyor, kırk saat kurutmak için kastırıyorsunuz, ayrıca elektrikli birşeyde yaş el kurutmak tehlikeli de ya cızbız olma ihtimaliniz de yok değil, elektrik harcıyor enerji sarfiyatı söz konusu.. kağıt havluyla silelim işte ne gerenk vardı ki o salak makineye. Elini yanlış kurutuyorsun tatlım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Lilly said: bence el kurutma makinesi yüzyılın en kötü ve en gereksiz icadı.. üflerken elinize bir dünya mikroorganizma saçıyor nefes alıyor muydun sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Lilly said: ayrıca elektrikli birşeyde yaş el kurutmak tehlikeli de ya cızbız olma ihtimaliniz de yok değil, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lilly Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 BonePART said: Lilly said: bence el kurutma makinesi yüzyılın en kötü ve en gereksiz icadı.. üflerken elinize bir dünya mikroorganizma saçıyor, kırk saat kurutmak için kastırıyorsunuz, ayrıca elektrikli birşeyde yaş el kurutmak tehlikeli de ya cızbız olma ihtimaliniz de yok değil, elektrik harcıyor enerji sarfiyatı söz konusu.. kağıt havluyla silelim işte ne gerenk vardı ki o salak makineye. elektrikli bisiye el tutmak derken teknik bilgi babinda: 1 kV gerilim yaklasik 1mm ark yapabilmektedir. Elini ordan tutuarken elektrik carpilman icin 20 kV felan gerilim olmasi lazim. Onuda gectim sacini sac kurutma makinesiyle kurutmuyo musun? saçımı hiç kurutmam ben, hep kendi kurur. o salak makinenin başında bekleşen insanlar da çok komik geliyor çıkar bir selpak kurula ya ne bileyim nefret ettim :D şehir elektriği gerilimi 220 volt değil mi zaten? 1kV gerilim dersen 1000 volt oluyor sanki gayet çarpabilir bu hesapla. sonuçta akım iletken birşey yakaladığı anda topraklama ya da yalıtkan yoksa üzerinden akıyor.. küveti doldurup gir saç kurutma makinesiyle orda kurut saçını yiyosa :P çok kolay gösterebilirim size nasıl elektrik çarpıyor ama ilk önce denek gerekiyor var mısın bonepart? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lilly Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Regalya said: Lilly said: ayrıca elektrikli birşeyde yaş el kurutmak tehlikeli de ya cızbız olma ihtimaliniz de yok değil, (tu) zuahaha koptum buna iyiymiş :D :D Fly said: Lilly said: bence el kurutma makinesi yüzyılın en kötü ve en gereksiz icadı.. üflerken elinize bir dünya mikroorganizma saçıyor nefes alıyor muydun sen mikroorganizma olayı gayet ciddi boyutta ab standartlarında üretim yapan gıda işletmelerinde kesinlikle izin verilmez, denetime geldiklerinde böyle bir makineyle karşılaşmaları tüm ihracatınızı durdurabilir 5 saniyede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 gıda sektörüyle döver liliye bulaşmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 abi adam kesin sarhoş falan ya. çok tatlı, çok hastalıklı nedir asdlşasdşklasdşlasdklşasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar