sindirella Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 @RRa Dünya Türk Olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 İsrail medyasında yazanlarda ; Gemidekiler askerlerin silahları almaya çalıştılar falan, adamlar nasıl senaryo yazmışlar hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Atilla gibi lider lazım hergün bir kadını hamile bıraksın anca öyle tüm dünya türk olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Savaş kanunları katliamları engelleyip sadece orduların birbiri ile çarğışması için konulan kurallar aslında. Yani ölende öldürende eğitimli o iş için bir anlamda hazır. Ama sivil olan kişinin ne savaşın başlaması ile ne de devamı ile alakası yok o yüzden onlara karşı bir müdehale savaş kanunlarında sınırlandırılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Israilin yaptigi angut bi hamle. Gider 2 tane hucumbotla teslim alirsi gemiyi durdurmak istiyosan da. Turkiyenin her bi isyandaki muslumana yardim yollamasi ne kadar mantikli biri bana onu aciklasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 RRa said: hitler işini yarım bırakmasan olmazmıydı Bu forumdaki anti-rum/anti-yunan ve üstteki benzeri tepkilerin meşrulaştırılması bir gün Emre'nin başını yakacak diye çok korkuyorum gerçekten. (inan'ın yakabilir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 @Alexi Tamam haklısın, dediklerin doğru. Ama; abi bu savaş. Ne etik tanır ne kural. Adamlar yokedecek Filistin'i bitti. Ve bizim ülkemiz bu kadar karışıkken bişeyler yapmaya mantığım el vermiyor. Olay vicdani olabilir, ama vicdan aç halkının karnını doyurmuyor. Israil'e hak vermiyorum, ama bizim oraya yardım götürüp sonra israil bize saldırınca gıkımızı çıkarmaya hakkımız yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sindirella Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 ascraeus said: ya israil'in dengesiz güç kullanımı, savaş suçları ansiklopedi doldururken hangi mantıkla bu kadar sonucu bariz bi harekete kalkıştı ya bu ihh. yani olaya ultra duygusal yaklaşıp yüceltmek dökülen kanları ya da önümüzdeki günlerde doğuracağı sonuçları temizlemeyecek. insani ve vicdani olduğu kadar sonu düşünülmemiş belli ki. çok üzücü her yönden. bence düşünülmüş. hatta bal gibi düşünülmüş. kimse birbirine söylemediyse de romantik bir son hazırlamıştır çoğu kendi kafasında. ama bence söylemişlerdir de hatta sadece kendilerine değil, kendilerini çiçek ve beyaz güvercinle bekleyen israil donanmasına da anlatmışlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 GEd said: İsrail medyasında yazanlarda ; Gemidekiler askerlerin silahları almaya çalıştılar falan, adamlar nasıl senaryo yazmışlar hemen. macgyver gemideymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 dostlar piyasada gorsun diye yapiyoruz bone. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 BonePART said: Farinal said: abi biz bile bi strateji oynarken worker/citizen ünitleri öldürmüyoruz sivil die, bazen üzülüyorum lan öldürünce falan adamlar reelde acımıo hade lan ilk drop rush scvye aok amelesine yapilir mumkunse kimse askere saldirmaz hic bi rtsde e öyle mantık olarak tabii citizenlara kayıcan ekonomisi çöksün falan diye de bazen kurallı oynuyorsun mesela işte köylü kesme yok falan şeklinde diye de gerçi ben kendim seviorm o adamları o yüzden kesince üzülüorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 RRa said: savaş askerler arasında olur Suark bu isralin sonu ya bizim elimizden yada iranin elinden olacak gibime geliyor hitler işini yarım bırakmasan olmazmıydı Bak ama bu çok talihsiz bir yorum. Filistin'in şu anki durumu neden böyle diye bir bak bakalım tarihe. Sonra Arapların son 200 yılda neler yaptıgına bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Suark said: @Alexi Tamam haklısın, dediklerin doğru. Ama; abi bu savaş. Ne etik tanır ne kural. zzzzt error. bilmiyorsanız gidin coh falan oynamaya devam edin abi siz. boşverin bu meseleleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Alexi_Septimus said: RRa said: hitler işini yarım bırakmasan olmazmıydı Bu forumdaki anti-rum/anti-yunan ve üstteki benzeri tepkilerin meşrulaştırılması bir gün Emre'nin başını yakacak diye çok korkuyorum gerçekten. (inan'ın yakabilir) forumun yarısının soyunda rumluk var ne anti rumluğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 RRa said: bu isralin sonu ya bizim elimizden yada iranin elinden olacak gibime geliyor recep bey nası çıkışıcak çok merak ediyorum ki en son brazilya iran ve biz o noktadan sonra iyicene doğuya dönüyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Hükümetten bir açıklama geldi mi? Büyük ihtimalk sağlıklı bir haber almaya çalışıyorlar zehir zemberek ir açıklama yapmadan evvel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 dönelim doğuya zaten ya. iran bizden çin'i de ayartalım putin reis sağlam party'i görünce invite ister zaten. sonrası gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sindirella Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 @absolut Dışişleri elçiyi makamlarına bekliyorlarmış ayar vermek için bir de israil bu yaptığının sonuçlarına katlanmak zorunda ya denk bir şeyler görmüştüm televizyonda altyazı olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 bende yavaş yavaş yahudi faşizmi başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Masquerade said: Suark said: @Alexi Tamam haklısın, dediklerin doğru. Ama; abi bu savaş. Ne etik tanır ne kural. zzzzt error. bilmiyorsanız gidin coh falan oynamaya devam edin abi siz. boşverin bu meseleleri. Abi birilerin kanun karaladı diye kanun var diyosun bana. Yok savaş kanunu falan, Biri benim evime gelicek, benim elimde silah olacak adam bana sopayla saldırıyor diye silahı kullanmicam? Savaş kanunu olsaydı m-16 gibi tüfekler icad edilmezdi. Netekim, sadece yaralar onlar, ki vurduğunda 2 kişi birden diskalifiye olsun diye savaştan. Bence sen git biraz oyun oyna, etik kurallarla gerçek kuralları birbirine karıştırıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sindirella Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 @escape bende de bazen yavaş yavaş ereksiyon başlıyor ergenlikten dedi doktor. takma seninki de öyledir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 escape said: bende yavaş yavaş yahudi faşizmi başladı. çok ayıp. wolowitz duysa üzülürdü. http://www.youtube.com/watch?v=RltGN1J-R-Y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 halen israil'in sonunu türkiye'nin veya iran'ın getireceğini düşünenler var. adamlar 3 tane nükleer denizaltı koydu dün iran karasuları dışına. iran geçit törenlerinde gösterdiği o füzeleri rampaya koyamadan vurulur. dalga mı geçiyorsunuz yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Masquerade said: dönelim doğuya zaten ya. iran bizden çin'i de ayartalım putin reis sağlam party'i görünce invite ister zaten. sonrası gg. CEcenistanla sevismeden once dusuncektin Putin kankani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Suark said: Masquerade said: Suark said: @Alexi Tamam haklısın, dediklerin doğru. Ama; abi bu savaş. Ne etik tanır ne kural. zzzzt error. bilmiyorsanız gidin coh falan oynamaya devam edin abi siz. boşverin bu meseleleri. Abi birilerin kanun karaladı diye kanun var diyosun bana. Yok savaş kanunu falan, Biri benim evime gelicek, benim elimde silah olacak adam bana sopayla saldırıyor diye silahı kullanmicam? Savaş kanunu olsaydı m-16 gibi tüfekler icad edilmezdi. Netekim, sadece yaralar onlar, ki vurduğunda 2 kişi birden diskalifiye olsun diye savaştan. Bence sen git biraz oyun oyna, etik kurallarla gerçek kuralları birbirine karıştırıyorsun. Suark çok cahilsin gerçekten. Biraz oku araştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar