Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İHH İnsani yardım gemisi Gazze yolunda. Yarın sabah -engellenmezse- varıyor.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yine akşam akşam sinirlerim zipladi geri dönenlerin söylediklerine göre bir yere götürürlerken yerlerde sürükleyerek götürüyorlarmış hayvan şerefsizler
Mesaj tarihi:
Abi devam etsinler.

Nolur çıksın savaş.

Gerçekten savaş karşıtı bir insanım ama zulme karşı eli kolu bağlı oturmak insanlığa yakışmıyor. Sadece türkiye değil dünyanın müdahale etmesi lazım.
Mesaj tarihi:
Dünya müdahale etse zaten savaş olmaz, İsrail mecburen taviz verir. Biz tek girersek olan sana bana olur, hadi TSK süper cCc diyeim adamlar savaşı kaybedecek gibi olurlarsa düğmeye basarlar "gidersek sizi de miker gideriz" derler ondan sonra gör dünyanın halini.
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

Dünya müdahale etse zaten savaş olmaz, İsrail mecburen taviz verir. Biz tek girersek olan sana bana olur, hadi TSK süper cCc diyeim adamlar savaşı kaybedecek gibi olurlarsa düğmeye basarlar "gidersek sizi de miker gideriz" derler ondan sonra gör dünyanın halini.
red alert gibi
Mesaj tarihi:
bu arada Obama'nın imajı da babalara geliyo :) meksika körfezi, üstüne BP'nin temizlemedeki başarısızlığı, üstüne ABD hükümetinin üstlenmesi -ki batan zımbırtının sorunlu olduğuna dair iç raporlar falan dolaşıyo ortalıkta- sonra bu olay ve bu olaya ciddi bi tepki vermemesi (gerçi bu da en azından şimdilik heralde)...
Mesaj tarihi:
_anijav_ said:

nileppezdel said:

red alert gibi

Ya hep böyle diyorsunuz da İsrail'in kendilerininkinden başka canlara değer vermediğini biliyoruz. Verse bugün bunu konuşuyo olmazdık. E cana değer vermeyen adam batı savaş kaybediliyo sallar nuke'ü yani. Sallamaz mı? Ölüp gider mi kendi kendine? :/
Mesaj tarihi:
eğer olurda bi savaş çıkarsa (ki çıkma ihtimali %1) işler iyice çığrından çıkar.o bölgeye yayılabilir.dahada kötüsü büyük devletleride devreye sokabilir.

ama ne yazık ki bu olayda 1 ay sonra unutulcak.israil özür dilemiycek ama gemiyi bırakıcak türkleri serbest bırakıcak.aralarından bi 10-15 tanesini hapse tıkıcak.1 yıl sonra onlarda serbest bırakılcak herşey unutulcak
Mesaj tarihi:
Cuce said:

/k/ da /int/te turkey greece el ele, haydi simdi kudese nidaları yükseliyo yalnız

/int/ internet demek sanırım?

/k/ ne?

ek olarak,

savaş çıkma ihtimaline %1 diyemeyiz. %1 çok fazla olur
Mesaj tarihi:
int
international

k
weapons

int te daha cok eurofagler takiliyor, dunay meseleleri filan tartisiliyor

/k/ da agirlik amerikali redneckler ile her ulkeden birsuru milliyetci dolu cCc cCc

/new/ var bide news, o daha kozmopolit

ama JDIF deli gibi calisiyor propaganda icin asfdasdf
Mesaj tarihi:
Esnaf said:

eğer olurda bi savaş çıkarsa (ki çıkma ihtimali %1) işler iyice çığrından çıkar.o bölgeye yayılabilir.dahada kötüsü büyük devletleride devreye sokabilir.

ama ne yazık ki bu olayda 1 ay sonra unutulcak.israil özür dilemiycek ama gemiyi bırakıcak türkleri serbest bırakıcak.aralarından bi 10-15 tanesini hapse tıkıcak.1 yıl sonra onlarda serbest bırakılcak herşey unutulcak

ShadowFax said:

Cuce said:

/k/ da /int/te turkey greece el ele, haydi simdi kudese nidaları yükseliyo yalnız

/k/ ne?

ek olarak,

Elinizde Savas Çikma Olasiligi motoru mu var anlamadim ki
Mesaj tarihi:
audale said:

Esnaf said:

ShadowFax said:

Cuce said:

/k/ ne?

ek olarak,

Elinizde Savas Çikma Olasiligi motoru mu var anlamadim ki
az önce ölçtüm tayyip in konuşmalarından sonra hareketlilik olmuş biraz %1.1 olmuş.
  • Yeni Oluştur...