Phae Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Cuce said: gerceği söyliyerek trollersen, hala troll olurmusun? Philosiraptor fuuuu-
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 dallanıp budaklanıyor galiba bikaç gemi "arıza" vermişti oraya giderken di mi?
RRa Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 yine akşam akşam sinirlerim zipladi geri dönenlerin söylediklerine göre bir yere götürürlerken yerlerde sürükleyerek götürüyorlarmış hayvan şerefsizler
Phae Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Abi devam etsinler. Nolur çıksın savaş. Gerçekten savaş karşıtı bir insanım ama zulme karşı eli kolu bağlı oturmak insanlığa yakışmıyor. Sadece türkiye değil dünyanın müdahale etmesi lazım.
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Dünya müdahale etse zaten savaş olmaz, İsrail mecburen taviz verir. Biz tek girersek olan sana bana olur, hadi TSK süper cCc diyeim adamlar savaşı kaybedecek gibi olurlarsa düğmeye basarlar "gidersek sizi de miker gideriz" derler ondan sonra gör dünyanın halini.
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 casus belli belli belli terli casus eti yer mi yemeeeeeez
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Phae said: Cuce said: gerceği söyliyerek trollersen, hala troll olurmusun? Philosiraptor fuuuu- yapıcaktım üsendim
_anijav_ Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 nileppezdel said: Dünya müdahale etse zaten savaş olmaz, İsrail mecburen taviz verir. Biz tek girersek olan sana bana olur, hadi TSK süper cCc diyeim adamlar savaşı kaybedecek gibi olurlarsa düğmeye basarlar "gidersek sizi de miker gideriz" derler ondan sonra gör dünyanın halini.red alert gibi
-Neiloth- Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 DoruK said: casus belli belli belli terli casus eti yer mi yemeeeeeez bu posttan tiksindim
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 /k/ da /int/te turkey greece el ele, haydi simdi kudese nidaları yükseliyo yalnız
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 bu arada Obama'nın imajı da babalara geliyo :) meksika körfezi, üstüne BP'nin temizlemedeki başarısızlığı, üstüne ABD hükümetinin üstlenmesi -ki batan zımbırtının sorunlu olduğuna dair iç raporlar falan dolaşıyo ortalıkta- sonra bu olay ve bu olaya ciddi bi tepki vermemesi (gerçi bu da en azından şimdilik heralde)...
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 _anijav_ said: nileppezdel said: Dünya müdahale etse zaten savaş olmaz, İsrail mecburen taviz verir. Biz tek girersek olan sana bana olur, hadi TSK süper cCc diyeim adamlar savaşı kaybedecek gibi olurlarsa düğmeye basarlar "gidersek sizi de miker gideriz" derler ondan sonra gör dünyanın halini.red alert gibi Ya hep böyle diyorsunuz da İsrail'in kendilerininkinden başka canlara değer vermediğini biliyoruz. Verse bugün bunu konuşuyo olmazdık. E cana değer vermeyen adam batı savaş kaybediliyo sallar nuke'ü yani. Sallamaz mı? Ölüp gider mi kendi kendine? :/
Borastus Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 nileppezdel said: savaşı kaybedecek gibi olurlarsa düğmeye basarlar "gidersek sizi de miker gideriz" derler ondan sonra gör dünyanın halini. aha tam kötü adam profili olmuş.
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 eğer olurda bi savaş çıkarsa (ki çıkma ihtimali %1) işler iyice çığrından çıkar.o bölgeye yayılabilir.dahada kötüsü büyük devletleride devreye sokabilir. ama ne yazık ki bu olayda 1 ay sonra unutulcak.israil özür dilemiycek ama gemiyi bırakıcak türkleri serbest bırakıcak.aralarından bi 10-15 tanesini hapse tıkıcak.1 yıl sonra onlarda serbest bırakılcak herşey unutulcak
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Cuce said: /k/ da /int/te turkey greece el ele, haydi simdi kudese nidaları yükseliyo yalnız /int/ internet demek sanırım? /k/ ne? ek olarak, savaş çıkma ihtimaline %1 diyemeyiz. %1 çok fazla olur
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 4chan'deki forumlar gibi bişey işte onlar.
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 int international k weapons int te daha cok eurofagler takiliyor, dunay meseleleri filan tartisiliyor /k/ da agirlik amerikali redneckler ile her ulkeden birsuru milliyetci dolu cCc cCc /new/ var bide news, o daha kozmopolit ama JDIF deli gibi calisiyor propaganda icin asfdasdf
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 int international k da weapons sanırım 4chan'de
Red Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 salahaddin reyisi göreve cagırıyoruz.geri dön komutan
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 AHAHAHAAHAHAHAHAHA http://images.4chan.org/int/src/1275416087354.png sunu kim yaptiysa +rep veriyorum ulan 4chanda gumbur gumbur turkiye esiyor AHAHAHAHAHA
audale Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Esnaf said: eğer olurda bi savaş çıkarsa (ki çıkma ihtimali %1) işler iyice çığrından çıkar.o bölgeye yayılabilir.dahada kötüsü büyük devletleride devreye sokabilir. ama ne yazık ki bu olayda 1 ay sonra unutulcak.israil özür dilemiycek ama gemiyi bırakıcak türkleri serbest bırakıcak.aralarından bi 10-15 tanesini hapse tıkıcak.1 yıl sonra onlarda serbest bırakılcak herşey unutulcak ShadowFax said: Cuce said: /k/ da /int/te turkey greece el ele, haydi simdi kudese nidaları yükseliyo yalnız /int/ internet demek sanırım? /k/ ne? ek olarak, savaş çıkma ihtimaline %1 diyemeyiz. %1 çok fazla olur Elinizde Savas Çikma Olasiligi motoru mu var anlamadim ki
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Viktor said: AHAHAHAAHAHAHAHAHA http://images.4chan.org/int/src/1275416087354.png sunu kim yaptiysa +rep veriyorum ulan 4chanda gumbur gumbur turkiye esiyor AHAHAHAHAHA asdfasdf ahahah
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 audale said: Esnaf said: eğer olurda bi savaş çıkarsa (ki çıkma ihtimali %1) işler iyice çığrından çıkar.o bölgeye yayılabilir.dahada kötüsü büyük devletleride devreye sokabilir. ama ne yazık ki bu olayda 1 ay sonra unutulcak.israil özür dilemiycek ama gemiyi bırakıcak türkleri serbest bırakıcak.aralarından bi 10-15 tanesini hapse tıkıcak.1 yıl sonra onlarda serbest bırakılcak herşey unutulcak ShadowFax said: Cuce said: /k/ da /int/te turkey greece el ele, haydi simdi kudese nidaları yükseliyo yalnız /int/ internet demek sanırım? /k/ ne? ek olarak, savaş çıkma ihtimaline %1 diyemeyiz. %1 çok fazla olur Elinizde Savas Çikma Olasiligi motoru mu var anlamadim kiaz önce ölçtüm tayyip in konuşmalarından sonra hareketlilik olmuş biraz %1.1 olmuş.
Öne çıkan mesajlar