Karasakal Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 İSraille savaşa filan girmez Türkiye, Giremezde, yemez. İsrail elinde Nükleeri olan bir devlet. ve kullanacak olan bir devlet. ZAmanında Mısır ve suriye 70-80lerde savaş tehditinde bulunduğunda, Tel Avive 1 düşman askeri girdiğinde Tüm Arap dünyasının başkentlerinde nükleerleri patlatırız diyen bir ülke. Ve yaparlarda. Tayyip aptal değil, konuşur ama sadece konuşur. İsraille savaşa girdiğin an, önce konvansiyonel savaşı kazanmak zorundasın ki, bu zor, TRde nükleer denizaltı kaç tane var, asker bile çıkartamazsın. Ama diyelim denizlerde perişan ettin, İsrail topraklarına adam çıkarttığın an İstanbul ve Ankara başta olmak üzere Belli şehirlere nükleer atabilecek düzeyde deli bir ülke israil. Ve tabii ABnin ABDnin falan hiçbirşey yapmayacaklarını düşünerek yazıyorumki, herkes bilir, İSrailin kıçını her zaman ABD kurtarır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 abi gazze önüne israil set cekmis durumda denizden imkansız,mısır da duvar ördügü icin karadan yardım gecmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 anlamlı resim koyucam açılın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 iran var gümbür gümbür geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Bella said: Bella said: e şimdi 2 gemi daha yolda? israil'in aynı şeyi tekrarlama riski var. umurlarında değil zaten. yine savunmasız gidiyo değil mi o gemiler de? Gidenler kalırsak gazi, ölürsek şehidiz modundalar. Hatta yardım yerine İSrailin gemiyi havaya uçurması bile onlar için tercih edilebilir bir seçenek, zira o taktirde İsrail direk dışlanır, Filistin daha fazla yardım alır. Mısır sınırı açıldı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 moncici said: anlamlı resim koyucam açılın. koyamamışsın asdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Karasakal said: Gidenler kalırsak gazi, ölürsek şehidiz modundalar. Ezan oLdum Dinmedim ,, Bayrak oLdum İnmedim ,, Şehit Oldum Ölmedim ,, Adım MüsLüman Soyadım Türk Benim !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 tekrar gelen olursa aynı tepkiyi görürler demişti israil hükümeti zaten. risk değil; olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 HEP ŞU PİS YAHUDİLER YÜZÜNDEN HİTLER HEPSİNİ KESECEKTFDSAFAĞR2 koyamadım fotoyu ama yahudi bi genç filistine özgürlük pankartı taşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Abovv bunu ben neden bilmiyorum yaaa. Llama said: Karasakal said: Gidenler kalırsak gazi, ölürsek şehidiz modundalar. Ezan oLdum Dinmedim ,, Bayrak oLdum İnmedim ,, Şehit Oldum Ölmedim ,, Adım MüsLüman Soyadım Türk Benim !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Bella said: Bella said: e şimdi 2 gemi daha yolda? israil'in aynı şeyi tekrarlama riski var. umurlarında değil zaten. yine savunmasız gidiyo değil mi o gemiler de? savunmali giderlerse savasi cikaran taraf biz oluruz zaten. savunmasiz giderlerse onlar savasi baslatmis olur. bize de +rep yazilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 aquila said: farklı bi rotadan gitse gemiler, mısıra yakın filan, gene gazzeye glince israil sularına mı girmiş oluyolar? gerçe israil için farketmiyo sınırlar ama olsun. adamların kendi suyu değil ama emrivaki "ben yaptım oldu" diyorlar. zaten abluka yasadışı olduğu için bm filan kaldırılmasını istemişti. söyledikleri san remo paragrafı filan uymuyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 e madem mısır kapıyı açtı, gemiler oraya gitsin, karadan yardım yapsın, dişini çıkarmış köpeğin üstüne üstüne gitmenin hiçbi manası yok artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 of şu devlet bahçeli gitsin rachel corrie ile de onu ömürboyu hapsetsinler, bir taşka iki kuş olur. bu konuda da ucuz siyaset yapma artık be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 askeri konualrda az cok bilgim vardir isrialle turkiye hircbirzaman savasmaz, hukumetleri mal olsada israil halkini severiz biz, toplumlar arasinda pek bir ayrisma yok gitseniz cogu zaten turkce biliyor ve asiri tepki verseler bile unutmayinki surekli zihinelrini yikiyan bir medyalari ve devletlerinin pompaladigi irkcilik var israil ordusu dediginizde kadinlar var, oan ragmen sayica hap kadar kaliyorlar bizim aktiflerin yaninda ki seferberlik ilan edilse tukurukle bogarsin bu nufusla nuke filanda atamaz israil israilin firlaticagi tek nuke dunyayi mahveder, israile dalmak icin bahane ariyan yiginla ulke var ustune israil savasi natoyu parcalar, bu defa putin SUCCESS ceker, cin zaten bolgeye girme cabasinda filan dunya mahvolur bide heriflerin donanma dedikleri guce bir bakin plz 3 hafif zirhli kucuk corvette 3 denizalti bol miktarda tekne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Ahmedinejad amcam zaten el ense çeker 2 dakikada :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 bir de nükleer denizaltılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 of sıçtık bizim salaklar hekirlar israil sitelerini indexlemeye başlamış cCc Turk PowErRR cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 brezilya'dan karikatür: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/5/59/Ship_to_Gaza_by_Latuff.gif/800px-Ship_to_Gaza_by_Latuff.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Gangren said: Ahmedinejad amcam zaten el ense çeker 2 dakikada :p adam zati abd israil için deli bileniyor :) geçenlerde demedimi israli sileriz haritadan diye valla ortadoğu felaket bi hal halır ha düşünemedim birden savaşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Viktor eyvallah da büyük çatışmalar hep beklenmeyen anlarda çıkmıştır. Mesela 1939. Olmaz dememek lazım, herşey olabilir. Amerika ile İsrail'in bir planları olabilir, bu plan çatışma gerektiriyor olabilir. Amerika Rusya'nın veya Çin'in daha fazla büyümeden başını ezmek istiyor olabilir. Olmaz dememeli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 http://www.haberturk.com/gundem/haber/519674-haaretzden-hukumete-agir-elestiriler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Viktor'un senaryosu zaman yolculugu niteliğinde bence. Aynen olacak olan odur. Putin'in suratını görebiliyorum. "Everything went better than expected..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 herkes israilin yamuğunu bekliyo, ciddi bi salaklık yapsınlar da üstüne binelim diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 İran ve Türkiye bile yeter abi. Bizi geçtim İran gerçekten İsrail'i haritadan silebilir şuanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar