Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İHH İnsani yardım gemisi Gazze yolunda. Yarın sabah -engellenmezse- varıyor.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bende 2 tane var valla yıldız tornavida. İsterse 5 heli ile indirme yapsın teker teker deşerim. T cetveli de tehlikeli alet aslında.

Bide mak3 traş bıçağı + 2 yedek bıçak var bende. İnce uçlu şaj aleti var, ucu ince olduğu için cart diye girebiliyor.
Mesaj tarihi:
Abi ben hala gülüyorum şu indirme videosuna ya. Balığa yem atar gibi. Benim ülkemin askeri böyle fail olucak yemin ediyorum internetini keserim dünyanın.
Mesaj tarihi:
bizim mahalleden geçen kalaycılar, bıçak bileyiciler bildiğin god of war lan ozaman. gun dealer teyze diyicem kalaycıya. bana ordan 1 kasa balistik tencere kapağı ver.

http://www.kenthaber.com/Resimler/2009/11/24/AY252314_detay.jpg

bak amcam türkiye nin silah stokunu modernize ediyor.
Mesaj tarihi:
DynamicK said:

bu geçti mi konuda bilmiyorum da lafları anlamanıza gerek yok konuşma şeklinden bi tarafın maymun diğer tarafın da insan olduğunu görmek mümkün.

bide tayyipe sinirli diyoruz, adam kuduz köpek gibi yahu
Mesaj tarihi:
dyna'nın koyduğu videodaki adama orada olsam

SENİN SESİN ÇOK YÜKSEK ÇIKIYOR, SUÇLULUK DUYGUSUNDAN OLSA GEREK. SENİN YAŞIN BENDEN BÜYÜK, BEN BÖYLE YÜKSEK SESLE KONUŞMAYACAĞIM.

diyerek başlardım cevaba.
Mesaj tarihi:
Hardter said:

enteresan

Bu resmen "sıçtık ahan da bu da sıvası"ndan başka bir şey değil...
Sen ki o kadar ordunla, askeri gücünle övünen israil gelip bunları komandolarınla bastığın bir geminin silahları diye dünyaya tanıtıyorsan, cidden yazık sana...
Gerçi komandolarını da gördük hani :D
Mesaj tarihi:
mani said:

israil 3 gün içinde yapı marketleri uluslararası denetimlere açın yoksa ağzınızı burnunuzu kırarız demiş.

SeaGle said:

Oha zaytung son dakika olur bu

Son Dakika!
-> Mavi Marmara Gemisinde Bulunan El Aletlerini Tehdit Unsuru Olarak Kabul Eden İsrail'den Yeni Açıklama: "Yapı Marketlerin de Acilen Uluslararası Denetime Açılması Gerekli." ...

zaytung
Mesaj tarihi:
Hardter said:

enteresan

oha mahalledeki çocuklar militan o zaman sapanları falan silah olarak göstermişler. Yazık lan acıdım bu kadar zavallı bir millet ve habercilik anlayışı yok.
Mesaj tarihi:
Cuce said:

DynamicK said:

bu geçti mi konuda bilmiyorum da lafları anlamanıza gerek yok konuşma şeklinden bi tarafın maymun diğer tarafın da insan olduğunu görmek mümkün.

bide tayyipe sinirli diyoruz, adam kuduz köpek gibi yahu

şu adamı tokatlamak istiyorum.
  • Yeni Oluştur...