Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 arkadaş çizdi bunu eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 o cd ler usta ellerde ninca yıldızına donebilir. cok tehlikeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Chemical said: arkadaş çizdi bunu eheh AHAHAHAHAHAH Sparkcaster said: http://images.4chan.org/int/src/1275346639628.jpg COMPACT DISK FUCK, SHOOT AT WILL abi spiralin kesme taşıyla da ne güzel atak olurmuş haa. En fazla havaya atarlar israil komandoları da trap atışı gibi vurmaya çalışırlardı yani. Ne kadar kasmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 cd değil abi onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 razzRaziel said: İsrail askerinin düşürdüğü liste VİDEO http://www.haber7.com/haber/20100531/Israil-askerinin-dusurdugu-liste-VIDEO.php bu ne ya suikast listesi değildir abi. ciltli kitap mı bastıracak suikast için adamlar haha. baya detaylı bi istihbarat belli ki. oraya inen asker kimle uğraştığını bilsin diye. sorguladıkları kişiler kimliklerini saklamak isterlerse kimin kim olduğunu bilsinler diye yapılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Chemical said: arkadaş çizdi bunu eheh ahahahaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 ya tornavida var hahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Şu olaydan birşey çıktı ki, israil komandosu çıkarma yapmayı ve yakın mesafe savaşını bilmiyor abicim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 çatal eksik orada, iyi arama yapmamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Makine dairesinde kullanılan sopaları falan çıkarmışlar ya ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=d95Nj7A2h9k Baltalı Hafize Şahin i recruit edeceklerdi abi. tedariksiz gitmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 SeaGle said: cd değil abi onlar hmm su taslama seysi icin olan makineye takilan zımbırtılardan mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Bu arada dışişleri bakanı soruları yanıtlarken yabancı gazetecinin biri verdiğimiz taslağı amerikanın kabul etmeyeceği konusunda direk kesin konuştu. Ben bakanın yerinde olsam nerden biliyosun lan ümüğünü sıktığımının diye mikrofonu atardım lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Cok Travenian okuyorlar bu Israilliler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 barbu said: SeaGle said: cd değil abi onlar hmm su taslama seysi icin olan makineye takilan zımbırtılardan mı eet, taşlama taşı hatta onlar kalınlığına bakarsak. Kesme taşı olsa böyle ninja yıldızı gibi giderdi fırlatınca. Hatta çelik kesmek için ince taşlar var, asıl onlar silah diye kullanılır harbi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 evimizde bi cephanelik yatıyormuş da farkında değil mişiz!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 kahverengi saplı meyve bıcakları var. onlar en olumcul silah. adamı delirtiyor meyve soyarken, hiç bişiyi kesemediği için. cok tehlikeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Olm bizim evde 24 parça çatal kaşık bıçak takımı var. Benim odada 1 ingiliz anahtarı, bi ayarlı pense 2 düz 2 yıldız tornavida var. T cetveli var birde. İsrail baskın yapsa tezeği avuçladım demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 israil 3 gün içinde yapı marketleri uluslararası denetimlere açın yoksa ağzınızı burnunuzu kırarız demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Oha zaytung son dakika olur bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Abov odamda çok sayıda kalem var bu eski tip kalemtraşlarla ucu iyice sivreltilmiş bir ölümcül silah resmen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 arkadaşlar herkes dikkatli olsun, büyük tehdit oluşturuyoruz israil için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 mani said: israil 3 gün içinde yapı marketleri uluslararası denetimlere açın yoksa ağzınızı burnunuzu kırarız demiş. (tu) başarılı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 benim odamın balkonda matkaptan alet cantasına, hobi setine kadar var. bana bulasmaya biyerleri yemez. ben rahatım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 yıldız tornavidadan korkuyolarmış haberiniz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar