Szasstam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Horizon said: Szasçım kimse sana "israil suçlu değildir dedin" demedi. Kişisel tartışmaya yön vermeyecek şekilde edepli konuşsak daha güzel olur. Benim yazımı açıkçası sen anlayamamışsın ya da okuduğunu yanlış anlamışsın. Gereksiz polemik tartışma yapmayalım. Sen sus :P suçlu sen olursun sulandırma konuyu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_anijav_ Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 tamam yine belli oldu işin rengi , gemideki türkler sırf *yobaz ve dinci* diye bütün bu karın ağrısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 nileppezdel said: Ya İsrail haklı diyen yok ki. Sadece siyasi çıkarları için ve antisemitizmi yeniden iyice alevlendirmek için oyun oynadılar, burada da insanları kurban ettiler. Safları oynamanın alemi yok burada biz de biliyorduk israilin müdahale edeceğini, onlar mı bilmiyorlardı sanki? Bal gibi provokasyon yaptılar amaçlarına dulaştılar, facebookta millet hitler'e tapar hale geldi falan. İsrail'in yaptığı şerefsizliktir ama bunları da görmezden gelmemek lazım. Oyunlarına gelmeyin şu yobazların antisemitizmi alevlendiren israilmi acaba yoksa israil karşıtı hereketlermi oturup analiz etmek lazım hatta analiz etmeye gerek yok sorumlusu israildir. aldıkları her sert eleştiri karşısında "antisemitizm" kalkanini kullanmayı heralde artık anaokulundan itibaren ögretmeye basliyorlar insanlarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 sinad said: E niye hala muhalif olmaya çalışıyorsun ? bana diyorsan 2-3 sayfa önce benim için topic bitti. Daha bi şey olmuyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 _anijav_ said: tamam yine belli oldu işin rengi , gemideki türkler sırf *yobaz ve dinci* diye bütün bu karın ağrısı Hayır gemideki türkler değil problem, onları yönlendiren adam. Onların ölmesi için elinden geleni yapan adam. Onları sakinleştirmesi gerekirken onları gaza getiren adam bu söylediklerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 e o zaman abi herkes kendinden sorumlu, herkes kendi isteği ile derneğe üye oluyor, yardımlara katılıyor. o zaman sıkıntı da yok.. %100'e ya hep ya hiçe işi vurduğunuzda zaten "ben mantıktan kopuyorum. çok kral biliyorum ben" olayına girmiş oluyorsunuz.. "ölmesi için elinden geleni yapan adam" diye bir olay yok çünkü.. ha düşünce neydi, israil bunlara müdahale edicek ve görüntülenecek, dışarıya yayın yapılacak. doğrusunu söylemek gerekirse bu denilen olay da "OHA ÇOK KÖTÜ LAN! VAY YOBAZLARA BAK" denilecek bi olay değildir.. rüşvet alan yetkilinin gizli kamera ile görüntülenmesine benzer bir durumdur. savaş suçunun belgelenmesine benzerdir. elbette gemiye binenler de yerli/yabancı olan bitenin farkındalardır. kalanı berbat bir operasyon sonucudur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Daesu said: nileppezdel said: Ya İsrail haklı diyen yok ki. Sadece siyasi çıkarları için ve antisemitizmi yeniden iyice alevlendirmek için oyun oynadılar, burada da insanları kurban ettiler. Safları oynamanın alemi yok burada biz de biliyorduk israilin müdahale edeceğini, onlar mı bilmiyorlardı sanki? Bal gibi provokasyon yaptılar amaçlarına dulaştılar, facebookta millet hitler'e tapar hale geldi falan. İsrail'in yaptığı şerefsizliktir ama bunları da görmezden gelmemek lazım. Oyunlarına gelmeyin şu yobazların antisemitizmi alevlendiren israilmi acaba yoksa israil karşıtı hereketlermi oturup analiz etmek lazım hatta analiz etmeye gerek yok sorumlusu israildir. aldıkları her sert eleştiri karşısında "antisemitizm" kalkanini kullanmayı heralde artık anaokulundan itibaren ögretmeye basliyorlar insanlarına İsrail devlet olarak suçludur. Yahudi halkınısuçlu hale getirip antisemitizmi alevlendirenler dinciler ve faşistlerdir. Antisemitizm bir gerçektir, İsrail'in bunu politika olarak kullanması şerefsizliktir, ki İsrail'in neredeyse her politikası şerefsizlik. Ama bu antisemitizmi İsrail yarattı demek değil. Ha hala holokost derlerse QQ moar derim rası ayrı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Szasstam demiştim. Ben anlamıyorum yaptığınızı. İsrail suçlu mu suçlu. Neresinden tutarsan tut bakarsan bak yüzde 100 suçlu. Kaçarı yok bunun. Kıvırmanın anlamı da yok. Yok sopalarla daldı adamlar ne yapsın falan filan. Ulan adamların üzerinde bi geminin güvertesi kalınlığında zırh var. Ne sopası? Dipçikle bi koydu mu feleğini şaşırır gemidekiler. Dünyanın en gelişmiş ordusu. İki flashbang mi sallayamıyor smoke falan da mı atamıyor. Uyduyu karartıyor adamlar iletişimi kesiyor 20 tane adamı paralyze edemiyor. Yok ya. 19 yaşındaki çocuğun kafasından 5 kurşun çıkıyor. Bunu kim yaptı peki? İHH Ambargo delecekmiş. Delecek tabi. Ne yapacak kim yardım eli uzatacak ordakilere? Adamlar sefalet içinde ölüyorlar. Hamas'ta elinden geldiği kadar direniyorlar. Ne yapsınlar? Gazze'yi bıraksınlar mı? Bırakın bu müslümansa haksızdır ayaklarını. Müslümanları haklı görmekle müslüman olmazsınız korkmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 artık yahudilerin kendileri(tabi sağduyulu olanlar) bile israillilerin herşeyi soykırım, anti semitizm'e bağlamasına ayar oluyor. israil zaten yavaştan bok yoluna gidiyordu. bu hükümetin değişmesi yakındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 175 sayfadır hala millet "bizim yobazlar da kaşındı, gelme dediydiler" falan demiş ya. Yazık abi. Gelme dedi, gittin. NİYE VURUYOR? Şu sorunun üzerini gelme dediydiler ile kapatacaksanız ne diyim, bizim yobazlarda suç. Hatta şu anda yolda sanırım, irlandalı yobazlar da gidiyor beyler. Gemide 32 milletten yobaz varmış. Ha birde, ÇOCUKLARI DA CANLI KALKAN YAPMIŞLAR OLM.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 bir de işin "önceki gemiler" ayağı var.. yapılan uluslararası sularda, kurallara aykırı bir eylem.. gemilerin pervaneleri bozuluyor nedense hep.. gemiler çeşitli şekillerde engelleniyorlar.. e yasal mıdır? değil. ama kanıtlayamadığın sürece de suç da değildir. bu geminin büyüklüğü sebebiyle durdurulamayacağı ortada. irlanda gemisi de aynı şekilde, aynı açalarla seçilmiş bir gemi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Ya vuranı suçlamayan yok. Vuran kanunsuzluk etti, eyvallah. Ama İsrail'in kanun dinlemediğini ve vuracağını biliyordk yani. Bunu öngörmek için dahi olmaya yada Yahudi olmaya gerek yok. Olay bu. Bile bile yolladılar diyoruz. Yoksa İsrail bariz haksız. Haklı mı dedik? Hey allam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 sinad said: Szasstam demiştim. Ben anlamıyorum yaptığınızı. İsrail suçlu mu suçlu. Neresinden tutarsan tut bakarsan bak yüzde 100 suçlu. Kaçarı yok bunun. Kıvırmanın anlamı da yok. Yok sopalarla daldı adamlar ne yapsın falan filan. Ulan adamların üzerinde bi geminin güvertesi kalınlığında zırh var. Ne sopası? Dipçikle bi koydu mu feleğini şaşırır gemidekiler. Dünyanın en gelişmiş ordusu. İki flashbang mi sallayamıyor smoke falan da mı atamıyor. Uyduyu karartıyor adamlar iletişimi kesiyor 20 tane adamı paralyze edemiyor. Yok ya. 19 yaşındaki çocuğun kafasından 5 kurşun çıkıyor. Bunu kim yaptı peki? İHH Ambargo delecekmiş. Delecek tabi. Ne yapacak kim yardım eli uzatacak ordakilere? Adamlar sefalet içinde ölüyorlar. Hamas'ta elinden geldiği kadar direniyorlar. Ne yapsınlar? Gazze'yi bıraksınlar mı? Bırakın bu müslümansa haksızdır ayaklarını. Müslümanları haklı görmekle müslüman olmazsınız korkmayın. Biz haksız mı demişiz ? Nerede ? İsrail haklı dediğim yeride gösterir misin? IHH o adamların ölümünden sorumludur diyorum israil günahsızdır demiyorum ki? Önce bir oku sonra cevap ver rica edeceğim. Bende bunu anlamıyorum, bir tarafın suçlu olduğu yanlış yaptığı kısmı söylemek öteki taraf suçsuz demek değil ki? İsrailin suçu sabit zaten tartışmaya gerek yok yazmışım 2-3 post önce hala kalkmış neler diyorsun, hayır sen bu durumda IHH ölen adamlardan sorumlu değildir mi demek istiyorsun? O adamları o gemide gaza getirip israil askerlerine saldırtan IHH başkanı sorumluluk sahibi değildir mi demek istiyorsun ben onu anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Ya kimse israil'in gemi vuracağını falan düşünmüyordu, geçin bunları. İsrail aşağılık bi devlet onu biliyoruz. Ama ben dahil herkes İsrail'in o gemileri en fazla zorla limana çekeceğini düşünüyordu. Kim biliyordu böyle olaylar olacağını, israil'in orada o kadar insanı vuracağını, varsa çıksın, yerim öyle müneccimin testisini. Abluka var girmeyelim. Gelme dedi gitmeyelim. Ambargoyu delmeyelim. Ne farkınız var israil'den? KİM KİME NE SEBEPTEN AMBARGO KOYUYOR DA DELMİYORUZ ALOV? Uyumayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 http://news.bbc.co.uk/nol/shared/bsp/hi/dhtml_slides/10/gaza_flotilla/img/istan_israel_1.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 nileppezdel said: Ya vuranı suçlamayan yok. Vuran kanunsuzluk etti, eyvallah. Ama İsrail'in kanun dinlemediğini ve vuracağını biliyordk yani. Bunu öngörmek için dahi olmaya yada Yahudi olmaya gerek yok. Olay bu. Bile bile yolladılar diyoruz. Yoksa İsrail bariz haksız. Haklı mı dedik? Hey allam bile bile yolladılar kısmına cevap verdim işte. herkesin bildiği ve israil'in eylemini kanıtlayacak bir olay. bu kadar sert bir müdahale beklenmiyordu büyük ihtimalle ama evet kesinlikle bir müdahale bekleniyordu.. sizin dediğiniz tiananmen meydanındaki tankman'e "vay gerizekalı tank önünde mi durulur? aptal çinliler bunlar! öküz işte olm" demekle eşdeğer bir şey.. http://blogs.telegraph.co.uk/news/files/2010/06/Tiananmen_1383293a-square.jpg jackson state university'de polisin göstericlere ateş açmasını "e %100 sorumlu öğrenciler canım!!! okula eğitim için gidiyorlar! gösteri de ne ki?" demekle eş değer.. yapanların ağırlıklı olarak dinci kesim olması yapılan olayın israil'in baskısını ortaya çıkarttığı gerçeğini yalanlamayı elbette gerektirmiyor. ama saçma kılıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Birde hala gaza getirme falan diyosunuz. Lan üstüne ateş açarak geliyor adam. Normal gelmiyor. Adam tabi kendini direk koruma moduna almış olarak karşılayacak. Biri gaza getirmese de her birey kendini savunma pozisyonuna alacak orda. Neyin gazı? Sizi bilmiyorum da benim üstüme elini kaldırıp tokat atar gibi gelen adamın direk ağzına pislerim afedersiniz. Ümüğünü sıkarım, isterse israil olsun. Ha siz vur abi sorun değil, temiz böbrek var ordan gir isterseniz ayağına yatarsanız bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Szasstam said: sinad said: Szasstam demiştim. Ben anlamıyorum yaptığınızı. İsrail suçlu mu suçlu. Neresinden tutarsan tut bakarsan bak yüzde 100 suçlu. Kaçarı yok bunun. Kıvırmanın anlamı da yok. Yok sopalarla daldı adamlar ne yapsın falan filan. Ulan adamların üzerinde bi geminin güvertesi kalınlığında zırh var. Ne sopası? Dipçikle bi koydu mu feleğini şaşırır gemidekiler. Dünyanın en gelişmiş ordusu. İki flashbang mi sallayamıyor smoke falan da mı atamıyor. Uyduyu karartıyor adamlar iletişimi kesiyor 20 tane adamı paralyze edemiyor. Yok ya. 19 yaşındaki çocuğun kafasından 5 kurşun çıkıyor. Bunu kim yaptı peki? İHH Ambargo delecekmiş. Delecek tabi. Ne yapacak kim yardım eli uzatacak ordakilere? Adamlar sefalet içinde ölüyorlar. Hamas'ta elinden geldiği kadar direniyorlar. Ne yapsınlar? Gazze'yi bıraksınlar mı? Bırakın bu müslümansa haksızdır ayaklarını. Müslümanları haklı görmekle müslüman olmazsınız korkmayın. Biz haksız mı demişiz ? Nerede ? İsrail haklı dediğim yeride gösterir misin? IHH o adamların ölümünden sorumludur diyorum israil günahsızdır demiyorum ki? Önce bir oku sonra cevap ver rica edeceğim. Bende bunu anlamıyorum, bir tarafın suçlu olduğu yanlış yaptığı kısmı söylemek öteki taraf suçsuz demek değil ki? İsrailin suçu sabit zaten tartışmaya gerek yok yazmışım 2-3 post önce hala kalkmış neler diyorsun, hayır sen bu durumda IHH ölen adamlardan sorumlu değildir mi demek istiyorsun? O adamları o gemide gaza getirip israil askerlerine saldırtan IHH başkanı sorumluluk sahibi değildir mi demek istiyorsun ben onu anlamadım? Genel anlamda yazdım onu. Nickinin altına gelince yazı hedef senmişsin gibi oldu. Gemide kimin önce saldırıldığı bilinmiyor. İsrail hükümeti biz çok uyardık diyor. Ancak gemi iletişim kurmak amacıyla yavaşladığı hatta durduğu bile açıklandı. Gemide bulunanların çoğuda gemiye çıktıkları gibi ateş etmeye başladılar diyor. Hatta botlardan bile ateş edildiği söyleniyor. İHH başkanının saldırı emri verdiği nerede yazıyor ? Adamlar bu kadar mal mı elinde silah olan adama hiçbirşey demeden dalacak. Belli ki İsrail askerlerinin ne bok yiyeceklerini anlamışlar adamlarda ne yapsınlar sopayla dalmışlar. Adamlar açıklıyor zaten silahları alıp denize atmaya çalıştık diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 @dasaa: Yanlı anlaşılıyorum yine, dediğimgibi İsrail haksız. Sadece ben o insanları oraya o gazla yollamalarının ölüme yollamak olduğunu ve arkasında başka amaçları olduğunu düşünüyorum. Keşke ölmeselerdi ölmelerine üzüldüm, İsrail'e sinirlendim. İsrail'inki şerefsizlik. Bunlara bir şey demiyorum ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 nileppezdel Filistin'e nasıl yardım yapılabilir sence? Lütfen açıklar mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Hamas terorist bir organizasyon, ihh nin kokleri belli, israil sonuna kadar hakli gemileri gazzeye sokmamakla, icinde ne var ne yok bilemez. Ihh artistlik yapacagina gider misir sinirindan birakirdi. Illa abluka yikilsin isteniyorsa filistin halki once hamasi birakicak. Terorizmle ugrasan bir ulke olarak bu kadar iki yuzlu olmayalim yani. Uzerine adamlar aciklamiyor devil saldirmislar dovmusler adamlari. Ha israilin yaptigi da suc tabi, uluslarasi sularda oyle bir operasyon yapma hakki yok bir, israil istese tek adamin burnu kanamadan tum gemiyi etkisiz hale getirir bu da iki. Hep ayni hikaye bu filistin israil savasi zaten, iki taraf da haksiz. Biz neden elin araplarinin paladinligine soyunuyoruz onu anlamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Alakasiz videolar koyuyosunuz Savasta cocugun ne isi var bi kere orada bombalanicagi halde o cocugun annesi babasi oradan cocuklarini alip gitmiyorsa kalkan olarak kullaniyordur.. Ayrica Türkiye kendi sorunlarini halletmeden elalemin sorunlarina mudahale etmesi kadar sacma birsey olamaz ne isin var senin " Gazze " de yapilan bordalama dogrudur demiyorum ama israil burdan pkk ya yardim ekipmanlari gonderiyoruz dese Turkiye bunlari kontrol etmeden alirmi? almaz ha öldürürmüydü? linc girisimi olsa askerlere karsi bence yapardi sahsi fikrim. O gemide olanlarin hic biri oraya gazzeye ozgurluk goturmek icin gitmiyordu hepsi Israil'i lanetlemek ve provokasyon cikarip askerlere saldirma amaciyla gidiyordu bana bi tane resim gosterin diger ulkelerden askerlere linc girisimi gosteren neden sadece bizim ülkemizden cikti bu kisiler? Cünki hepsi islamci özgürlük degil karisiklik cikarmaya gidenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Politik olarak devletleri ayaklandırırsın. Yapamıyorsan tek başına savaşa girersin(salaklık olur), giremiyorsan da böyle öldürüldüğüyle kalır adamların çünkü savaşta olan bir devlet düşmanına yardım gitmesine izin vermeyecektir. Haklı demiyorum, sadece mantık olarak durum bu. Keşke böyle olmasaydı. Onu diyorum. Yardım politik olarak natoyu falan gazlayıp israile dur demektir. Bunu başaramıyoruz yahudi lobisi yüzünden, e savaşa girmezsek de adamlarımız geçemez oraya kolay kolay. Savaşa girsek de haksız konumuna düşeriz ve olan bize olur. Filistinliler yne öldükleriyle kalır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 ölenlerin ilk suçlusu israil, 2. suçlusu ihh. Ölen gazeteci ve doktora üzüldüm ihh yüzünden yok yere öldüler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 ne savaşı ne diyorsunuz? free gaza movement'ın amacını yazdım yukarıda, ambargoyu delmek ve dünyanın israil'e tepki vermesini, hükümetlerini sıkıştırmasını sağlamaktı. bunu da ziyadesiyle başardılar. ekim devrimi öncesinde halka ateş açan çarlık askerlerinden farkı yok idf'nin. kendi başlarını yaktılar. yalnız elin irlandalısı içimizdeki israilliden daha hümanist cidden. filistinliye niye yardım ediyoruz, bırakalım açlıktan ölsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar