Szasstam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Sam said: di said: Yahu nasil savunacagini sasirdin resmen. Kizgin kalabaligin ortasina oyle mal gibi inilir mi diye sucluyorsun simdi de adamlari. cidden hayret birşey, israiller kendileri hükümeti ve orduyu eleştiriliyor "böyle sopalı adamların ortasına indirme yaparsanız olacağı buydu, ne bekliyordunuz, böyle operasyon mu olur" diye. bizim kendi vatandaşımız israil hükümet sözcüsünden fazla savunuyor ya israil'i, ne desem boş. Yoo biz israili savunmuyoruz Sam bile bile o adamları ölüme gönderen Hamas ve hizbullah yanlısı IHH kızıyoruz. Arada fark var. İsrail iyi yaptı diyen yok. İsrail haklı diyende yok. Sadece israilin suçlu olması IHH iğrenç ötesi bir birlik aktivistliği bile militanlıkla karıştıran bir başkanı olan çapulcular topluluğu olduğunu değiştirmiyor. Onu diyoruz. Yoksa İsrail haklı diyen yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 var var onu diyen de var. saldıran adamı öldüreceksin aga diyen var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 ayrıca israillilerin eleştirdiği bir diğer şey de operasyonda kullanılan shayetet 13'ün anti-terör operasyonları için kullanıldığı, riot control için donanımlı ve deneyimli olmadığı. israil'liler zaten operasyonun gerçekleştirilme şeklini eleştiriyorlar sadece. hatta "askerler o duruma bilerek sokulmuştur ateş açmak için bahane olsun" diyeni dahi var. sırdaki gemiye adı verilen rachel corrie kimmiş onu da bir okuyun, 23 yaşındaki amerikalı kızı dozerle ezip tıbbi müdahale bile yapmıyorlar filistinlilerin evinin yıkılmasını engellemeye kalkınca. siz nerede böyle birşey gördünüz ya da duydunuz? kanım dondu okuyunca benim. bir de gelip türklerle kıyaslıyorsunuz ya, israil donanma komutanı "tekrar gelsinler, daha çok güç kullanacağız" diyor ve bunu yayınlıyor israil gazeteleri. adam pişman olmak bir yana keyfe gelmiş. bu adamları mı savunuyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civilian Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 herneyse kısaca kahrolsun israil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 nuke it from the orbit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Szasstam said: Yoo biz israili savunmuyoruz Sam bile bile o adamları ölüme gönderen Hamas ve hizbullah yanlısı IHH kızıyoruz. Arada fark var. İsrail iyi yaptı diyen yok. İsrail haklı diyende yok. Sadece israilin suçlu olması IHH iğrenç ötesi bir birlik aktivistliği bile militanlıkla karıştıran bir başkanı olan çapulcular topluluğu olduğunu değiştirmiyor. Onu diyoruz. Yoksa İsrail haklı diyen yok. szass, burada da hatası olan varsa elini taşın altına koymayan 'modern' vakıf, kuruluşlar ve bunların gönüllüleridir. 3-5 milyonluk ülkelerden gemi kalkıp geliyor, nobel ödüllü yaşlı kadınlar, yahudi soykırımından kurtulan 85 yaşında adam biniyor. bizimkileri beğenmiyoruz da, beğendiklerimiz nerede? onların gelmesine mani olan mı var? katılmak istediler eyleme de izin mi verilmedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 1. gün----> Çoğunluk neonazi, aklı başında olanlar daha tutarlı yorumlar yapıyor 2. gün----> Neonaziler komik videolara geri döndü, aklı başında olanlar biraz daha alevli de olsa tartışmalara devam etti 3. gün---->Neonaziler herşeyi unuttu, aklı başında olanlar hafiften birbirine girmeye başladı 4. gün----> Aklı başında olanlar baya baya kavga etmeye başladı Aha olayların gelişimi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Ben içinde o terörist destekçisi, militanların olduğu herhangi bir işe girmem abicim. Orada o gemide kim olursa olsun amaçları buydu. Dalacaklardı daldılar. İsrailin amacıda buydu. IHH amacıda buydu. Zaten buna izin veren hükümetinde aklından şüphe ediyorum. İlk olarak istanbulda afişlerini gördüğümde böyle olacağını tahmin etmiştim. Ben bunu görebiliyorsam ve hükümet ordu her kim görmesi gerekirken göremiyorsa kusura bakmayın, bu tam bir fiyaskodur. Kalkıp kimse bunlar barışçıl aktivistti demesin bana yeter. Barışçıl aktivist diğer o 5 gemideki yabancılardı ve burunları bile kanamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Sam açıkcası israili hak veriyorum diyen olduğunu sanmıyorum topikde. Ama ben şahsi olarak yardım konvoyu adı altında oraya gidenlerden kavgalara karışanların da 1 tanesinin dahi gazzeye yardım gitmiş mi gitmemiş mi umrunda olduğunu düşünmüyorum. Amaçları kamuoyu toplamaktı ve bunu başardılar ama tahminlerinden daha sert bir tepki ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 sinad said: İsrail'i savunanlar yahudi mi? Veya babaları yahudilerle iş mi yapıyor nedir? Açıkça söylesin lütfen. bildigin orospu cocuguyuz ya. diger turlu boyle konusmamiz mumkun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 olm ne acayip lan bişey uğruna bi yere gidip ölüyorsun ama ölüyorsun yani bildiğin, 2 tane tanımadığın etmediğin adam geliyor vuruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civilian Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Absolut said: Sam açıkcası israili hak veriyorum diyen olduğunu sanmıyorum topikde. Ama ben şahsi olarak yardım konvoyu adı altında oraya gidenlerden kavgalara karışanların da 1 tanesinin dahi gazzeye yardım gitmiş mi gitmemiş mi umrunda olduğunu düşünmüyorum. Amaçları kamuoyu toplamaktı ve bunu başardılar ama tahminlerinden daha sert bir tepki ile. abi orda kactane insan öldü ya. tavuk kesilmedi.nekadar basite alıyorsunuz insan ölmesini.acaba kac ölü gömdünüz yakınlarınızdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 di said: sinad said: İsrail'i savunanlar yahudi mi? Veya babaları yahudilerle iş mi yapıyor nedir? Açıkça söylesin lütfen. bildigin orospu cocuguyuz ya. diger turlu boyle konusmamiz mumkun mu? tahmin etmiştim, teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Civilian said: Absolut said: Sam açıkcası israili hak veriyorum diyen olduğunu sanmıyorum topikde. Ama ben şahsi olarak yardım konvoyu adı altında oraya gidenlerden kavgalara karışanların da 1 tanesinin dahi gazzeye yardım gitmiş mi gitmemiş mi umrunda olduğunu düşünmüyorum. Amaçları kamuoyu toplamaktı ve bunu başardılar ama tahminlerinden daha sert bir tepki ile. abi orda kactane insan öldü ya. tavuk kesilmedi.nekadar basite alıyorsunuz insan ölmesini.acaba kac ölü gömdünüz yakınlarınızdan Ölenlere üzülmüyorum. Bunun için oradaydılar. Askerlere sopa ile dalarken bunu biliyorlardı yada bilmiyorlardı bilemicem ama oraya barışçıl amaçlarla gitmemişlerdi. O nedenle su testisi su yolunda kırılır der geçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Sam said: di said: Yahu nasil savunacagini sasirdin resmen. Kizgin kalabaligin ortasina oyle mal gibi inilir mi diye sucluyorsun simdi de adamlari. cidden hayret birşey, israiller kendileri hükümeti ve orduyu eleştiriliyor "böyle sopalı adamların ortasına indirme yaparsanız olacağı buydu, ne bekliyordunuz, böyle operasyon mu olur" diye. bizim kendi vatandaşımız israil hükümet sözcüsünden fazla savunuyor ya israil'i, ne desem boş. Savunmuyoruz hacim niye savunalim zorba tipleri ? Dogruyu soylemeyi de suc yapacaksiniz bu gidisle. Diyorm ki "3 kisi kosede yakalayalim sikertelim" diye gidersen okulun kabadayisina, kafana odunu yeyip donersin geriye. Olmezsen o da. Provokasyon amacli cok sey var benim fikrime gore. Gidenlerin cok buyuk kismi baris ya da yardim icin gitmedi oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 şehit olan askerlere de üzülmeyelim. bunun için oradaydılar. vatan toprağını korurken öldüler. su testisi deyip geçelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_anijav_ Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 di said: Adamlar don dediler, bu tipler donmediler. Yok uluslararasi sularmis falan hikaye. Adamlar ambargo altindaki bolgeye girmek uzere devam ettiler ve ambargoyu koyan kimse onun borusu oter orada. Kafana gore gidicem mali birakicam diyemezsin. Pasa pasa diger limana gidip Israil nezaretinde teslim edeceklerdi mallari bitecekti olay. . The World Food Program says Gaza requires a minimum of 400 trucks a day to meet basic nutritional needs - yet an average of just 171 trucks worth of supplies enters Gaza every week, Clothes that were held in the port of Ashdod for over a year were released into Gaza but arrived covered with mold and mildew, unusable. 95% of Gaza's water fails World Health Organization standards leaving thousands of newborns at risk of poisoning. Anemia for children under the age of 5 is estimated at 48%. ... More than 120,000 jobs were lost as Gaza's industrial zone was destroyed... 15,000 homes and apartments were damaged or destroyed... 1/3 of all schools were destroyed. None of these can be rebuilt, because construction supplies are kept out by the Israeli authorities. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 e yok artık birader. şehit haberlerine üzülüyor musun? Çünkü onlarda çatışırken ölebileceklerinin farkındalar, yada manyınla patlayabileceğinin yada herhangi başka bir şekilde ölebileceğinin? O zaman onlara da üzülmeyelim hepsi biliyor çünkü... Hatta şöyle ki bana çıktığımda üst geçitten geçmezsem araba çarpıp ölebileceğimi biliyorum ama yine de üst geçit kullanmıyorum ve ölüyorum, yakınlarım üzülmemeli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 İsrail'in yaptığına kılıf uydurabilen arkadaşlar. İsrail'in bir tarihine göz atabilir miyiz? Zamanında SS Exodus olayında neler yaşanmış. Dünyanın tutumu neymiş... http://en.wikipedia.org/wiki/SS_Exodus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 e zaten kendileri söylüyorlar özgür gazze hareketi'nden yabancı kadın, "biz oraya ambargoyu delmeye gittik ve delinmiştir, bir daha sefere 50 gemi ile gideceğiz, hazırlanıyoruz diye. dün gece cnn'de o da çıktı mark regev'den önce. dün yabancı birinin haber sitesinde çok güzel bir yorumu vardı, "evet bu hareket politik bir provokasyondur ama toplumsal protesto zaten politik provokasyon değil midir?" diye. türklerin ya da müslümanların dediğine ben bakmıyorum doğrusu çünkü olayın çözümü batı kamuoyunun tepkisine bağlı ki bu sağlandı en koyu israil lobisi yandaşları hariç. bunların yorumları israil sitelerinden ingiliz sitelerine her yerde -100 puanlar alıyor. sokaktaki adamın tepkisinin ne yönde olduğunu gösteriyor bence bu. evet israil provoke edildi ve ne mal olduklarını bütün dünya gördü. evet maksat buydu, bunu eylemciler kendileri söyledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Absolut said: Sam açıkcası israili hak veriyorum diyen olduğunu sanmıyorum topikde. İsrail'e hak vermeyi bırak bizimkiler bildiğin teröristlere yardım ediyor diyen hatta utanmasa bizimkiler teröristti diye açık açık söyleyecek insancıklar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Ölenlerin hepsinin Türk olduğu ortaya çıktı ve birinin de çok yakın mesafeden vurulduğu adli tıpça anlaşıldı... Avrupa ülkeleri artık vatandaşları ölmediği için yavaş yavaş seslerini keser, ABD hem soruşturma istiyo... Olayın derinine inip gerçekleri görmek lazımmış. İki kuruşluk itibarımız olmadığını (en azından "batı" için) resmileştirdi artık bu it herifler. said: Türkiye Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da halkını memnun etmek için yaygara yapması gerektiğini de anlamalıyız AHAH Bu arada M. Ali Birand da "Bu israile yapılmış büyük bir oyun, israilin enayiliğinden faydalandılar" benzeri bi lafı geçti. Ne güzel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 balon said: Absolut said: Sam açıkcası israili hak veriyorum diyen olduğunu sanmıyorum topikde. İsrail'e hak vermeyi bırak bizimkiler bildiğin teröristlere yardım ediyor diyen hatta utanmasa bizimkiler teröristti diye açık açık söyleyecek insancıklar var. bundan sora kimse ağlamasın o zaman pkkya yardım ediyolar diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 19 yaşındaki çocuğun kafasına 5 kurşun sıkılmasının savunmasını bekliyorum... Evet? Sopa... Demir sopa Platinyum sopa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Türkiye'nin Hamas'la ilgili politikalarını ve geminin gitmeden önceki güvenlik taramalarını bir araştırıver sen. Teröristlere yardım eden falan yok, o sizin İsrailliden farksız bakış açınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar