BonePART Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Buyse said: di said: Buyse said: di said: Gemiye sapanlarla bilye stoklamaz. Kafasini beynini bile akitirsin adamin. Silah kadar etkilidir bazi durumlarda. bence sen harbi uzak dur. son techizat zırhlı askerin beyni bilyeyle patlayacaksa çakayım öyle askere ben. Yani diyorsun ki "ya dalarlarsa" diye sopa ve bu tip seyleri tasimasi normal bu insanlarin oyle mi ? o gemi o adamların evi. israil girmeye çalışan hırsız. karşılık vermeseler daha iyi olabilirdi. ama neden karşılık verdiniz diye suçlamak çok büyük haksızlık. normal tabi abi gei bu sopa bicak olmucak mi paspasi neyle yapcak bi bu adamlar
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Sapanları taşımalarındaki amaç sırf gemi değil karaya indikten sonra eğer israil güçleri ile bi karşılaşma olursa diye bence. Protesto vs gibi, lethal silahlarla karşılık almalarına sebep vermeyecek en uygun silah sonuçta, bide basın masın olacak live olacak, gaz maskeleri de var, sapanlarla geri püskürtürtürsün gayet, taş atmadan daha etkili olduğu kesin.
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 lan 170 sayfa olmus yarisi geyik yarisi siyaset bilimi / uluslararasi iliskiler falan okumuscasina bilirkisi takilan wot doseyenler. yormayin bence cok fazla kafanizi.
di Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Yau birader saka misiniz ? Gormediniz mi izlemediniz mi ? Bilegim kadar olan 1-2 duzine sopa mi kullaniyor bu tipler paspaslarken ? Bilyeleri de marti vurmak icin kullaniyorlar degil mi ? Hadi demir direkler cadir demiri eyvallah lakin adamlar bi kismina tutacak yer yapmis, ucuna gotune bez mez sarmis. Yapmayin etmeyin. "Gelirse haydari koyariz kafasina" diye gazlamislar birbirlerini iste.
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 di said: Yau birader saka misiniz ? Gormediniz mi izlemediniz mi ? Bilegim kadar olan 1-2 duzine sopa mi kullaniyor bu tipler paspaslarken ? Bilyeleri de marti vurmak icin kullaniyorlar degil mi ? Hadi demir direkler cadir demiri eyvallah lakin adamlar bi kismina tutacak yer yapmis, ucuna gotune bez mez sarmis. Yapmayin etmeyin. "Gelirse haydari koyariz kafasina" diye gazlamislar birbirlerini iste. sopalar geminin demir aksamı kesilerek elde edilmiş. türkiyeden yükleme falan yok
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 videolarda israillilerin botuna atılan stun grenade'e ne diyorsunuz bence adamlar yukarı fırlattı, bizimkiler ya geri attı yada geminin kenarından sekti geri düştü, yoksa kim nerden buldu da flashbang götürüyor, ülkede yoktur lol askerlerden çalıp atmış da olabilirler
di Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Demiri kesiyorsun bildigin agactan sopa oluyor. Vay anasini.
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 abi gemide sopa olur ya, en basitinden bişeyi açarken manivela yapıyorsun
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 di said: Demiri kesiyorsun bildigin agactan sopa oluyor. Vay anasini. yav demirden değil platinden sopa olsa ne olur. sen askerlerini kızgın kalabalığın içine indir. sonra bana neden vurdunuz de. müdahele edilirken önce gaz bombası atarsın şu bu atarsın. mal gibi ortalarına indiriyorlar adamları. sonra bize neden saldırdınız
di Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Abi tekrar soruyorum o zaman. Bilegim kalinliginda bildigin haydari nereye manivela yapiyorsun ? Gayet yuvarlatilmis, ucuna gotune iyi tutalim iyi oturtalim diye bez mez sardigimiz seyi nerde kullaniyorsun ? Adamlar levyeyle saldirsa diyecegim ki gemi malzemezi evet ama istiflenmis sopalari gorduk iste haberlerde.
bansheee Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Buyse said: aynı şeyi bininci kez söylüyorum. her sopayla saldırana, hem taş atana kurşun sıkmak normalse, 6 kasımda sıhhiye'de yök gösterilerinde kan gövdeyi götürürdü. adamlar kaldırım taşını söküp atıyorlar. demir sopalarla saldırıyorlar. bizim polisimiz kurşun sıksa normal midir diyeceksiniz? Bak burası doğru normaldir demeyeceğim.Ancak İsrailin içinde bulunduğu durum;başka ülkeden bir geminin senin karasularına doğru yol alması, senin giremezsin dediğin yere aleni gireceğim demesi sıradan bir yök gösterisi olayından fazla.Elde sopayla komando nöbeti tutmak barış elçiliği sayılmaz gibi geldi bana.Birde olayın linç boyutu var. Ordaki adam ölüm tehlikesinde olduğuna karar vermiş basmış kurşunu yanlış mı tartışılır. Basmasaydı belki 10 türk yerine 2-3 israil askeri ölürdü belki de ölmezdi ama ölüm riskini almadılar diye yanlış yaptılar denilemez. Sonuç olarak İsrail ortadoğuda hayatta kalabilmek istiyorsa(ki istiyor) biraz kuvvetli olmak zorunda.Askerlerini 3-5 çapulcuya yem yapmaz. Sıkışırsa sivil mivil dinlemez basar kurşunu bombayı sen eylemini yaparken bunu planlamış olman gerekli.
di Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Buyse said: di said: Demiri kesiyorsun bildigin agactan sopa oluyor. Vay anasini. yav demirden değil platinden sopa olsa ne olur. sen askerlerini kızgın kalabalığın içine indir. sonra bana neden vurdunuz de. müdahele edilirken önce gaz bombası atarsın şu bu atarsın. mal gibi ortalarına indiriyorlar adamları. sonra bize neden saldırdınız Yahu nasil savunacagini sasirdin resmen. Kizgin kalabaligin ortasina oyle mal gibi inilir mi diye sucluyorsun simdi de adamlari. Suclular allahina kadar da cok yanlis argumanlarla ve sacma ithamlarla suclaniyor. Bildigin sucluyuz birader. Gidersen boyle vatan millet sakarya, kursun da sikarlar, dayak da atarlar. Gerilerde birileri demis herseyin yolu yordami var diye. Mal gibi gitmis bizimkiler. Baska aciklamasi yok bu olayin.
bansheee Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 xieon said: Hiç bir asker kendine sopayla saldıran adamın kafasına 4 kurşun sıkmaz. İlla silahini kullanacaksa kolundan yada bacağından vurur. Yavaş vursun o kadar kalabalığın içinde hareketli yerden(helikopterden)adamın kolunu bacağını.
Civilian Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 hiç anlamam 1 mayıs olunca polisin biber gazı atması cop vurmasına ayaklanan bazı tipler.şimdi sivilere m16 ile mermi yağdıranları mazur görüyor.bune pişkinliktir.
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Amaçlarına ulaştı gemidekiler diyorum sadece. Amaçları yardım götürmek falan değil sadece bu yaşananları yaşamaktı ve İsrailde fazlasıyla yaşattı. Orda bulunanların çoğunluğu o kargaşa olaylar için orda geri kalanı ise gerçekten iyi amaçlı bence ama arada kimvurduya gidiyorlar. Adam gibi yardım götürme amaçları olsa bıçaklı, sopalı, demirli karşılamazlardı.
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 lan flash bang at acik hava herkez ortada
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Ama abi zaten adamlar yardım için yola çıkmadılar, bu aşikar değil mi amaçları ablukayı kırmak, bunu da en güzel şekilde yaptılar. Eğer hemen teslim olsalardı bu olay kapanıp gidecekti, bi anlamı kalmayacaktı. Şimdi dünya da ablukayı kaldırın sesleri çıkmaya başladı ki bu da oraya gidenlerin başarısıdır.
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 şu da var mal polis tek başına 100 göstericinin arasına girerse sonuçlarına katlanır müdehaledeki mantık toplu hareket ve sonrasında kaçan göstericileri teke tekte yakalayıp şiddet uygulama/ma 1. israil açık denizde gemi bastı 2. herhangi bir saldırı olmadan önce silah kullandı 3. göstericilerin arasına atlayıp dayak yeyip insanları öldürmesinin legal olacağını sandı
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Bildiğin çatapat ne işe yarayacak ya adama ateş ediyorlar hala geliyor üstüne çatapat mı durduracak. BonePART said: lan flash bang at acik hava herkez ortada
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Ben bu olayda iki tarafa da hak veremiyorum. Bir tarafta belli ki Islamci cevrelerin destegiyle tamamen Israil'i provoke etmek niyetiyle yola cikan bir grup, obur taraftaysa provokasyon oyununa gelip sopali, bicakli bir grup insani kansiz bicimde durdurmayi beceremeyen Israil. Ne yazik ki bu olaylarin sonucunda Turkiye Islamcilarin istedigi rotaya dogru surukleniyor.
Sam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 di said: Yahu nasil savunacagini sasirdin resmen. Kizgin kalabaligin ortasina oyle mal gibi inilir mi diye sucluyorsun simdi de adamlari. cidden hayret birşey, israiller kendileri hükümeti ve orduyu eleştiriliyor "böyle sopalı adamların ortasına indirme yaparsanız olacağı buydu, ne bekliyordunuz, böyle operasyon mu olur" diye. bizim kendi vatandaşımız israil hükümet sözcüsünden fazla savunuyor ya israil'i, ne desem boş.
sinad Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 İsrail'i savunanlar yahudi mi? Veya babaları yahudilerle iş mi yapıyor nedir? Açıkça söylesin lütfen.
Szasstam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Buyse said: bırak allahını seversen. ne zaman gördün türk askerinin silahsız sivile kurşun sıktığını? İzmirde gördüm :) vuramadılar ama sıktı gayet nöbetçi :P
Öne çıkan mesajlar