nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Orjinalliğini yitirmesi genel olarak kabul edilebilir olsa da komikliğini yitirmesi konusundaki görüşün tamamen subjektif. Bizce hala komik. Adam da bir şeyin komik olması için orjinal olması gerekmediğini anlatmış, orjinal olmasa da komik demiş. Ve evet komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 orijinal olmadıgını baştan söyledim sana. komikliği konusuna gelince de öalesef yitirmedi. yani alay konusu olan sen olduğun için komik değilmiş gibi hissetmen doğal. ed: m Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Olivies said: Ben böyle bir defans görmedim sanırım. bu kadar kotu degildi cidden eskiden. orta saha filan da basmıyordu hiç gerçi. ayrıca @nilep: ustteki mesajımı oku. cidden yarım aklınızla mı okuyorsunuz surda yazılanları. anlaması zor seyler degil. komiklik ile orjinalligin aynı olmadıgını biliyorum. tesekkur ederim gene de. ama ordaki veya kelimesi baya bir anlam katıyor o cumleye. cidden insanı yormayın ya. once anlayın, ozumseyin. sonra gelip gene yazarsınız. ayrıca komiklik tabiki insana gore degisir. ama genel insanlar tarafından kabul edilmis gerzekliklere de gulen var. onları lutfen ayırın. gerci kime soyluyorum. yazılanı anlamakta zorluk cekiyorsunuz. sadece birşeyler yazmak için yazmayın şuraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Konn said: alay konusu olan sen olduğun için burda sen kişi olarak değilde ezikruh olarak tanımlanabilir. hani gülenlere ezik diyordun ya ona ithafen yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 gulenlere ezik demedim arkadasım. hahaha cidden yarım akıllsınız heralde ya. kendi takımlarına bakmayıp buna bilmem kaç gün sonra bile hala aynı esprilerle gülenlere eziklik dedim. ayrıca komik olan şey zamanla komikliğini yitirir. komik bir şekilde düşen adam 100bin defa izlendikten sonra veya bir çok kere benzeri bir olayla karşılaştıktan sonra komikliğini yitirir. neyse cidden yeterli cevap verenlere karşılık vericem. çünkü futbol veya baska spor dallarındaki takımımın sacmalamaları degil, onlarla dalga gecilmesi degil de yetersiz insanlar sinirlendiriyor insanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 @barbu: Anladık, tamam. Veya demişsin. Ama biz burada komikliği yüzünden o esprileri yapıyoruz bu yüzden de komikliğiyle ilgili konuştuk. Orjinalliğini veya komikliğini kaybediyor demen sonuç olarak yapmayın demek. Komik olmadığı için yapmayın veya orjinal olmadığı için yapmayın demek. Orjinal olmayan bir şeyi yazmamamızın gerekmesi zaten çok saçma. vs. yanlış anons oldu işte, kasma :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 işin komikliği "2-2" lafı değil. bir kafede otururken birden 2-2 mi diye bağırmak harika bir keyif mesela :D yarım akıllı derken de bizi değil ama aslında bizi mi kast ediyorsun barbu. kendi takımıma da bakıyorum. kendisi kötü bir performansla 3. oldu. ama komik değil. ilgi çeken komik olan zaten. bu arada bir iki kelime de maç için söyleyeyim. ilk yarıda oloğan üstü oynamadık. ikinci yarıdaki düşüşde inanılmazdı. 3 maçlık performansı sildi süpürdü. bu kadar ani düşüş yaşamak kötüyken futbolumuzun düştüğü seviye kurtarılamayacak kadar kötüydü. umutsuz bir ikinci yarı izlediğimi söyleyebilirim. hatta 2-2 espirisi bile yapamadım çünkü fenerli spiker kadar umudum bile yoktu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 İlk yarıyı izledim eurovision başlayınca bıraktım 2.yarıyı ne değişti bi yarıda bu kadar lan neyse yenilgi iyidir hazırlık maçlarında. Ayrıca Paticiği bu kadar ciddiye alarak herkese dediğin gibi ne kadar yarım akıllı olduğunu kanıtlamışsın saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 barbu said: gulenlere ezik demedim arkadasım. hahaha cidden yarım akıllsınız heralde ya. kendi takımlarına bakmayıp buna bilmem kaç gün sonra bile hala aynı esprilerle gülenlere eziklik dedim. ayrıca komik olan şey zamanla komikliğini yitirir. komik bir şekilde düşen adam 100bin defa izlendikten sonra veya bir çok kere benzeri bir olayla karşılaştıktan sonra komikliğini yitirir. neyse cidden yeterli cevap verenlere karşılık vericem. çünkü futbol veya baska spor dallarındaki takımımın sacmalamaları degil, onlarla dalga gecilmesi degil de yetersiz insanlar sinirlendiriyor insanı. Abi sen belkide dünyanın en kibirli yönetim kadrosuna sahip olcaksın başkanından taraftarına kadar, 2 kupanın finaline kadar gelip, birinde 30 yıl hasretin ağzında kalan salyayla devam edicek, diğerinde madara olup kupaya veda ediceksin, ondan sonra dalga geçilince saldıracaksın, yok agali -1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 ilk golde volkan epicmiş. hala aynı hatalar. HALA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 özet var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Şu topicte de takım kavgası dönmüş ya... Sezon bitti hala ceza veriyoruz. Bir sakin olun rahatlayın artık hadi. önümüz Afrika 2010, izleyip izleyip yazamamak var sonra. emre belözoğlu bile böyle saldırmıyor sağa sola 2-2 esprisi duyunca ondan utanın said: "EMRE'YE SORSANA BURSA MAÇI 2-2 OLMUŞ MU?" Milli oyuncuların ABD'den canlı yayınla katıldığı geceye Güntekin Onay'ın ısrarıyla Nihat'ın, Emre'ye sorduğu soru damga vurdu. Yıldız oyuncunun cevabı ise herkesi gülmekten kırıp geçirdi. NTVSPOR'un reklam dünyası ile Kuruçeşme Suada'da düzenlediği lansman gecesine şampiyonluk esprileri damga vurdu. Burcu Esmersoy'un sunuculuğunu yaptığı ve Milli Takım oyuncuları ile teknik ekibinin de Amerika'dan canlı yayınla katıldığı davette Beşiktaşlı Nihat Kahveci'nin, Fenerbahçeli Emre Belözoğlu'na sorduğu soru geceye katılanları gülmekten kırıp geçirdi. Sunucu Burcu Esmersoy, Yüzde Yüz Futbol'un sunucu ve yorumcusu Güntekin Onay'a, futbolculara bir sorusu olup olmadığı sordu. Onay, "Evet var" dedi ve bu dakikadan sonra salonda kahkahalar yükseldi. · ONAY: Sorum Emre Belözoğlu'na. Ama bu soruyu Nihat Kahveci'nin ona sormasını istiyorum. · ESMERSOY: Sor o zaman. · ONAY: Nihat, Emre'ye sorar mısın, maç 2-2 olmuş mu? · NİHAT: Bu soruyu Emre'ye nasıl sorarım ben (Kahkahalar ve Nihat'ın bir kaç saniyelik sıkıntısının ardından). · NİHAT: Güntekin soruyor maç 2-2 oldu mu diyor (Biraz sıkıntılı biraz mahçup). · EMRE: Bana niye soruyorsunuz? Anonsçuya sorsanıza... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 volkan napsın lan o pozisyonlara eser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 bankontrol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 İkinci yarıda defans şahaneymiş yalnız. Kim onlar ya? Özeti izledim de hani donovan iyi adam tamam da iki adamın 1 metre uzağından topu atıp aralarından geçip 2 metre sonra yakalayıp vurması falan.. İnanılmaz yani o defans fena fail olmuş. Ayrıca yapma Volkan yani.. Resmi maçta yapıyo bi de bunları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 defans göbeği servetle gökhan zan'dı. Aslında ikisi de fena oynamıyor gibi gözüktü bana. ama ortasahadan destek gelmeyince çok çaresiz kaldılar tabii her atakta. Soldaki Çağlar mı ne pek güven vermedi. Sabri'ye evlilik yaramış yalnız mükemmel oynadı nerdeyse hiç beklemiyodum, şaşırdım. Ha, çok fazla bindirme yapamadı ama bu sıcakta ardarda 3. maçına ilk 11 çıktı sezonun yorgunluğuyla normal o kadarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Bir bacak arası bir de kaleyi bırakıp deli danalar gibi herifin üstüne koşarken yenen gol.. Aylardır yıllardır çok çok kötü goller yemişken hala kullanılan aynı kaleci.. Üstelik de yedekte bekleyen birisi aşırı formda birisi türkiye dışında bir yerde istikrar yakalamış çok daha yukarı seviyelerde iki kaleci varken. Ayrıca şu savunmayla (top rakipteyken yapılan takım savunmasını kastediyorum defans hattından çok) dünya kupasına gitmediğimize şükretsek yeridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Silphatos said: volkan napsın lan o pozisyonlara eser ben halı sahada yapmıyorum onu artık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 onur veya sinan kalede denenebilirdi. ama o golde bütün hatayı volkan'a bulmakta biraz saçma geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 geçen maçta onur vardı kalede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Onur'un açıkcası fb-ts lig finali dışında öyle aman aman bi olayını görmedim. Ama yetişcek işte hazırlık maçında nerden baksan 4-5 hatalı çıkış yaptı. 2. golde volkanlık bir durum yok ama kalite bi kalecinin müdahale edebilceği pozisyondu. Ama nasıl yersin diye de üzerine gidilemez hata defans - orta sahada. Yani top öyle bir yere düştü ki orta saha veya defans oyuncusunun range i içersinde ama herangi biri yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 beşiktaş maçında filanda iyiydi onur. Onur'un tek sorunu topları sektirmesi. Hakan kadar değil ama tutabileceği topları sektiriyor. Ama daha çok genç kendisini geliştirir. Volkan'dan daha iyi olma potansiyeli var yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Olivies said: Onur'un açıkcası fb-ts lig finali dışında öyle aman aman bi olayını görmedim. Ama yetişcek işte hazırlık maçında nerden baksan 4-5 hatalı çıkış yaptı. 2. golde volkanlık bir durum yok ama kalite bi kalecinin müdahale edebilceği pozisyondu. Ama nasıl yersin diye de üzerine gidilemez hata defans - orta sahada. Yani top öyle bir yere düştü ki orta saha veya defans oyuncusunun range i içersinde ama herangi biri yoktu. onur galatasaray maçında da gayet iyiydi,beşiktaş maçında da ayrıca kayseri maçı var son dakika golü ile yenildikleri orda da efsaneydi. adam öyle bir maçlık iyi oynadı sonra herkes iyi dedi değil hak etti . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 onur'un zaten şuan milli takımda boy göstermesinin sebebi o zaten yaşına göre büyük maçlarda çok büyük stres altına girmeyip, iyi hatta çok iyi performanslar koyabiliyor. Anadolu takımlarında bir maçta parlayan çok adam var ama Onur, her maç mutlaka ortanın üstünde oynuyor. FB-TS maçındaki olay ise artık yani aşmış bir performanstı. Zaten 1 sene daha böyle gitsin yurtdışından talip bile çıkabilir ona, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar