Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rift: Planes of Telara

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
valla 7 küsür GB indirdi patchlemedi de direk play diyosun giriyor ama sunucu listesi boş

patchli halidir belki de indirdiğimiz

doğrudur ben europe diye girmiştim avrupa saatine göre oldu forum demek ki, o zaman daha çok var açılmasına :)
Mesaj tarihi:
acikcasi trion betasinda vs cok basarili gorundu bana. ilk betada aninda 3 den 8 e server arttirdilar, son patchli clienti hemen downloada koyuyorlar cok guzel kucuk ama onemli detaylari kacirmiyorlar.

gelecek icin iyi haberler bunlar.
Mesaj tarihi:
Şu videoya bakınca harbiden WOW Clone olmuş oyun.

Tek soru soracağım. Oyunda PVP için Battlegroundlar var mı yoksa sadece dünya üzerinde mi dönüyor combatlar?
Mesaj tarihi:
Open World,duel ve warfrontlar(warhammerdaki scenario gibi) olacak.

Ayrıca 16.sayfada guild tanıtımımız var(türk guildi) ilgilenen 18+,mmo tecrübesi olanları bekleriz..
Mesaj tarihi:
abi su KNIGHT ONLINE da ki evet yanlis okumadiniz KNIGHT ONLINE daki PvP sistemi gibi bi sistemi olsun artik yeni cikan oyunlarin ya

yani ayri bi map e isinlanip world pvp yapmak en iyi boss larin oralarda cikmasi falan harika seylerdi bunlar
Mesaj tarihi:
ağbi, efektleri aşırı başarılı buldum. animasyonlar, efektler falan bir mmo için fazla iyi. ilk izlenimim, oyunun başarılı olacağı yönünde. eğer kendime yandaş bulursam başlarım ben bu oyuna.
Mesaj tarihi:
yok ya ben almayı düşünmüyorum hala, warhammer havası var bence de, yani combat hantallığı denmişti ben de öyle bir sıkıntı sezdim sanki

önceki heyecanım kalmamıştır :p
Mesaj tarihi:
abi birazcik oynadim grafikleri disinda warhamer a benzemiyo combat yavasligi kesinlikle ranger oynadim gerci bilmiyorum melee leri gerci melee vurunca da iyiydi

ben bu oyunu alirim arkadas finallerim bitsin kesin alicam
Mesaj tarihi:
stormcaller - elementalist - warlock üçlüsü aldım. hoş bi kombinasyon olacak gibi duruyor, bakalım. keyifle oynamaya devam ediyorum, yarım saatlik bi bakıma mı ne girmiş sunucu. update falan gelicek galiba.
  • Yeni Oluştur...