BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 valla 7 küsür GB indirdi patchlemedi de direk play diyosun giriyor ama sunucu listesi boş patchli halidir belki de indirdiğimiz doğrudur ben europe diye girmiştim avrupa saatine göre oldu forum demek ki, o zaman daha çok var açılmasına :)
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 acikcasi trion betasinda vs cok basarili gorundu bana. ilk betada aninda 3 den 8 e server arttirdilar, son patchli clienti hemen downloada koyuyorlar cok guzel kucuk ama onemli detaylari kacirmiyorlar. gelecek icin iyi haberler bunlar.
jonq Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Şu videoya bakınca harbiden WOW Clone olmuş oyun. Tek soru soracağım. Oyunda PVP için Battlegroundlar var mı yoksa sadece dünya üzerinde mi dönüyor combatlar?
Asgard Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 trion account için oyunlarımızdan birini almıs olmalısınız felan diyo anlamadım
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 pvp yi daha test etmedik, bg olacak, ayrıca ne olacak bilmiyorum, rift açılan yerlerde deli pvp dönecek o belli.
TM Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Open World,duel ve warfrontlar(warhammerdaki scenario gibi) olacak. Ayrıca 16.sayfada guild tanıtımımız var(türk guildi) ilgilenen 18+,mmo tecrübesi olanları bekleriz..
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 abi su KNIGHT ONLINE da ki evet yanlis okumadiniz KNIGHT ONLINE daki PvP sistemi gibi bi sistemi olsun artik yeni cikan oyunlarin ya yani ayri bi map e isinlanip world pvp yapmak en iyi boss larin oralarda cikmasi falan harika seylerdi bunlar
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Oyun update i, kendi launcher`ından 850 ile dl ediyor, tebrik trion.
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 sunucular kapalı mı şu anda? bitmiş downloadlar falan ama shard listesi boş görünüyor.
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 bu arada giriş videosu bi tek bana mı tırt geldi :)
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 geliyor galiba, 60 küsür mblık bir patch geldi yeni
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Benim patch phase 3 ten kalma, 1.18 gb.
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Xenocide said: bu arada giriş videosu bi tek bana mı tırt geldi :) Fena tirt hemde.
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 ağbi, efektleri aşırı başarılı buldum. animasyonlar, efektler falan bir mmo için fazla iyi. ilk izlenimim, oyunun başarılı olacağı yönünde. eğer kendime yandaş bulursam başlarım ben bu oyuna.
Anubisath Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 ilk betada oynamıştım ben 5 küsür gb patch çıkardı karşıma.
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 yok ya ben almayı düşünmüyorum hala, warhammer havası var bence de, yani combat hantallığı denmişti ben de öyle bir sıkıntı sezdim sanki önceki heyecanım kalmamıştır :p
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 abi birazcik oynadim grafikleri disinda warhamer a benzemiyo combat yavasligi kesinlikle ranger oynadim gerci bilmiyorum melee leri gerci melee vurunca da iyiydi ben bu oyunu alirim arkadas finallerim bitsin kesin alicam
Anubisath Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 ilk betadaki halinden çok daha akıcı geldi combat,o neydi öyle ya 3-4 saniyede bir anca basılıyodu skill. şu haliyle beğendim,alabilirim belki. biraz daha denicem.
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 stormcaller - elementalist - warlock üçlüsü aldım. hoş bi kombinasyon olacak gibi duruyor, bakalım. keyifle oynamaya devam ediyorum, yarım saatlik bi bakıma mı ne girmiş sunucu. update falan gelicek galiba.
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 çok zamansız oldu bu ara.blade dancer deniyorum ben de.yıllardır içimde ukte
interperez Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Combat bence çok akıcı.Warhammerdan sonra iyi geldi.
Öne çıkan mesajlar