yunusemre Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 "yunusemre" said: ya oyunda wind rider gibi bir sistem yok mu? Her yere koşmucaz heralde de daha görmedim bu tarz bişi oyunda, ben mi çok başlardayım atladım mı diye merak ettim neden koyu çıktığını anlamadım :S, oldua sdafa
reBishop Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Oyunu almadan önce indirmemizin bir yolu var mı? Yarın akşam alacağım şimdi indirirsem yarın aldığım gibi oynarım.
Norak Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 her bölgede portallar var, onlardan zırt diye gidiyorsun istediğin yere ööle 10dk uçmasını beklemeden karakterin, inn yerine bu portallarda HS misali soul bind da var. http://telarapedia.com/wiki/Porticulum http://telarapedia.com/w/images/4/40/Porticulum-28Aug10.jpg http://i15.photobucket.com/albums/a358/Nightingale66/porticulum.jpg
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 her zone'da bi portal var da yine de sanki yetmiyor be abi. zonelar wow'dakinden daha büyük galiba, 1 zone'da birden fazla porticulum olsa iyi olurdu. ya da hani her zone'da birer porticulum olur bir de wind rider tarzı bişey olur işte.
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 hmm anadım bu kasabalar arasında gidip gelmek için bakınıyodum kaçırdım sandım bi an npc'yi fln :)
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 oyunu alıcaz site açılmıyor allah belanı versin Drift Aldım sonunda geceye biter sanırım 8.3 gb lol
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Trial yok mu? Denemediğim MMORPG'ye $50 veremem ben. Üç aylık kitap param o benim.
fede Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 başlayınca 3 ay kitap okumazsın zaten. değer verdiğin paraya. beni bile heyecanlandıran mmo ki wowda 20 dakka oynayınca içim bayılıyodu.
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Oyunun nerden çalındığını buldular kaçın
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Valve'ın Portal'ı da KO'dan çalma zaten. hatta disconnected from server da KO'dan çalmaymış; http://i1103.hizliresim.com/2011/3/2/13664.jpg
derp Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 GERGE said: Trial yok mu? Denemediğim MMORPG'ye $50 veremem ben. Üç aylık kitap param o benim. betasi vardi bap?
CrayTotem Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Elim kaydı aldım oyunu. Hiçbir bilgim yok oyun hakkında. Of dil seçiminde French(standart) dedi. Bu oyun patlar, ankama games yüzünden güvenmiyorum bu ırka. Böyle önyargı olmaz neyse.
CrayTotem Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Bard açıp müziğin ile adam dövebiliyorsun. Daha iyi bi oyun olamaz.
aquila Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 o sazin tellerine vurmuyo mu bang diye, bambaska.
CrayTotem Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Beni benden aldı gerçekten şahane. edit: Kadın karakter erkek karakterden 52 kat daha iyi çalıyor çalgıları. Erkeğin animasyonlar çok cacık geldi kadından sonra. Fakat bende kadın oynamayı sevmem. lanet.
DA2019 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Onur, sagespire serverına giriyorsun, defiant açıyorsun ve beni buluyorsun. Hadi bakim. :)
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 disenchant'ı diasble mı etmişler? kullanamıyorum ben
CrayTotem Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Valla Devrim zaten sizi görüp oyuna hiç bakmadan geldim ne yalan söyliyim:) Beta oynayamadığım için şimdi biraz oyunu kurcalıyorum, tez zamanda mainimi seçip katılacağım aranıza. Şu bard konusunda kendi söylediğimi düzeltiyim. Kelari hatunu kadar karizma çalamıyor kimse çalgıları. Evet hepsini denedim tek tek. Birazda highelf hatunu fena değil ama kelari en güzeli gerçekten.
DA2019 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Kelari de defiant zaten. :) Server sagespire, sevgiler. :)
Oski Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 indirdim yükledim oynuyorum. yannız bi kaç kere baştan başlatmak zorunda kaldım download u. şimdi 30 gb yer tutuyor oyun bilgisayarda. bunu nası hallederiz? ben biliyorum ki aslında oyun 8 gb yahu
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Farklı farklı bir kaç klasör açmış, tamamlanmayanları silebilirsin.
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 said: oyunu indirirdiği klasör içeriside download klasörüne giriyormuşuz. orada 2. açtığı dosyaya ilkini kopyalıyoruz. ve update diyoruz. kaldığı yerden devam ediyor. Sen sürekli baştan başlattığın için şişmiş olabilir.
Oski Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 açmamış işte öyle bir durum var. 31 gb gösteriyor ama assets klasörü 8 gb. downloads klasörü 0 byte. temporary files a falan mı attı acaba? restart tan sonra düzelir büyük ihtimalle o zaman. şu an atamıorum win 7 sp indiriyor. birazdan denerim. du bakali
Öne çıkan mesajlar