balon Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Eline sağlık canım . Çok teşekkür ederim Aynı şekilde Lily'de çok teşekkür ederim. Çok sağolun vaktinizi aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lilly Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Benden de 1 sayfacık :D beklentilerinin 10da 1ini karşılayabildiğim için üzgünüm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 toplu konuşma yapsan ben arada senin tez'i bile çıkarırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 100 kontöre çeviririm bide msnde cam açarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 sabah hepinize cam açıcam ben. O hale gelcem sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 ne kadar para alacaksın bu 70 sayfa çeviri için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Kolay gelsin, sabah işe gitmesem ben de yardım etmezdim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lilly Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 olmadı atlayarak çevir? wordde satır aralığını 1.5 satır yap çok gözüksün :D küçükken ödevimi eksik yaptığımda büyük büyük yazıyordum çok sayfa tutsun fazla görünsün diye dsjhjkf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 oha nasıl yaparsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 ahahaha lilly ooof sen adamı oldürürsün yaaa oof iyi güldüm valla ama o yaşta bunu akıl edebildiğine gore zeki bi kızsında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Lilly said: küçükken ödevimi eksik yaptığımda büyük büyük yazıyordum çok sayfa tutsun fazla görünsün diye dsjhjkf arkada$ bunu ünide de uyguladı gayet tutuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 comic sans + 1.5 satır = 2 katı sayfa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 comic sans + 1.5 satır = 2 katı sayfa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 comic sansla ödev mi teslim edilir lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 http://zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=1863 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 son 35, var mı el atan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lilly Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 yetişti mi ödevin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 sıçtın mavisini görünce bıraktı bence :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 70 sayfa çeviri istenir mi? Bayağı sağlam ücret lazım onun için, 3 haneli olarak. Normal çeviride sayfa başı 5 lira desen (ki minimum) 350 lira falan ediyor. Sen bir de 1 gece içinde istiyosun ki rahat en az 500-600 lira eder o da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Lilly said: yetişti mi ödevin? Hayır =) Yetiştiremiyorum diye ağlayan herkes de yetişti fakat hoca çevirimin eksik oldunu bilmiyor şu an. Zaman istedim 3 gün değişen bi şey olmayacak dedi kasmadı. Bi de sunum yaptım yatmadan önce yalap şalap bari dedim insanlara rezil olmayayım bir şeyler sunarım diye, hoca tutup son dersi fabrikada işleyelim sunumlarınızı da mühendislere anlatırsınız deynce macera yaşandı baya ahah Hayat devam ediyor, çok kötü bir not vermez hoca zannetmiyorum. Görücez ama. Verse de hakkı yani dönem başında vermiş, bu saate iş bırakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 edit : çifte post. artık çifte gidiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 =) =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 kac sayfa eksik kaldi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 30 sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lilly Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 balon said: Bi de sunum yaptım yatmadan önce yalap şalap bari dedim insanlara rezil olmayayım bir şeyler sunarım diye, hoca tutup son dersi fabrikada işleyelim sunumlarınızı da mühendislere anlatırsınız deynce macera yaşandı baya ahah legendary! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar