Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

10 litrelik 2 tane cam damacana aldım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hayır bu toprak testi gibi bişey olsaydı yıllar sonra arkeologlar bulup "m.s 2000 li yıllarda yaşayan atalarımız geçimlerini likör satarak sağlıyorlardı" diyeceklerdi. Olmadı.
Mesaj tarihi:
Aiko said:

chemical işsiz misin?

yok işim bu benim, mesela şu kumaş kılıf baya güzel oldu üretim kolaylıı açısından, one more for the portfolio (tırt şeyler bölümüne gider ama).
bişeyleri yapmadan önce çok sorgulamayın bu ne işime yarıcak diye, çok manasız şeylerden çok manalı şeyler çıkıyor.
mesela evde şarap, likör vs yapmak diye bi konu seçsem proje dersinde bisürü şey çıkabilir.
Mesaj tarihi:
tellos said:

Skyfire said:

oh ne güzel $arap içilir bunlardan

şarap cam şişeden içilmez aga

hadi beyler içki kavgası buldum

:D ben saklama açısından demi$tim tak mantarı dursun senelerce, yoksa ben de kadehi tercih ediyorum.
ama köpeköldüren de $i$eden illaki
Mesaj tarihi:
oo süper ben direk alır bundan, chem aynı şekilde bende likör yaptım geçen yaz ama kanyak şişelerine doldurmak zorunda kaldım bi tanede kavanoza...

bunun gibi birşey arıyordum süper oldu teşekkürler.
Mesaj tarihi:
Senelerdir içki üretiyoruz biz de.

Vişnağın tam tarifini verirsem kavga çıkabilir, ama ana hatlarıyla anlatabilirim özeline.

Likör yapma 20 litre, çok manasız, bu dediğimden 40-50 kavanoz yapıldığı oldu yani, gidiyor. İçeriğine göre 3 ya da 1 ay fermante olması gerekiyor, güneş almasıyla ilgili bir sıkıntı da yok.
Mesaj tarihi:
goldbären said:

benim ana baba AĞACINDAN İTİBAREN yapıyor vişne likörü, eşe dosta caka satmak için dağıtıyorlar sonra :P

türkiyede bir fetiş objesi ev yapımı içki galiba :P

dunyanin her yaninda fetis objesi zaten ev ickisi
yoksa nakten cok bi kari yok
hatta ev yapimi bira felan disardan aldigindan cogu zaman tadi daha kou oluyo
ama deisiklik iste
hobi
  • Yeni Oluştur...