tellos Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 ''bende bi kabarma oldu'' antalyalı damacana sapığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Skyfire said: oh ne güzel $arap içilir bunlardan şarap cam şişeden içilmez aga hadi beyler içki kavgası buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 taşıma kılıfı da yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Hayır bu toprak testi gibi bişey olsaydı yıllar sonra arkeologlar bulup "m.s 2000 li yıllarda yaşayan atalarımız geçimlerini likör satarak sağlıyorlardı" diyeceklerdi. Olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 abi cam daha uzun dayanıyor toprak testiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Uzun dayanabilir ama camda otantik hava yok aga, toprak olucak, kırılıcak biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 abi, başlık cok kötü ya dfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Chemical topikleri okurken resmen dağa taşa saldırasım geliyor. Bu yaratma isteği çok güzel lan. Tbr, brv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 zeytinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 chemical işsiz misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 erkeğinde hamaratı bir başkaymış. bravo valla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Aiko said: chemical işsiz misin? yok işim bu benim, mesela şu kumaş kılıf baya güzel oldu üretim kolaylıı açısından, one more for the portfolio (tırt şeyler bölümüne gider ama). bişeyleri yapmadan önce çok sorgulamayın bu ne işime yarıcak diye, çok manasız şeylerden çok manalı şeyler çıkıyor. mesela evde şarap, likör vs yapmak diye bi konu seçsem proje dersinde bisürü şey çıkabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mclovin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 zor olmadı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 tellos said: Skyfire said: oh ne güzel $arap içilir bunlardan şarap cam şişeden içilmez aga hadi beyler içki kavgası buldum :D ben saklama açısından demi$tim tak mantarı dursun senelerce, yoksa ben de kadehi tercih ediyorum. ama köpeköldüren de $i$eden illaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 bence içine maket gemi inşa et hatta likör'de yüzsün, şişeden dikerken fırtınaya yakalanmış hissi verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Aiko said: chemical işsiz misin? işsiz mi? adam zeplin yaptı lan sıkıyosa git sen yap sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 güle güle iç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 oo süper ben direk alır bundan, chem aynı şekilde bende likör yaptım geçen yaz ama kanyak şişelerine doldurmak zorunda kaldım bi tanede kavanoza... bunun gibi birşey arıyordum süper oldu teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snaqe Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 iyimiş , tepesine pompa takıcaksın bi de bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Senelerdir içki üretiyoruz biz de. Vişnağın tam tarifini verirsem kavga çıkabilir, ama ana hatlarıyla anlatabilirim özeline. Likör yapma 20 litre, çok manasız, bu dediğimden 40-50 kavanoz yapıldığı oldu yani, gidiyor. İçeriğine göre 3 ya da 1 ay fermante olması gerekiyor, güneş almasıyla ilgili bir sıkıntı da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 benim ana baba AĞACINDAN İTİBAREN yapıyor vişne likörü, eşe dosta caka satmak için dağıtıyorlar sonra :P türkiyede bir fetiş objesi ev yapımı içki galiba :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Ardeth said: Aiko said: chemical işsiz misin? işsiz mi? adam zeplin yaptı lan sıkıyosa git sen yap sdf zeplinmi? ben onu kaçırmışım link atsana heha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 http://ni-mh.deviantart.com/art/Airship-model-14469116 çok eski ama ya, taşımamıştı motorları güzel uçmuştu ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 goldbären said: benim ana baba AĞACINDAN İTİBAREN yapıyor vişne likörü, eşe dosta caka satmak için dağıtıyorlar sonra :P türkiyede bir fetiş objesi ev yapımı içki galiba :P dunyanin her yaninda fetis objesi zaten ev ickisi yoksa nakten cok bi kari yok hatta ev yapimi bira felan disardan aldigindan cogu zaman tadi daha kou oluyo ama deisiklik iste hobi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar