gecko Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 olm yeter artık valla gına geldi bu tiplerden gelmiş bugun bir tanesi dert yanıyor ayrıldık mayrıldık soyleydi boyleydi dedim gecer bende yasadim bak simdi hersey yeniden basliyor hede höddödöö bu tip insanlar eglence olsun diye yapiyorlar anliyorum da bir yandan da hayatin kolay yanini goruyorlar hayatin demiyim cok iddaali oldu bir liseli icinde iliskide diyim eger gercekten karsindakini kesinlikle kaybetmek istemiyorsan tutup aranizdaki sorun olan herseyi engellemelisin evli relationshipi ne ayni evde kalmaya baslasiniz bir corap yuzunden birbirinizi bogarsiniz oeh ya da benim derdim kalmadi yine bunlara sardim. of anam of. unide de boyle insanlar var demi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 lise, ünide veriolar, küçük, facebook...vs. bunlalarla ilgili en az 5 sayfalık aşağılama bekliyorum. GO! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 beyler adam liselilerle konuşuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 gonzi seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 bunları mı takip ediyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 bonzi lan o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 o imzandan dolayı çok küfür yersin gdfjfghk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 su facebook hesabını kapat artık ya. yeter bana gına geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Bu mesajı çogu üni ögrencisi olan siteye koyarak sitemi bize niye yapıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 günü gelicek sen de liseyi bitirip, aklını başına devşirip "e bana ne bundan?" diye soracaksın.. kalanında phae koymuş zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 gecko said: unide de boyle insanlar var demi? olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 üni'de kızlar teklif etmiyor bu arada. lisede böyle şeyler duyuyor olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 olm niye kandırıyorsunuz ki çocuğu. yaz sen makine, inşaat.. hep kızlar teklif ediyor bak oralarda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 lisede olur oyle şeyler ama sen tavla ogren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 dasaaa said: günü gelicek sen de liseyi bitirip, aklını başına devşirip "e bana ne bundan?" diye soracaksın.. kalanında phae koymuş zaten.. yazar yazının sonunda harbiden niye anlatıyorum ki bu demiştir ki elinde şu an soda şisesi vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 gecko universiteyi rusyada dil bolumunde oku catlasinlar kiskancliktan ahsdhsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 numberten said: gecko universiteyi rusyada dil bolumunde oku catlasinlar kiskancliktan ahsdhsad oyle bisi olursa arkama alayina gider yazdiririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 rusyada da kızlar teklif etmiyor kanma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 ediyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Holy said: üni'de kızlar teklif etmiyor bu arada. lisede böyle şeyler duyuyor olabilirsin. üniversiteye göre değişir o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 yüksek lisans da teklif ediyorlar doktorada artık kovalaman gerekıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Masquerade said: o imzandan dolayı çok küfür yersin gdfjfghk. yiyor ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 toggie said: su facebook hesabını kapat artık ya. yeter bana gına geldi. hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar