Cairne Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 haberlerde dinliyorum da şimdi bu mobase kameraları falan kanıtlamıyor mu fotolar ile ? kırmızı ısıkta geçerken gelmişti babama resmini de cekmişler e artık kesmiyecekler mi görürlerse mi kesicekler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 oha çok iyi haber lan. ben genelde kaçıyorum çevirmeden falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Haberin kaynağı neresi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 ulan ceza sistemi yıkılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 nasıl kacıyosun ya cevirmeden? hic girmeden kacmaya mı kacmak diyosun yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Rock said: Haberin kaynağı neresi? show tv saat 19.00 haberleri link koyucam editleyip edit::: Haber kaynağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 yok duruyomuş, sonra basıomuş gaza kaçıomuş gece haberlerini izlemedin mi dün gece 12.30 da canlı verdiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 toggie said: nasıl kacıyosun ya cevirmeden? hic girmeden kacmaya mı kacmak diyosun yoksa? abi yavaşlıyorum, duracak gibi yapıyorum sonra adam yoldan çekilince basıp kaçıyorum. Veya çevirme gördüğümde farları kapatıp biraz geri gidiyorum sonra 4lüleri yakıp diğer yoldan gidiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Need for speed cok oynuyorsunuz sanırım edit:öeh 4lü taktigi iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 abi bunu yapmak için çok bir yeteneğe ihtiyaç yok. Alkollüysem yapıyorum ben de adrenalin için değil lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 niye kaçıyorsun ki? ehliyetin mi yok, alkollu mu oluyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 alkollü trafiğe çıkıyorsan baya iyi bir bok yiyorsun zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 yok ehliyetim var tabiki. Alkollü de olmamaya çalışıyorum da işte olursa bir şekilde durmuyorum yani kısacası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 abi 2-3 bira bile içmiş olsam çıkıyor yani alkol, onun için de ehliyetimi vermek istemiyorum. Sarhoş geçmiyorum tabiki direksiyona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 memur beyler şuan ip adresinden evini buluyorlar.fazla sürmez plakaya ceza kesilmemesi çok saçma olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 ben biliyom adresini veriyim hemen. kime ihbar ediyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 herhalde kanıtı olunca keserler resim falan koyuyorlar çünkü ama işte yolluyorlar ya yasak yere park etme hatalı sollama falan diye uydurmadan ceza onlar için olabilir diye düşünüyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 fahri müfettişlik devam ediyo mu hala? en saçması o ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 said: MOBESE’ye ve radara yakalanana ceza var Emniyet Genel Müdürü Oğuz Kağan Köksal’ın, sürücülere gıyabınca ceza kesilmeyeceği yönündeki talimatının MOBESE ve radar araçları tarafından tespit edilen sürücüleri kapsamadığı belirtildi. Polisler, özellikle yasak park, cep telefonuyla konuşma, ışık ihlali yapan araçları durduracak ve kendilerine yaptıkları hatayı anlatacak. Bu sürücülere gıyabında ceza kesilmeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 ne şimdi bu? amacı ne bu uygulamanın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Soyleki kirmizi da gecince polis seni kenara cekcek cezani yazcak birde guzel nasihat cekicek sana sonra yollicak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 kırmızıda geçip kaçarsam ve bunlar beni yakalayamazsa bişi olmıcak yani öle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Bu trafikte çalışan adamlar bildiginiz bütün gün wow oynayan adamlar gibi. Bir gün hatalı bir trafik cezası geldi eve, mail attım adamlara incelemeden 10 dk içinde evet haklısınız cezayı siliyoruz diye mail geldi lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 abi nasil yane yasak parka ceza kesmicekler mi en iyiymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 BonePART said: abi nasil yane yasak parka ceza kesmicekler mi en iyiymis zaten bazı yerlerde uygulanmıyor yine de, bokunu çıkarır bizim millet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar