GM-Newbie Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 AyrıntıLı bilgi ve Resimler için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 DOOM 3 Hilesi waybe hemen hileside çıktı :-) Bring the console up with [~] and type the following codes in to blow the monsters back to hell:) Note: In case the [~] wouldn't work - to bring down the console try to press: [control] + [alt] + [~] (thanks Jamiek) aviDemo = Saves a demo of your playing to an AVI movie file benchmark = Game Benchmark doomhell = Skip all levels to last freeze = Freeze all on screen gfxinfo = Graphicscard infomation god = God mode noclip = No Clip notarget = Invisibility to most enemies com_drawfps 1 = Show FPS give all = Full load of weapons and ammo give doom95 = Load the '95 version of Doom give keys = Acquire all the keys you'll ever need give weapon_machinegun = Machinegun give weapon_shotgun = Shotgun give weapon_plasmagun = Plasmagun give weapon_bfg = BFG give weapon_chainsaw = Chainsaw give weapon_rocketlauncher = Rocket Launcher status = Your game status quit = Quid aka Exit Below is the rest of the codes. At the moment we don't have time to find out what they're all good for. Play around with them yourselves!! _use _moveRight _moveLeft _moveDown _forward _back _right _left _lookDown _lookUp _attack _moveUp _speed _strafe _button7 _button6 _button5 _button4 _button3 _button2 _button1 _button0 aasStats addarrow addline blinkline bindlist bind centerview compressDemo connect clearlights conDump clear cvar_restart cvarlist combineCubeImages crash collisionModelInfo dirtyfeet dir demoShot disconnect dmap echo envshot exec exportmodels editSounds editLight editor error fillrate flashlight focusSoundsEditor give game_memory in_restart kill killRagdolls killMoveables killMonsters keepTestModel listModels listSkins listMaterials listImages listModes listLightDefs listEntityDefs listMonsters listEntities listThreads listSounds listAnims listCollisionModels listlines listVertexCache map modulateLights noclip notarget nextanim overlayGUI path poplight parsewait printShader printMode playDemo playCmdDemo playerModel prevanim reload reloadSounds reloadSoundShaders reloadFx reloadanims reexportmodels removeline runReach runAAS recordCmdDemo recordDemo recordCmdDemo recordDemo renderbumpFlat renderbump roq reloadGuis reset regenerateWorld reloadImages reloadShaders reloadModels script reloadEntityDefs s_musictrack s_cacheInvalidate s_cacheInfo s_restart seta set spawn setviewpos setStepGamma setu sets sizeDown sizeUp screenshot spawnServer stopRecording say testTrace testImage testShader testBump testLight touchFx touchGui touchFile toggle testSIMD touchMaterial testFx touchSound listSoundShaders touchParticle testDamage testblend testanim testParticle testModel testWipe testGUI timeDemo testmap touchSkin touchModel unbind unbindall vid_restart vstr writeConfig writePrecache weapon weapnext where weapprev weaponSplat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Bu oyunu oynayabilmem için benim pc'ye baştan sona bir update gerekli :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 ama şunu söyliyeyim makineyi değiştirmeye değer bi oyun kısa zamanda değiştir :D hem hf2 de çıkıyor yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Arkadaşlar oyunu calistirmak icin gerekli minimum özellikler yapımcı firma tarafindan bile yanlis verilmis. Minimum 384 mb ram istedigi yaziyor. Bende 256 mb ram var ve oyun calisti.256 mb ram i olup da almayi düşünmeyenleri uyarmiş olayim. [Bu mesaj AmoRPHouS tarafından 03 Ağustos 2004 00:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Ee sende 256mb ile çalıştıysa demekki min. 256mb istiyormuş.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 yapımcı şirketler her zaman minimumun üstünü söyler ki 49.95$ bayılıp sonra 10-15 fps ile yaratık haklamaya çalışan insanlar refund istemeye koşmasın. bir nedeni var yani.. ;)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Hmm slayt Show olmuyor değilmi? Bendede 256mb ram varda... gidip alıyım yarın sıkıldımda gerçi fps den ama alalım bide strateji bulalım güzel (öneri varsa pm atsın) bu arada kaç cd?[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… AmoRPHouS Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Ekran kartin da iyiyse slayt show olmaz .Bazen büyük odalara girerken anlik takilma oluo 1 sn lik,Ve de ara yüklemeler biraz uzun sürüo ram den dolayi.Onun dışında makinene uygun ayarlari yaparsan da düzgün fps alirsin.Oyunu oynayinca bunlara katlanabilinecegini göreceksin blackchaos. Ayrica oyun 3 CD. [Bu mesaj AmoRPHouS tarafından 03 Ağustos 2004 02:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 saol ekran kartı ATI Raedon 9000pro[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 ATI Radeon 9800 XT paklar beni. İşlemci zaten yetiyor. 2.6 Dual. Gayet şukela. Ramler 512, onlarda yeter. Oh oh güzel olacak, güzeeel.[signature][hline]Our lives ; "Same shit, different asshole." [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 03 Ağustos 2004 05:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 ati radeon 9600 normal 128 mb amd 2800+ 512 ram hepsinin markaları dandik ama sanırım medium+ oynayabilirim, merak ettim iyice.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… arcane Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 aslında böyle bi konu açılabilir insanların sadece sistemlerini ve aldıkları performansı yazdıkları bi konu.[signature][hline]dark-dr, 25 Haziran 2002 11:29 tarihinde demiş ki: itinayla threadin agzina, edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Merlinin kazani şöyle söylemiş: said: Gf4MX 440, yeni nesil efektler olmadan bir Gf FX 5200’den çok daha hızlı çalıştıracaktır oyunu. Tabii MX’te yeni nesil grafik göremeden oynamanın bir anlamı olmadığından ve bir Gf FX 5200’de de sürünmek hoş olmadığından bu iki karttan birine sahipseniz Doom 3 almadan önce ekran kartınızı değiştirin derim. makinem amd 2500+ 256 MB RAM ve GeForce FX 5200 yeni almış olmasam hemen değiştirirdim ama elden ne gelir... :([signature][hline] allah kahretsin kız çıkma teklifimi reddetti toka vermedin mi kıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 oyunda fps göstergesini nasıl açıyoruz hangi komutta? her oyunda değişiyormu?[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Nası ya nerden aldınız satılıyormu alo ?[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dalamar Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 quake sux doom sux yaşasın uo ve day of defeat :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 alow çıktımı yoksa internetten mi çektiniz ALOW çıktımı ? hl2 çıktımı ? huo[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Çıktı çıktı =)[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 yahu dalga geçmeyin çıktımı çıkmadımı ? yoksa emule dan falan mı çektiniz çıktıysa fıralayacağım dışarı da ... geldimi box türkiyeye ? huh ?[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 arkansis git yat uyu allah aşkına ÇIKTI BE !!! aaaa git dışarda bulursun =)[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 orjinal mi aldınız kim getiriyor nerden aldınız[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 korsanlar piyasada nette falan orjinal geldimi bakmak lazım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Udinen Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 "Sokağa çıksana Sokağa çıksana" Cola jinglı kulaklarda yankılanır ! [Bu mesaj Fegro tarafından 03 Ağustos 2004 13:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 YAAAAA ben orjinalini istiyorum gelmişse onu alacağım yoksa kopyua almak zorunda kalacağım oda yoksa internetten abanacağım asdsjfnsa[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 Sonraki 1.sayfa (Toplam 5 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar Bilgisayar Oyunları Doom 3 çıktI. [AyrıntıLı bilgi için] × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Hmm slayt Show olmuyor değilmi? Bendede 256mb ram varda... gidip alıyım yarın sıkıldımda gerçi fps den ama alalım bide strateji bulalım güzel (öneri varsa pm atsın) bu arada kaç cd?[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Ekran kartin da iyiyse slayt show olmaz .Bazen büyük odalara girerken anlik takilma oluo 1 sn lik,Ve de ara yüklemeler biraz uzun sürüo ram den dolayi.Onun dışında makinene uygun ayarlari yaparsan da düzgün fps alirsin.Oyunu oynayinca bunlara katlanabilinecegini göreceksin blackchaos. Ayrica oyun 3 CD. [Bu mesaj AmoRPHouS tarafından 03 Ağustos 2004 02:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 saol ekran kartı ATI Raedon 9000pro[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 ATI Radeon 9800 XT paklar beni. İşlemci zaten yetiyor. 2.6 Dual. Gayet şukela. Ramler 512, onlarda yeter. Oh oh güzel olacak, güzeeel.[signature][hline]Our lives ; "Same shit, different asshole." [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 03 Ağustos 2004 05:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 ati radeon 9600 normal 128 mb amd 2800+ 512 ram hepsinin markaları dandik ama sanırım medium+ oynayabilirim, merak ettim iyice.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 aslında böyle bi konu açılabilir insanların sadece sistemlerini ve aldıkları performansı yazdıkları bi konu.[signature][hline]dark-dr, 25 Haziran 2002 11:29 tarihinde demiş ki: itinayla threadin agzina, edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Merlinin kazani şöyle söylemiş: said: Gf4MX 440, yeni nesil efektler olmadan bir Gf FX 5200’den çok daha hızlı çalıştıracaktır oyunu. Tabii MX’te yeni nesil grafik göremeden oynamanın bir anlamı olmadığından ve bir Gf FX 5200’de de sürünmek hoş olmadığından bu iki karttan birine sahipseniz Doom 3 almadan önce ekran kartınızı değiştirin derim. makinem amd 2500+ 256 MB RAM ve GeForce FX 5200 yeni almış olmasam hemen değiştirirdim ama elden ne gelir... :([signature][hline] allah kahretsin kız çıkma teklifimi reddetti toka vermedin mi kıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 oyunda fps göstergesini nasıl açıyoruz hangi komutta? her oyunda değişiyormu?[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Nası ya nerden aldınız satılıyormu alo ?[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 quake sux doom sux yaşasın uo ve day of defeat :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 alow çıktımı yoksa internetten mi çektiniz ALOW çıktımı ? hl2 çıktımı ? huo[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Çıktı çıktı =)[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 yahu dalga geçmeyin çıktımı çıkmadımı ? yoksa emule dan falan mı çektiniz çıktıysa fıralayacağım dışarı da ... geldimi box türkiyeye ? huh ?[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 arkansis git yat uyu allah aşkına ÇIKTI BE !!! aaaa git dışarda bulursun =)[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 orjinal mi aldınız kim getiriyor nerden aldınız[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 korsanlar piyasada nette falan orjinal geldimi bakmak lazım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 "Sokağa çıksana Sokağa çıksana" Cola jinglı kulaklarda yankılanır ! [Bu mesaj Fegro tarafından 03 Ağustos 2004 13:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 YAAAAA ben orjinalini istiyorum gelmişse onu alacağım yoksa kopyua almak zorunda kalacağım oda yoksa internetten abanacağım asdsjfnsa[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar