EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 fringe güzel gibi ilk bölümünü izledim fena diil sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 SEZON DİZİLER FİN.. BİTTİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 entrouge izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 The IT Crowd Black books The extras office izlemişsin bir de UK versiyonunu izle, kaynağını gör. Cougar town komiktir, yine Office kamera olaylarını filan sevdiysen Modern Family izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 modern familyi izleyin diye bağrıyorum dinleyen yok bide blue mountain state izleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 30 rock var bide güzellerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Flassh said: modern familyi izleyin diye bağrıyorum dinleyen yok bide blue mountain state izleyin +onyüzbinmilyonbaloncuk 2side cok efsane diziler. kesinlikle izlenmeli. ozellikle blue mountain state çok çok iyi. modern familyde de al bundy var ztn :D hatta blue mountain state'in afişinide koyayımda herkes izlesin artık. GO LONG GO DEEP GO STATE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 "My name is earl izle" diyen çıkmamış ya kınıyorum sizi sayın paticik halkı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 tnt yaz dizileri başlıyor. burn notice başlıyor. 1-2 hafta kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 BabacumMostors said: friends in filmi çekilecekmiş yalandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 elazulruby said: The IT Crowd Black books The extras office izlemişsin bir de UK versiyonunu izle, kaynağını gör. Cougar town komiktir, yine Office kamera olaylarını filan sevdiysen Modern Family izle. İngiliz dizilerine Peep Show, Mighty Boosh, Green Wing, Spaced, Nighty Night, Little Britain, League of Gentlemen diye ek yapayım. Hepsine kefilim. Zaten Peep Show muhtemelen şu zamana kadar çekilmiş en komik dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 it crowd izlemeyenler İZLESİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 İzlediklerim: NCIS NCIS: LA Criminal Minds House CSI CSI: NY Law & Order: CI Law & Order: SVU Deadliest Warrior The Mentalist hepsinin sezonu bu hafta bitti herhalde. Lie To Me vardı bi, ona noldu hiç bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 oha bone, sen bi günü 48saat yaşıyorsun galiba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 aynı dertten müzdaribim =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Bone said: İzlediklerim: NCIS NCIS: LA Criminal Minds House CSI CSI: NY Law & Order: CI Law & Order: SVU Deadliest Warrior The Mentalist hepsinin sezonu bu hafta bitti herhalde. Lie To Me vardı bi, ona noldu hiç bilmiyorum. cideden izlenmez bu kadarı, izlemek daha çok sıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 vampire diaries izliyebilirsin fena değil vakit geçirmelik futurama izlemediysen izliyebilirsin Entourage izliyebilirsin yeni sezon başlamadan bitirirsinde V izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Izlediğim ve izlemekte olduklarım Lie to me ve true blood dönüyor Az çok söylenebilecek her dizi söylenmiş gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 amma çok ended varmış. bazılarının bittiğini bile farketmemişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 BMS i denedim.. super tavsiye.. ama su komedi dizilerini biraz daha uzun yapsalar yaaa ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 BMS harikaymış. Dün akşam "bi izleyeyim" diye başladım ve ilk sezon bitti dün gece. Final haftasında yapılmaz ki bu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 cok onceden beridir soluyorum. BMS efsanedir. bms'i beğendiyseniz entourage'da hoşunuza gider kesin. 7. sezonu yazın başlicak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 lan su bms i ben de ck merak ettim.. ama finaller falan bi de cıplak karı da koymusunuz ayıp la! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 serhat tam esnlik bms soliyim. işin içinde amerikan futbolu var biraz, içki var, herturlu uyuşturucu var, KARI var. asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 LuNiZ said: BMS i denedim.. super tavsiye.. ama su komedi dizilerini biraz daha uzun yapsalar yaaa ;) hayır yaa 40 dakika yapıyolar bazılarını fıtık oluyorum ara verip izliyim diyosun bi saat geçiyo 20 dakika mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar