Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2010 Eurovision

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
mani said:

dingiltere son sıralarda hep kaç senedir. nasıl çıkıyor lan bunlar finale bukadar 10 puan alıyorlar. adamlara sempati duyanda yok. 0 çekmişlerdi türkiye 1. olduğu sene.

finale çıkmıyolar ki :p
örovizyonu icat eden bikaç ülkeden biriler ve direkt katılıyolar her sene
Mesaj tarihi:
Bittus said:

BEYLER FENERLI ARKADAŞLAR BIRINCI OLDUĞUMUZU ZANNEDIP SOKAKLARA DOKULMUSLER. BIRILERI 2. OLDUK DIYE UYARSIN ŞUNLARI!

Abi sunucuda dedi ya Lena için kendilerinin zaferleri fenerin 1. olduk diye sevinmesi gibi oldu..gibi bişeyler dedi ahahaha
Mesaj tarihi:
HellHound said:

CusTodeM said:

HellHound said:

BBC spikeri garibim yikildi sonunculuga dusunce

abi bbc yok digide ya var mı o adam hala

o adam dedigin alemin krali Terry Wogan ise hayir yok malesef, yerine cakmasini bulmuslar

hangi yıl değişti o adam?
Mesaj tarihi:
almanya ingilizce şarkı ile kazandı. hmm
ama gönüller ondaydı. iyi oldu
ukraynanında şarkısı güzeldi.

geçen sene sübyen kazandı diye çoğu ülke sübyen döşemiş. hepsi patladı.
ama yani israil ve portekizin kendi dillerinde katılması komik olmuş. kim anlar şarkınızı yani. hani sırpça ok, yunanca ok, ispanyolca ok, fransızca hayli hayli ok de neyse.

asıl ingiltere geleneği bozmadı ve istikrarını sürdürdü. gene sonuncular.
rock'n'roll'un atalarının kemikleri sızlıyor

yalnız artık hollanda ve belçikadan kolay puan çıkmıyor
Mesaj tarihi:
Dartanian said:

Bittus said:

BEYLER FENERLI ARKADAŞLAR BIRINCI OLDUĞUMUZU ZANNEDIP SOKAKLARA DOKULMUSLER. BIRILERI 2. OLDUK DIYE UYARSIN ŞUNLARI!

Abi sunucuda dedi ya Lena için kendilerinin zaferleri fenerin 1. olduk diye sevinmesi gibi oldu..gibi bişeyler dedi ahahaha

garip :S
Mesaj tarihi:
Aklıma gelmişken rybak dudaktan öpme gibi hareketler yaptı

KÜÇÜK LAN O DAHA. SENİN BİLDİĞİN KIZLARA DA BENZEMEZ!!!1!!11!1!!

Bi de avrupa eurovisionu trolledi lan belçika nasıl o kadar yukarda bitirdi
Mesaj tarihi:
abi konu dışındaki başlığa da yazdım ukraynanın birinci olduğu yıl herifin şarkıyla ilgili yaptığı yorumlar, ingilterenin sonlara oynaması falan benzeriz bir deneyimdi. hatırladıkça gülüyorum
Mesaj tarihi:
almanya, türkiye, danimarka olur diyordum, ikisini tutturdum. almanya'nın şarkısı pek bir çıtı pıtı, pek bir güzeldi. manga'nın şarkısı da ilk beşe rahat girecek düzeydeydi, ikincilik yakıştı.
Mesaj tarihi:
vaniLLe said:

helal ikincilik cok iyi.
almanlarin kazanmasi da iyi oldu senelerdir kazanamiyolardi <3

yok yea sahne performansı yok,sarkı ilkokul sarkısı bence birinci biz olmalıydk (:D
  • Yeni Oluştur...