vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 cikti ermeniler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 ben ogrendim ogreniceğimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 vaniLLe said: lan oy vericektim mangaya, almancilik görevimi yapip da almanyadaki izleyiciler oy veremez diyo. acaba 2. yari finalde almanlar olmadigi icin mi veremiyoruz . ahahah türkiye yalan oldu o zaman. yazık oldu mangaya :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Ermenistan kayısı çekirdeği diye şarkı yapmış ya fsakjgsangm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 adamınbiri said: ben ogrendim ogreniceğimi yari final. olum nie oy veremiyoz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 oy falan vermeyin zaten napcaksınız oy verip manganın şarkısı iğrenç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 ermeni hatun iimiş yannız. esmer bomba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 of yorumcu laf soktu. hangi anavatansa hıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 ahah spikerde giydirdi ermenilere hangi anavatansa diyerekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 hala mi eurovision... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 gaylar yarışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 adamınbiri said: oy falan vermeyin zaten napcaksınız oy verip manganın şarkısı iğrenç degil bence o kadar, eurovision standartlarinda gideri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 yarışmada karar vericem şuan için manganın şarkısı iğrenç ama diğer şarkılar okadar kotü olur ki bakarsın manga kulağa iyi gelir vs vs bide türkiyedekiler azerbeycana tam puan vermezse biri bana haber versin ozaman gelicem ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 almanya oy vermiyorsa türkiye gg dsfg. ermeniler içimi şişirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 haberturkte falan hiç yzamıyo ya eurovision nie böle oldu bu sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 utopia said: almanya alamancılar oy vermiyorsa türkiye gg dsfg. ermeniler içimi şişirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 ahahahah (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 :( alamancilik görevimi yerine getiremedigim icin kendimi eksik ve ciplak hissediyorum. üü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Azerilere oy verince türklere de oy verilmiş sayılıyomuş azerilere ver nil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 vermeyin oy zaten, iyice aşağılara düşelim milletin ilgisi azalsın artık şu yarışmaya. Olimpiyatlara aynı ilgiyi gösteremiyoruz ama olay müzik ve şov olunca herkes bi gaz bi gaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 mangayı hiç sevmem ya. bi de eurovision a cıkarttılar simdi daha da sevmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Laorx said: vermeyin oy zaten, iyice aşağılara düşelim milletin ilgisi azalsın artık şu yarışmaya. Olimpiyatlara aynı ilgiyi gösteremiyoruz ama olay müzik ve şov olunca herkes bi gaz bi gaz türk halkının çoğunluğu çocukluğundan beri kaç kere müzikli şov izlemiş kaç kere olimpik spor dalı müsabakası bir karşılaştırırsan anlarsın neden olimpiyatlarla daha az ilgilendiklerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 internetten izleme imkanımız var mı yarışmayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 azerilerin geçen seneki kızları mı bu aysel miydi neydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 http://www.trt.net.tr/canli/canli.aspx?kanal=tv1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar