Mithat Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Diş eti hassasiyetinin kanalamarının falan bir çözümü var mı? Ben diş fırçaladıkça kanıyo fırçaladıkça agrı sızı yapıyo , artık diş fırçalamasam mı diye düşünmeye başladım o noktaya vardı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 sensodyne in yumusak fircasi var, onunla cozdum ben kanama isini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Kanamalar diş taşından olabiliyor, bir muayene olun derim ben. Bir de çok yumuşak diş fırçaları iyi temizleyebiliyor, Sensodyn'in o diş fırçasını ben de gördüm ama çok cazip gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akbel Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 copry said: arkadaşlar dişle ilgili sorunlarınıza elimden geldiğince yardım etmek için açıyorum bu topiği. yönlendirmek ve bilgilendirmek amacıyla. hani özel mesaj kutum dolmasın, mesajlar dağınık dağınık olmasın . forumdaki diğer diş hekimi arkadaşların da desteklerini bekliyorum. bembeyaz gülüşler sağlıklı dişler dilerim ^_^ Merhaba copry, Durumumu araştırırken sizi buldum, karar vermek için biraz daha bilgiye ihtiyaç duyuyorum. Durum şu, sağ taraf 5 numara dişimde ağrı var. Dolgulu bir diş ve yaptıralı 4-5 yıl oldu. Ben yanılıyormuşum bugün açtırdığımda gördük ki kanal tedavisi yapılmış. Dahası röntgenle anladık ki kanal içinde metal pim var. Doktorum onu almak için çaba göstersem dişini zorlarım çıkabilir, pim olmasa veya plastik olanlarından olsa alır tekrar kanal tedavisi yapabilirdim dedi. Ağrım çenemden vuruyor, diş dibimde iltihap olduğundan ağrıyacağını söylüyor. Diş çekilecek ya köprü ya da implant yaptıracaksın mecburen dedi. Işınlı dolguyla kapattık, geldim. Pim neden konulur dedim, dolgu tutsun diyeymiş, bir nevi sütun anladığım kadarıyla. Anlamadığımsa yanındaki daha geniş yüzeyli dişime koymamış. Açık konuşmak gerekirse güvendiğim doktorun gereksiz bir tedbiri yüzünden dişimi kaybedeceğimin hayal kırıklığını yaşıyorum olay çok taze olduğu için. Sadece durumu anlama derdindeyim. Bir yandan da durum buysa implant mı köprü mü diye düşünüyorum. Doktorumla daha bunu konuşmadım, yanlarındaki dişlerimi oynatmaktansa yaşım daha otuz olmadı ileriyi düşünerek implant yaptırmam gerektiğini düşünüyorum. Bu konuda neleri düşünerek karar almalıyım? Faydası zararı nedir, uzun vadede durumlarını karşılaştırsanız ne dersiniz? En sağlıklı şekilde yapılışları ne kadar sürer? Bilmiyorum daha önce açıkladınız mı, ararmam çıkan cevaplarınızı okudum sadece. Şimdiden cevabınız için teşekkür ederim. Kolaylıklar, iyi günler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Yalakaya bak yalakaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Cok gecmis olsun , postlari madde kaybi cok olan kanaltedavili dislerde yapiyoruz , disinin cekilmesi gerekirse ki anlattigina gore oyle duruyor , durumun elveriyorsa kesiikle implant yaptir cok daha basarili olur ve diger dislerine de dokunulmaz , dedigin gibi yasin da cok genc , ileriye yonelik dusunmen lazim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 iste ileriye yönelik dusununce, butun dislerin dökulsede o implant dis orda öylece kalir mis gibi cigner ögutur yutarsin dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Korkutun beni dişçiye gidip dolgumu yaptırayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 7. dişteki dolgunun arka kenarı böyle tam yapışmamış gibi bi his oluşuyor parmağımı değdirince. Keskin bi köşe oluşmuş elime takılıyor. Sızlıyor gibi birde sanki, ama yani çok inanılmaz hafif bi sızlama, soğuk bişey gelince o da. Var bi sorun galiba di mi? Haftaya gidicem bi diş daha var bi de gece plağımı alıcam. Şimdi olmamışsa mesela bi daha nasıl yapıcak orayı, tekrar mı kazıcak dolguyu o aletle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 törpü yapar fazlalık kalmıştır muhtemelen, sızlaması normal ilk bir hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Corpy bu gece nobetçisin sanırım =p Hızlı cevap sorunsuz bilgi, teşekkürler dişçikorpi.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 100. Sayfam :) usenmeyip utanmayip dis sorunlarini paylasan bu bilgi havuzuna katkisi bulunan herkese tisikkirler ^^ Saglikli gunler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 100. sayfanın ilk sorusu benden olsun o zaman. bi milyon kere yazmıssındır gerci ama dis macunu onerin nedir? ben sırf tadı guzel diye colgate kullanıyorum :) onceden signal white kullanırdım. sensodyne bu isin ustadı mı gercekten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Sensodyne üstad gerçekten de , signal kullanma ipana ve colgate iyidir. özellik olarak da değiştirerek kullanmak en sağlıklısıdır . macundan daha önemli bir faktör fırçanız ve fırçalama yönteminiz. 3 ayda 1 fırçanızı değiştirin, dişlerinizin her yüzeyini fırçaladığınızdan emin olun ve dişetinden dişe tek yönde fırçalayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 http://www.haberkita.com/video/detay.asp?kat=278 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 o sensodinle fırçalayınca dişlerim hassaslaşıyo üşüyo benim. normal ipana signal fln kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Gece plagini aldim simdi de, bu boyle dise sert bi sekilde gecen bisey di mi? Takiyosun orda kaliyo, cikarmak icin iyice cekmek gerekiyor. Bi anormallik yok di mi yani boyle olmasinda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 pics or didn't. ama anlattığın şekli sert plağa uygun. teşhise göre de doğru plak yapılmışsa daha ne olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 copry sana bir sorum var dişten sevk alabilirim miyim :D şaka maka amasya diş hastanesinde tanıdığın var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Ustteki curukleri amalgamla doldurdu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 NolaxThensbane said: copry sana bir sorum var dişten sevk alabilirim miyim :D şaka maka amasya diş hastanesinde tanıdığın var mı yok maalesef, sevk vermiyor devlet hastanesi özele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 SeaGle said: Gece plagini aldim simdi de, bu boyle dise sert bi sekilde gecen bisey di mi? Takiyosun orda kaliyo, cikarmak icin iyice cekmek gerekiyor. Bi anormallik yok di mi yani boyle olmasinda? doğrudur , ama gece plağının temizliğne ve dişlerinin temizliğine eskisinden de daha fazla önem vermen lazım, aksi halde dişlerini çürütürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Fircalama + agiz suyu seklinde temizlik yapiyorum zaten ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 gece plağını da fırçala güzelce :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar