ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 2 haftadir antibiyotik kullanıyorum. Bi gün keseyim tekrar şişiyor. lanet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mtlstrm Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 35-36 ya kanal tedavisi yapılcak , diş önceden apse yapmıştı aman indi, 2 seansta mı tedavi olur yoksa tek mi bi de 2 seans arası kac gün olur önemli benim için teşekkürr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 kzpmaza said: selam copry, geçen aynaya bakınca farkettim diş etlerim böyle bi garip olmuş. sanki geriye çekilmiş gibi. dişlerimi 3 kez fırçalıyorum günde ve her fırçaladığımda kanıyor. çok nadir yani kanamadığı. fazla mı fırçalıyorum acaba. napmam lazım bu dişetlerimi sağlıklı falan yapmak için? Saeros said: şunun aynısı benim bi dişimde var, ama kanama yok neden olur ki acaba Bunun genel sebebi (başka sebepleri de var) diş taşı dedikleri olay. Gidip temizletmeniz lazım dişleri. Basit bir şey gibi geliyor da benim dişçinin dediğine göre temizletmezseniz diş kaybına kadar yolu varmış ondan ihmal etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Gizli said: kafamı hızlıca sağa sola sallayınca yanaktaki ezici dişlerden birinde sızı gibi bir his oluşuyor.yeni başladı.nedir bu? sanırım sinirlerle alakalı birşey benim sorunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Geçen gün bu dişi aldım cerrahi operasyonla , 15 dakika sürdü, ama çok eğlenceliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 ya çektiren için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Bir de sticky yapılsın artık şu topic, görmediğim için bir sürü arkadaşın sorusu cevapsız kaldı. üstünden de baya zaman geçmiş cevaplamamın da bir anlamı yok, böhüü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 20lik dişin allah belasını versin birine beddua edecekseniz 20lik dişin yamuk ve gömülü olsun diye dua edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 moriarty said: ya çektiren için o da 1 hafta içinde ağrıdan sızıdan tamamen kurtulacak . çekim sırasında ağrısı olmadı tabi, ama post op. ağrı ve şişlik gayet normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 copry said: Geçen gün bu dişi aldım cerrahi operasyonla , 15 dakika sürdü, ama çok eğlenceliydi sağ üst 20 yaş dişi mi yoksa alyen mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 sağ alt 20 yaş dişi çektiğimi soruyorsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 yok sağ üsttekini soruyo sadfsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 hmm orası hastanın sol üst 20 yaş dişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Sağ arka üst 20lik yanındaki öne doğru olan dişim kırıldı. İçinde bişi var, kürdanla çıkmıyor oynatırsam acıdan kıvranıyorum. Sanırım dişçiye gitmem lazım, normalde yemek yerken de bişi kaçsa duramıyorum yerimde :/. Bu dişçi mevzusu neden bu kadar korkunç yav.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 :( o neymiş la öyle bira kutusu içindeki açma zımbırtısı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 harbi o ne, sinir mi çıktı desem nası duruyosun. Acaba ölü sinir ucu mu çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 copry said: vayy röntgene duman efekti verilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 salı günü gidicez bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 copry said: Geçen gün bu dişi aldım cerrahi operasyonla , 15 dakika sürdü, ama çok eğlenceliydi 47yi dolduralı kaç ay oldu doktorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 2 ay oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polgara Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Bu 20likler çekildikten sonra ortalama kaç günde ağrısı geçiyormuş? Biraz sıkıntılıydı, yarısı da içerdeydi filan ama üç gündür efendi efendi ağrıyordu, nolduysa bugün kendimden geçtim resmen. Bi de yanındaki dişin dişetinde küçük su toplamış gibiydi sabah, gitmiş şimdi, normal mi böyle şeyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Butun disleri aldirip yerine inorganik seyler koymak gibi bir olay var mi? Allah belasini versin ya su dislerden cektigim yeter yani. Yapmadigim bakim kalmadi anasini satim. Agzi acik uyuyanlarda dis sagligi olmaz diyorlar, olmuyor da hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 copry said: Geçen gün bu dişi aldım cerrahi operasyonla , 15 dakika sürdü, ama çok eğlenceliydi cümleten çok adi varlıklarsınız insanlara acı çektirmek için yaratılmışsınız resmen ( sonradan acı duruyor olsa da ) bi de o koltuk ayyyyy ya insan biraz daha konforlu psikiyatri koltuğu gibi birşey tasarlasa ya bu dişçiler için offf 20 liklerden çektiklerim geldi aklıma kustum kurtuldum ohh bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Deacon said: Butun disleri aldirip yerine inorganik seyler koymak gibi bir olay var mi? Bunu bende merak ettim simdi, lazim oldugunda degilde, lazim falan olursa ilerde asgad Onun disinda curuyen mesela ön disleri nasil tamir ediyosunuz? asda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 copry said: Geçen gün bu dişi aldım cerrahi operasyonla , 15 dakika sürdü, ama çok eğlenceliydi nerde hipokrat yemini nerde hasta doktor gizliliği ?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar