Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Gittim dişte ki dolguyu kırmışım doktor naptın demir mi yedin dolguyla dedi. Yeniden yaptı bugün hafif şeyler ye oyle çok ısırarak yencek şeyler yeme dedi , şimdi pizza siparişi veriyorum :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 İstanbul'da uçuk kaçık fiyatlar istemeyen iyi bir dişçi tavsiyesi rica ediyorum. Sarıyer tarafındayım, karşıda veya Bakırköy fln. demeyin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Mithat said: Gittim dişte ki dolguyu kırmışım doktor naptın demir mi yedin dolguyla dedi. Yeniden yaptı bugün hafif şeyler ye oyle çok ısırarak yencek şeyler yeme dedi , şimdi pizza siparişi veriyorum :D :D Hahahaha adama bak dolgu yapmayı beceremeyip üstüne yumuşak şeyler ye mi demiş ahahhaha ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 sağ taraftaki 20lik diş ağrıyor sanırım iltihap çoştu o yüzden böyle konser veriyor ağzımın içinde ne yapmalı sayın doktor copry? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 abi çok ağrıyor ya bi ilaç milaç bişi söyleyin karıştırayım dolabı diş ilacı diye kas gevşetici içmeyelim anasını satayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 bise geldi aklıma ya.cocukken fakirdik tel taktırıpta birlestirememistik ön dişleri. teknoloi ilerlediyse o kadar eger, su anda tavsan gibi gezmekten kurtulabiliyomuyuz?yas:30 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 ikinci yirmiligimi de cektirdim. komple icerdeydi bu sefer baya girdi aldi falan. aksamina findik fistik yedim hicbi derdi tasasi olmadi. herkes anlatip duruyor yok yuzum sisti bir hafta su bu. hayvan miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 yok yav değişiyor o baya, annem de anlatıyodu mesela yüzüm şişti ağzımı açamadım filan diye, bende hiç öyle şeyler olmadı ama baya ağrı yaptı 2 haftaya yakın bi süre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 eski said: bise geldi aklıma ya.cocukken fakirdik tel taktırıpta birlestirememistik ön dişleri. teknoloi ilerlediyse o kadar eger, su anda tavsan gibi gezmekten kurtulabiliyomuyuz?yas:30 ya gelip copry filan daha bilirkişi yorumu yapar buna ama benim bildiğim yaş ilerledikçe imkansız olmasa da daha uzuyor dişlerin düzelme süresi. hatta bundan 7 yıl önce mi ne tom cruise dişlerinin arkasına tel taktırmış diye haber okumuştum sdf demek ki oluyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 copry 3 tane dolgu yaptırdım, 1 de diş temizliği, 260 lira verdim. çok mu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 150 ye yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 90a yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 ginaly said: copry 3 tane dolgu yaptırdım, 1 de diş temizliği, 260 lira verdim. çok mu. Yok iyi vermissin cok degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Saeros said: eski said: bise geldi aklıma ya.cocukken fakirdik tel taktırıpta birlestirememistik ön dişleri. teknoloi ilerlediyse o kadar eger, su anda tavsan gibi gezmekten kurtulabiliyomuyuz?yas:30 ya gelip copry filan daha bilirkişi yorumu yapar buna ama benim bildiğim yaş ilerledikçe imkansız olmasa da daha uzuyor dişlerin düzelme süresi. hatta bundan 7 yıl önce mi ne tom cruise dişlerinin arkasına tel taktırmış diye haber okumuştum sdf demek ki oluyomuş + Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 copry said: ginaly said: copry 3 tane dolgu yaptırdım, 1 de diş temizliği, 260 lira verdim. çok mu. Yok iyi vermissin cok degil ne pis işiniz var ya, adamcağız leş gibi ağzımın içinde çalıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Oyle maalesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Tam tatile geldim artık keyif vakti dedim şimdi de hayvan gibi diş etimde sıkıntı var tuzlu su ile gargara yapıyorum hergün belki bişi olur diye ama sağ tarafım üzerine yatınca bile diş eti ağrısı çekiyorum. Çok fazla elimden gelen bişi yok tuzlu su ile yeşil elma dışında elimden bişi gelmiyor şimdilik. Dişimi fırçalarken bile olağandışı kan geliyor öyle insani degil resmen oluk oluk akıyor dişim kopmuş gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Kanal tedavisi oldum hiç acımadı, mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 yanlışlıkla sağlam dişe yapmışlardır, geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Yok ya bayağı çürük bir dişim vardı, geçen gün kırıldı yarısı yemek yerken. Ona yaptı, diş ölmüş zaten dedi felan. Bugün dolguya gidicem işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Dişlerimi düzenli olarak günde 2 kez fırçalarım. Bugune kadar hiç dişçiye gitmedim, çürük vs. olayı yaşamadım. (20 dişlerin çıkışıyla ilgili problem dışında) Ancak 6 senedir sigara içtiğim için ön taraftaki dişlerin arka tarafları zift gibi böyle siyah bir şeyle kaplı. Tartar deniyor sanırım. Heh işte bugun dilimle oralarla oynarken böyle çok ufak bir parça koptu. toz şeker tanesi kadar. tam diş etinin dibinden. o bahsettiğim siyah tabakadan parça koparken dişten de parça götürmüş. Doktora gidicem ama ilk defa böyle bir şey yaşıyorum. Bu dişimdeki parçalanma olayı devam eder mi. Tam en ön dişim olduğundan sıkıntı yaptım kendi kendime daha büyük parçalarda kopar diye. Dilimle şuan oynarken boşluk hissediyorum bir garip oldum. Doktora gittiğimde başıma neler gelebilir tahmini olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 paranı alıcaklar biraz gerileceksin hepsi bu lan.başka bişi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 kami said: Doktora gittiğimde başıma neler gelebilir tahmini olarak. doktora gittiğinde komple çeneyi kesmek zorundayız diyebilirler asdaf. rahat ol hocam sen tez git dişçiye. o dişi dolguyla yama gibi birşey yapar eder sağlıklı mutlu dönersin evine. benim dişimin 3 te 2 si kırıldı resmen dolgudan diş inşa etti yolladı evime kaç yıldır kullanıyorum. ama eğer dişçi korkun varsa açık açık söyle ona göre gaz verelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 adamın içi çürümüş abi. nasıl bi sigara içmektir o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 önceden diş doktoruna gitmiş olsaydın dişçilerin hep üstsüz çalıştığını bilirdin. abi bundan daha gaz bişi olamaz sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar