Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

diş

copry

Öne çıkan mesajlar

Mithat said:

Gittim dişte ki dolguyu kırmışım doktor naptın demir mi yedin dolguyla dedi.

Yeniden yaptı bugün hafif şeyler ye oyle çok ısırarak yencek şeyler yeme dedi , şimdi pizza siparişi veriyorum :D :D

Hahahaha adama bak dolgu yapmayı beceremeyip üstüne yumuşak şeyler ye mi demiş
ahahhaha ...
Sosyal ağlarda paylaş

eski said:

bise geldi aklıma ya.cocukken fakirdik tel taktırıpta birlestirememistik ön dişleri.
teknoloi ilerlediyse o kadar eger, su anda tavsan gibi gezmekten kurtulabiliyomuyuz?yas:30

ya gelip copry filan daha bilirkişi yorumu yapar buna ama benim bildiğim yaş ilerledikçe imkansız olmasa da daha uzuyor dişlerin düzelme süresi. hatta bundan 7 yıl önce mi ne tom cruise dişlerinin arkasına tel taktırmış diye haber okumuştum sdf demek ki oluyomuş
Sosyal ağlarda paylaş

Saeros said:

eski said:

bise geldi aklıma ya.cocukken fakirdik tel taktırıpta birlestirememistik ön dişleri.
teknoloi ilerlediyse o kadar eger, su anda tavsan gibi gezmekten kurtulabiliyomuyuz?yas:30

ya gelip copry filan daha bilirkişi yorumu yapar buna ama benim bildiğim yaş ilerledikçe imkansız olmasa da daha uzuyor dişlerin düzelme süresi. hatta bundan 7 yıl önce mi ne tom cruise dişlerinin arkasına tel taktırmış diye haber okumuştum sdf demek ki oluyomuş

+
Sosyal ağlarda paylaş

Tam tatile geldim artık keyif vakti dedim şimdi de hayvan gibi diş etimde sıkıntı var tuzlu su ile gargara yapıyorum hergün belki bişi olur diye ama sağ tarafım üzerine yatınca bile diş eti ağrısı çekiyorum. Çok fazla elimden gelen bişi yok tuzlu su ile yeşil elma dışında elimden bişi gelmiyor şimdilik. Dişimi fırçalarken bile olağandışı kan geliyor öyle insani degil resmen oluk oluk akıyor dişim kopmuş gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Dişlerimi düzenli olarak günde 2 kez fırçalarım. Bugune kadar hiç dişçiye gitmedim, çürük vs. olayı yaşamadım. (20 dişlerin çıkışıyla ilgili problem dışında)

Ancak 6 senedir sigara içtiğim için ön taraftaki dişlerin arka tarafları zift gibi böyle siyah bir şeyle kaplı. Tartar deniyor sanırım.

Heh işte bugun dilimle oralarla oynarken böyle çok ufak bir parça koptu. toz şeker tanesi kadar. tam diş etinin dibinden. o bahsettiğim siyah tabakadan parça koparken dişten de parça götürmüş.

Doktora gidicem ama ilk defa böyle bir şey yaşıyorum. Bu dişimdeki parçalanma olayı devam eder mi. Tam en ön dişim olduğundan sıkıntı yaptım kendi kendime daha büyük parçalarda kopar diye. Dilimle şuan oynarken boşluk hissediyorum bir garip oldum. Doktora gittiğimde başıma neler gelebilir tahmini olarak.
Sosyal ağlarda paylaş

kami said:

Doktora gittiğimde başıma neler gelebilir tahmini olarak.

doktora gittiğinde komple çeneyi kesmek zorundayız diyebilirler asdaf.

rahat ol hocam sen tez git dişçiye. o dişi dolguyla yama gibi birşey yapar eder sağlıklı mutlu dönersin evine. benim dişimin 3 te 2 si kırıldı resmen dolgudan diş inşa etti yolladı evime kaç yıldır kullanıyorum.

ama eğer dişçi korkun varsa açık açık söyle ona göre gaz verelim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...