Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 bence başka dişçiye de görün, bu ilkinin dediklerini anlatmadan görün bakalım neler diyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 diş çok önemli ya şu an hiç derdim yok diye aklıma gelmiyor ama, durduk yere tırstım :( dişlerinizi çektirmemek için elinizden geleni yapın arkadaşlar. zaten düşecek bile olsa, düşsün sonra implant yaptırırsınız. kendi dişinizi kullandığınız her saniye size kar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Meov said: çok detaylı bilgi veremeyeceğim sanırımda, kız arkadaşımın üst diş etlerinde problem var, sürekli bir iltihap durumu, zamanında kesmişler açmışlar komple o yüzün üst tarafını temizlemişler flm ama bir faydası yok yani.. kaç yıldır sürekli iltihap ve hiç geçmiyor. dediğim gibi ameliyat oldu, antibiyotik hap verdiler iğne verdiler bilmemne hiç bir çözüm bulunamadı. biz internetten araştırdık adını tam hatırlamadığım spesifik bir hastalık varmış ona benziyordu ama emin olamadık arada kaynadı gitti. ve bu kıza bakan doktorlar istanbulun en iyisi diye geçinen 2-3 doktor. nedir acaba bir önerin var mı? çok az detay verdiğimin farkındayım ama böyle özel bir durum ya da doktorların göremediği bir şey var mıdır tricky? Agrili mi? Bir periodontologa gorunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Bu ağız içi hassasiyeti minumuma indirebileceğim teknikler nelerdir? Şöyleki dişimi her fırçaladığım zaman özellikle arka kısımları, kusacak gibi oluyorum.Felaket midem bulanıyor heleki o kısımda fırça dilime değerse deymeyin keyfime! Haftada 1 kez falan dilimi fırçalıyorum ama tam bir işkence... Bu olayı yenmenin bir olayı var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 İnce bir firca kullan , hassasiyet icin de bir muayene ol sebebine bakilsin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Quadrophenia said: Kanal tedavisini artık özele mi veriyor devlet hastaneleri? Bu durumda ödeme nasıl oluyor sigortalılar için? Bu konuda bilgisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Özelde hala sigorta karşılamıyor masrafı sadece özel diş sigortası olanlara fatura kesiyoruz onlar paralarının büyük kısmını geri alabiliyorlar. Kanal tedavisini yapmayan devlet hastaneleri mevcut ama üniversite hastanelerinde sigorta ile yaptırabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Çok komplike bi işlem değilse bir günde bitiyormuydu kanal tedavisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Bitmez genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 çözüm yosundaymış: http://www.bbc.co.uk/news/health-18686179 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pnoise Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 dişin uyuşup uyuşmadığını anlamak için bir kez hoplamak mı gerekiyor? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Ahahahah :D maalesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pnoise Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 kanal tedavisi operasyonu geçireceğim ilk kez ve ciddi korkuyorum tam xanax alıp gitsem tedaviye zararı olur mu? hiç bir şey duymak istemiyorum xanax aldım diye dişin uyuşmama gibi bir sorunu oluşur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Tam tersine anestezi daha derin tutar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Bişi alıp gitmeyin abi dişçiye falan da xanax ha diyince alınabilecek bi ilaç deil neraa alıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pnoise Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 ters tepki yaptığı oluyormuş çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 copry said: Özelde hala sigorta karşılamıyor masrafı sadece özel diş sigortası olanlara fatura kesiyoruz onlar paralarının büyük kısmını geri alabiliyorlar. Kanal tedavisini yapmayan devlet hastaneleri mevcut ama üniversite hastanelerinde sigorta ile yaptırabilirsiniz. Sen bilgili birisine benziyorsun. Şimdi benim durum şu ki, devlet hastanesine gittim. Çürük kanala inmiş olabilir dedi, röntgen çektirdim. Ona bakıp da kesin birşey diyemedi. Dişe şöyle bir iki vurdu elindeki cihazla ama o çürüğün iğrenç ağrısı yok, yalnızca doğal olarak hassasiyetten düşük-orta şiddetli bir ağrı geliyor. Normal yaşamda hiçbir ağrı sızısı yok, yalnız sert yiyecekleri o tarafla yemiyorum. Hem ufaktan ağrı yapıyor hem de içine besin kaçabiliyor vs. Şu durumda, adam dişe hiç girişmiyor çünkü kanala inmişse devlette yapmıyorlarmış artık bunu. Üniversite hastaneleri de çok ters bana İstanbul'da. Ben mecbur özele mi gitmek durumundayım? Özelde yaptırmam diye bir düşüncem yok ancak kanal gerekmiyorsa ve buna rağmen yaparsa daha sancılı, maliyetli ve uzun sürecek bu iş standart dolguya göre, doğru mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Sen herhalukarda özele git. Çünkü kanal gerekmiyorsa bile derin bir çürük ve kuafaj gerekicek demektir. Özelde daha özenli ve başarılı bir dolgun olur birdaha da uğraşmazsın. Kanal gerekiyorsa da kanalını yaptırır rahatlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 isteyene istanbulda rahmetli dis doktorum Ayhan Enecar ın bir ogrencisinin telefonunu verebilirim muayenehanesi nişantaşında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 copry said: İnce bir firca kullan , hassasiyet icin de bir muayene ol sebebine bakilsin . Ben mesaj attığımı unutmuşum ya :/ Hangi kısım bakıyor tam olarak bu işe? Dişçilere sorduğumda nefesini tut ve ince telli fırçadan öteye ilk kez farklı bir bakış açısıyla sen öneri yaptın :) Olayın hassasiyetini şöylede açıklayabilirim örneğin o diş röntgenleri ben ve doktorumun korkulu rüyası direk çin işkencesi bana :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Yazlığa gitmek üzereyim 20 yaş dişlerim baskı yapıyormuş diğer dişlere ve 2 çürügüm var sanırım , 20 yaş baskı yapıyor garanti de çürük kısımlarını ben öyle gibi gördügümden söyluyorum. Bu halde 3-4 hafta neredeyse hiç dişçi olmayan bir yerde sigortasız olarak bulunacagım, dişim tutarsa kesin bu ara tutar benim şansıma, ki bunu düşününce bu topic geldi aklıma direk. Diş bu bir gün hiç ağrımaz 2 saat sonra adamı öldürür ağrıdan belli olmuyor ki lanet , ağrı tuttuğunda sabah 5e kadar uyutmadıgı oldu şimdi öyle bir ağrıyı öyle bir adada yaşasam hiç bir çözümü yok bunun resmen orada acıdan kıvranmam gerek demek. Hiç yok dedigim birileri gidip geliyor adamın biri günün yarısında bir ada da bir yarısında avşa da oluyor fakat öyle ağrı tuttu mu hop gideyim de düzeltsin falan gibi bir olayı var mı yok mu muamma adama denk gelirsen ve adamın insanlıgına oynarsan belki 'gel gel hadi düzeltiim şunu ölme ağrıdan' diyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 abi ağrı oldu diyosun, sabah 5'e kadar uyutmadı diyosun. gitsene dişçiye, çektir rahat et? bu kadar geciktirdiğin hata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Yok o dişi yaptırdım zaten :D hani bu dişte bir gün öyle ağrırsa o yaşadığım gibi olursa avşada bunu çözebilecek dişçi yok, onun dışında 5e kadar uyutmayanda gittik dişçiye saat sabah 5te ama tabii istanbul olunca bir taksi mesafesinde 300 tane yer oluyor o zaman orada öglen 12de bile bulmak zor olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 hatta aynı durumu da doktora anlat bir şeyi neyim tavsiye eder belki ne olur ne olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 İşte öyle çok can alıcı acılara ulaşırsa napılmalı kısmı için buraya geldim hani gargara rakı falan ne var ne yok deneyip yine acıdan uyuyamadıgım oluyordu, şimdi sigortayı yaptırmaya gıdıyorum ucuza nerede diye soriim dedim evin dibinde 10 liraya muayene yapan varmış hemen geliim dedim randevu dedi tanıdık var ona sorucam dönünce sigortadan usta randevu falan uğraştırma beni geliim bi bakıcan sadece bişi varsa artık başka zamana tatile gidicem derim napiim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar